FDA اهداف سدیم کمتری را برای صنایع غذایی بیان می کند



نیویورک-پس از وضع دستورالعمل های مورد انتظار برای تنظیم سطح سدیم در ده ها غذا از جمله چاشنی ها ، غلات ، سیب زمینی سرخ کرده و چیپس سیب زمینی ، شرکت های مواد غذایی تحت فشار بیشتری برای استفاده از نمک کمتر قرار می گیرند.

اهداف داوطلبانه ای که چهارشنبه برای 163 غذا نهایی شد ، به منظور کاهش میزان نمک مصرفی افراد در نظر گرفته شده است. بیشتر سدیم موجود در رژیم های غذایی ایالات متحده از غذاهای بسته بندی شده یا رستورانی – و نه نمک اضافه شده به وعده های غذایی در خانه – تأمین تغییرات به تنهایی برای افراد دشوار است.

برای عادت دادن مردم به خوردن نمک کمتر ، سازمان غذا و دارو گفت که کاهش باید تدریجی و در کل عرضه مواد غذایی باشد تا مردم به دنبال گزینه های سدیم بیشتر نباشند.

سوزان ماین ، مدیر بخش ایمنی و تغذیه مواد غذایی FDA ، می گوید: “با ارائه اهداف ، این امر واقعاً به ایجاد سطح بازی در صنعت کمک می کند.”

در 2.5 سال آینده ، میزان هدف سدیم FDA بر این است که میزان متوسط ​​مصرف را تا 12 درصد – از 3400 به 3000 میلی گرم در روز – کاهش دهد. با این حال ، مصرف متوسط ​​برای افراد 14 سال و بالاتر از حد توصیه شده فدرال 2300 میلی گرم در روز باقی می ماند. اما آژانس می گوید پیشرفت صنعت را زیر نظر خواهد داشت و اهداف به روز شده را برای نزدیک شدن سطح به حد توصیه شده در طول زمان ادامه می دهد.

FDA اعلام کرد که پس از انتشار پیش نویس دستورالعمل خود در سال 2016 بازخورد صنعت را در نظر گرفت. برای مثال سس گوجه فرنگی ، خردل و سس تند ، تقسیم شده و اکنون اهداف متفاوتی دارند. تفاوت دیگر: راهنمای نهایی محدوده زمانی برای رسیدن به اهداف بلندمدت را مشخص نمی کند.

دکتر داریوش مظفریان ، رئیس دانشکده علوم و سیاست تغذیه فریدمن دانشگاه تافتز ، می گوید: “این یک ناامیدی بزرگ است که هدف 10 ساله در همان زمان به ثمر نرسید.”

مظفریان گفت که برخی از شرکت های غذایی در برابر کاهش اهداف سدیم مقاومت کردند ، اما حمایت علمی بیشتری از راهنمایی های فدرال در مورد سدیم ایجاد شده است. در سال 2019 ، آکادمی های ملی علوم ، مهندسی و پزشکی حد توصیه شده را به کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن محدود کرد. یک مطالعه اخیر در چین همچنین نشان داد که میزان سکته مغزی و رویدادهای مهم مرتبط با قلب در افرادی که از جایگزین نمک استفاده می کنند در مقایسه با افرادی که از نمک معمولی استفاده می کنند ، کمتر است.

مظفریان گفت که آیا این اهداف در فشار صنعت به پایین آوردن سطح سدیم م willثر است یا نه ، بستگی به نحوه نظارت و پیشرفت FDA دارد.

در بیانیه ای ، انجمن ملی رستوران ها اعلام کرد که به پیش نویس دستورالعمل FDA بازخورد داده است و شرکت های عضو آن همچنان به ارائه گزینه هایی که نیاز مشتری را برطرف می کند ، ادامه می دهند.

موسسه غذای منجمد آمریکایی گفت که شرکت های عضو در حال حاضر گزینه های سدیم کمتری برای پاسخگویی به تقاضای مصرف کنندگان ارائه کرده اند.

دکتر پیتر لوری ، رئیس مرکز علوم در جهت منافع عمومی ، که استانداردهای اجباری سدیم را خواستار شده است ، می گوید حتی اگر این راهنمایی داوطلبانه است ، ممکن است شرکت ها برای اعمال تغییرات برای جلوگیری از اقدامات سختگیرانه تحت فشار قرار گیرند.

وی گفت: “اگر معلوم شود که تأثیر آن چیزی نیست که ما امیدوار بودیم ، من فکر می کنم که این کار به صفحه نقاشی باز می گردد و کاهش اجباری روی میز است.”

دیدگاهتان را بنویسید