Chicken Tawook Fattoush Salad – The Lemon Bowl®


سالاد لبنانی مورد علاقه خانواده من وقتی با تاووک مرغ لطیف و آبدار و چیپس پیتای پخته شده با رایحه زعتر به غذای اصلی تبدیل شود.

سالاد فتوش تاووک مرغ.

هر زمان که مرغ، گوشت خوک یا استیک می‌پزم، همیشه سعی می‌کنم دسته آن را دو یا سه برابر کنم تا در طول هفته برای یک ناهار سریع یا برای کمک به یک شام دیگر استفاده کنم. یک بار پختن و دو بار خوردن نام بازی اینجاست. این الهام بخش سالاد فتوش تاووک مرغ من بود، که دستور غذای مرغ شیش تاووک من را با سالاد فتوش لبنانی من ترکیب می کند و یک غذای جدید و خوشمزه ایجاد می کند.

عناصر

  • سالاد فتوش: کاهو رومی، گوجه فرنگی، خیار، پیاز قرمز، جعفری.
  • سس سالاد فتوش: آبلیمو، روغن زیتون، زعتر، سماق، نعناع خشک، سیر، نمک و فلفل.
  • چیپس: نان پیتا، روغن زیتون، زعتر، نمک و فلفل.
  • مرغ تاووک: سینه مرغ، لیمو، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل.

طرز تهیه سالاد فتوش تاووک مرغ

سیر را روی مرغ رنده کنید

سالاد فتوش تاووک مرغ خود را با مرینیت کردن مرغ شروع کنید. سینه های مرغ را برش داده و مرغ مکعبی را در ظرفی بریزید و سیر را اضافه کنید.

اضافه کردن آب لیمو به مرغ

سپس آب لیمو را به آن اضافه کنید.

چاشنی مرغ خام

و با نمک و فلفل مزه دار کنید. اجازه دهید مرغ حداقل 20 دقیقه ماریناد شود.

چیپس پیتا را در فر قرار دهید

در حالی که مرغ در حال مرینیت شدن است، چیپس پیتای خود را در فر با دمای 350 درجه قرار دهید. تکه های پیتای بریده شده را روی یک ورقه پخت آماده شده قرار دهید و روی آن روغن زیتون، زعتر و نمک بپاشید. به مدت 10-12 دقیقه بپزید.

پختن تاووک مرغ

بعد از اینکه مرغ مرینیت شد، روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بپزید تا همه طرف ها قهوه ای شوند. بردارید و کنار بگذارید.

لیز برش کاهو

در مرحله بعد، سالاد خود را با خرد کردن کاهو، جعفری، گوجه فرنگی، خیار و پیاز آماده کنید.

سالاد مونتاژ لیز

تمام سبزیجات خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.

سالاد چاشنی لیز

سالاد را با زعتر، سماق، نعناع خشک، روغن زیتون، آبلیمو، سیر، و مقداری نمک و فلفل به میزان دلخواه انتخاب کنید.

لیز چیپس پیتا را به سالاد اضافه می کند

سپس چیپس پیتا را خرد کنید تا روی سالاد نیز روی آن قرار گیرد.

یک چنگال سالاد فتوش تاووک مرغ.

با اضافه کردن مرغ تاووک تمام کنید، سپس سرو کنید و لذت ببرید!

آن را تغییر دهید

  • آن را فاقد گلوتن کنید. چیپس پیتا را حذف کنید و این سالاد بدون گلوتن می شود!
  • آن را وگان یا گیاهخوار کنید. از مرغ تاووک صرف نظر کنید تا این غذا از تولیدات حیوانی آزاد بماند.

سوالات متداول:

آیا باید از مواد تازه استفاده کنم؟

می توانید از آب لیموی بطری شده و سیر از قبل خرد شده استفاده کنید، اما طعم آن تازه یا قوی نخواهد بود.

فتوش چیست؟

فتوش یک سالاد خاورمیانه ای است که نام خود را از چیپس پیتا برای تزئین آن گرفته است، زیرا در آن از “فتا” یا نان تخت یک روزه استفاده می شود.

باقی مانده سالاد فتوش مرغ تاووک را چگونه نگهداری کنم؟

مرغ و سالاد را جدا نگه می دارم وگرنه کاهو پژمرده می شود. اما اگر به طور جداگانه در ظروف در بسته نگهداری شود، باقیمانده آن تا 3 روز در یخچال نگهداری می شود.

سالاد فتوش تاووک مرغ.

موارد دلخواه لبنانی بیشتر

آن را دوست داشته باشید، آن را بخورید، آن را به اشتراک بگذارید!

آیا این سالاد را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را ساختید، یک عکس بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! @thelemonbowl و #thelemonbowl را تگ کنید تا بتوانیم غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

لیز در حال خوردن سالاد فتوش تاووک مرغ.

سالاد فتوش تاووک مرغ همه چیزهایی است که در یک سالاد خوراکی رضایت بخش می خواهید: مرغ آبدار، سبزیجات ترد، چیپس پیتای ترد و یک وینگرت سیر لیموی خوش طعم. در هر لقمه ای بهشت ​​است.

چنگال شما منتظر است.

سالاد فتوش تاووک مرغ

سالاد فتوش تاووک مرغ

سالاد لبنانی مورد علاقه خانواده من به غذای اصلی با تاووک مرغ لطیف و آبدار و چیپس پیتای پخته شده با رایحه زعتر تبدیل می شود.

آماده سازی: 10 دقیقه

پختن: پانزدهم دقیقه

جمع: 25 دقیقه

چاپ

خدمات: 4

سالاد فتوش

  • 4 فنجان ها رومی (خرد شده)
  • 1 بزرگ گوجه فرنگی (قطعه شده)
  • 1 فنجان خیار (قطعه شده)
  • ½ فنجان پیاز قرمز (برشهای نازک)
  • 3 تربچه (برش نازک، اختیاری)
  • ¼ فنجان جعفری (ریخته شده)

چیپس پیتا

  • 1 بزرگ پیتا (برش به مثلث های کوچک)
  • 1 . روغن زیتون
  • 1 . زعتر
  • ½ تست نمک

سس سالاد فتوش

  • ¼ فنجان آب لیمو
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 . زعتر
  • 1 تست سماق
  • 1 تست نعناع خشک
  • 1 میخک سیر (ریخته شده)
  • نمک و فلفل (چشیدن)

تاووک مرغ

  • 1 پوند سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان (برش به قطعات 1 اینچی)
  • 1 لیمو (آبمیوه گرفته شده)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 میخک ها سیر (ریخته شده)
  • 1 تست نمک
  • ½ تست فلفل
  • ابتدا مرغ را مرینید کنید: در یک کاسه متوسط، آب لیمو، روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مکعب های مرغ را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید. 20 دقیقه مرینیت کنید.

  • در حالی که مرغ در حال مرینیت شدن است، فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. تکه های پیتا را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید و به خوبی با روغن زیتون، نمک و زعتر مخلوط کنید. یک ورقه پخت را با فویل بپوشانید و با اسپری پخت نچسب اسپری کنید. پیتا را در یک لایه پخش کنید سپس بپزید تا زمانی که ترد شود، حدود 10-12 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود.

  • برای تهیه سالاد، همه سبزیجات را در یک کاسه بزرگ قرار دهید (روم و جعفری) سپس با چیپس پیتای پخته شده بپاشید و به آرامی آنها را در دستان خود خرد کنید. سالاد را با مواد سس بریزید سپس خوب بریزید.

  • برای پخت مرغ، یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید. پس از گرم شدن، مرغ را اضافه کنید. مرغ را تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود، مرتباً هم بزنید، حدود 9-12 دقیقه.

  • برای سرو، سالاد فتوش را در یک بشقاب بزرگ قرار دهید و مرغ را درست قبل از سرو به آن اضافه کنید.

من عاشق درست کردن این سالاد با تاووک مرغ سرد و باقی مانده آن هستم، اما اگر از مرغ گرم استفاده می کنید، صبر کنید تا قبل از سرو روی سالاد روی آن قرار دهید تا کاهو پژمرده نشود.
می‌توانید سس سالاد را در یک کاسه کوچک هم بزنید، اما من معمولاً از این مرحله صرف نظر می‌کنم و فقط سبزی‌های سالاد را مستقیماً می‌ریزم.

خدمت رسانی: 2فنجان هاکالری: 377کیلو کالریکربوهیدرات ها: 21gپروتئین: 28gچربی: 21gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 3gچربی تک غیراشباع: 14gچربی ترانس: 1gکلسترول: 73میلی گرمسدیم: 1098میلی گرمپتاسیم: 851میلی گرمفیبر: 4gقند: 4gویتامین A: 4945IUویتامین سی: 40میلی گرمکلسیم: 109میلی گرماهن: 5میلی گرم