Chicken Cordon Bleu – خوشمزه با سلامتی ملاقات می کند


برای سرو عالی است، این دستور پخت مرغ سنتی کوردون بلو آسان است. پنیر و ژامبون را قبل از پختن در آرد سوخاری در سینه مرغ می‌پیچند و در فر می‌پزند. با سس خامه ای و با طراوت دیژون سرو می شود.

کوردون بلو مرغ خانگی و سالاد در بشقاب

اگر می‌خواهید تحت تأثیر قرار دهید، واقعاً نمی‌توانید با کوردن بلو کلاسیک مرغ اشتباه کنید، اما راز آن را به شما می‌گویم، این غذای فرانسوی واقعاً آسان است!

این نوعی غذا است که می توانید به راحتی در صورت میزبانی آن را به شرکت ارائه دهید، اما به اندازه کافی ساده است که می توانید در هر روز هفته از آن لذت ببرید.

این سس خردل خوشمزه دیژون به پایان رسید، این یک غذای مورد علاقه خانواده است!

حتماً مرغ ترد پانکو و مرغ میلانی را نیز امتحان کنید!

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت!

  • سالم تر: کوردون بلو مرغ سنتی کم عمق یا سرخ شده. این نسخه در فر پخته می شود بنابراین نیازی به روغن نیست.
  • مواد اولیه ساده: این احتمال وجود دارد که شما از قبل بیشتر چیزها را برای تهیه این شام خوشمزه داشته باشید، بنابراین هیچ بهانه ای ندارید!
  • مناسب برای خانواده: این یک شام فوق‌العاده است که تمام خانواده از آن لذت خواهند برد، حتی کسانی که غذاخور هستند. گوشت و پنیر پیچیده شده با مرغ. چی رو دوست نداری؟!
برش های مرغ با ژامبون و پنیر در بشقاب با سالاد

مواد لازم کوردون بلو مرغ

  • مرغ: برای این دستور از سینه مرغ بدون پوست استفاده کنید. قبل از اینکه در پنیر و ژامبون بپیچید آنها را از وسط نصف کرده و صاف کنید.
  • گوشت خوک: از گوشت خوک برای این دستور غذا استفاده کنید.
  • پنیر: برای این دستور از برش های پنیر استفاده کنید. من دوست دارم از پنیر سوئیسی یا گرویر استفاده کنم.
  • یک تخم مرغ: طوری که آرد سوخاری به مرغ بچسبد.
  • پنیر پارمزان: برای داشتن بهترین طعم و بافت از پنیر پارمزان تازه رنده شده استفاده کنید.
  • پودرهای سوخاری: من دوست دارم از آرد سوخاری چاشنی خوب استفاده کنم. در صورت عدم تحمل از بدون گلوتن استفاده کنید. از پودر سوخاری پانکو نیز می توان استفاده کرد.
  • برای تهیه سس دیژون: کره، آرد، شیر، خردل دیژون، سس Worcestershire، پارمزان، نمک، فلفل سیاه.
مواد لازم برای مرغ کوردون آبی
مواد تشکیل دهنده سس خامه دیژون

طرز تهیه کوردون بلو مرغ

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • آرد سوخاری را به مدت 5 دقیقه تفت دهید. از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود و فر را با دمای 400 فارنهایت گرم کنید.
  • یک تکه پلاستیک روی کتلت های سینه مرغ قرار دهید و آنها را با یک پتک گوشت به ضخامت ¼ تا ½ اینچ بزنید. هر دو طرف را کمی با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  • هر سینه مرغ را با 1 تکه ژامبون و حدود 1 اونس پنیر بپوشانید. مرغ را محکم بپیچید و قسمت لحیم کاری را به سمت پایین قرار دهید.
  • روی هر تکه مرغ پیچیده شده را با دقت در ظرف شستشوی تخم مرغ بپوشانید، سپس با پنیر پارمزان چاشنی شده روی آرد سوخاری و آویشن بریزید و مرغ را به طور مساوی بپوشانید.
  • مرغ را در سینی فر آماده شده قرار دهید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که مرغ به دمای 165 درجه فارنهایت برسد بپزید.
عکس مراحل ساخت کوردون مرغ در فر
عکس مراحل ساخت کوردون مرغ در فر

سس خامه ای دیژون

  • کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​آب کنید. آرد را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بپزید و مدام هم بزنید.
  • شیر را کم کم اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن با همزن بزنید تا مخلوط یکدست شود. سس Dijon و Worcestershire را به ماهیتابه اضافه کنید. سس خامه را در حین هم زدن بجوشانید و حرارت را کم کنید. 1 دقیقه بجوشانید.
  • سس کوردون بلو مرغ را از روی حرارت بردارید و پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید. نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. روی مرغ سرو کنید.
پردازش تصویر برای تهیه سس خامه ای

آیا می توانید این کار را زود انجام دهید؟

این دستور پخت آسان کوردون بلو مرغ بهتر است به محض پختن مرغ سرو شود، اما می توانید مرغ و آرد سوخاری را قبل از روز آماده کنید و تا زمانی که آماده پختن آنها شوید، در یخچال نگهداری کنید. سس خردل را می توان در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کرد و برای سرو گرم کرد. اگر باقیمانده آن باقی مانده باشد، به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری می شود و می توان آن ها را در دمای 360 درجه فارنهایت با پوشش فویل آلومینیومی دوباره گرم کرد تا کاملا گرم شود.

آیا می توانید این دستور را با ران مرغ درست کنید؟

بهتر است برای این دستور از سینه مرغ استفاده کنید. وقتی آنها را بیرون می اندازید، سطح بزرگ و یکنواختی دارند که برای چرخاندن با ژامبون و پنیر مناسب است. می توانید این کار را با ران های خود انجام دهید، اما عرض نهایی ممکن است کاملاً یکسان نباشد. اگر از ران استفاده می کنید، باید زمان پخت را 5 دقیقه افزایش دهید.

نمای نزدیک از مرغ پر شده با ژامبون و پنیر با سس دیژون در بشقاب

با کوردون بلو مرغ چی سرو می کنید؟

این دستور غذای پاریسی با غذاهای سیب زمینی و سبزیجات مورد علاقه شما و البته سس خردل خوشمزه دیژون عالی می شود. امتحانش کن با:

نکاتی از آشپزخانه نیلی

یادداشت ها و نکات دستور غذا

  • وقتی سینه‌های مرغ را پوست می‌کنید، آن‌ها را در پلاستیک بپیچید تا از مرغ محافظت شود.
  • برای ضربه زدن به مرغ می توانید از پتک گوشت یا وردنه استفاده کنید.
  • درز کوردون بلو مرغ را به سمت پایین بپزید تا در حین پخت به هم بچسبد.
  • مرغ باید در دمای 165 درجه فارنهایت وقتی کاملاً پخته شد ثبت شود.
کوردون بلو مرغ با سس و سالاد در بشقاب

دستور العمل های بیشتر مرغ

اگر این کوردون بلو مرغ خانگی را دوست داشتید، حتما دستور العمل های مرغ خوشمزه دیگر ما را ببینید:

کوردن بلوی مرغ

برای سرو عالی است، این دستور پخت مرغ سنتی کوردون بلو آسان است. پنیر و ژامبون را قبل از پختن در آرد سوخاری در سینه مرغ می‌پیچند و در فر می‌پزند. با سس خامه ای و با طراوت دیژون سرو می شود.

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت و پز 30 دقایق

کل زمان 40 دقایق

سهمیه ها 4 سهمیه ها

کالری 481کالری

نویسنده نلی هاوارد | خوشمزه با سلامتی ملاقات می کند
  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • آرد سوخاری را به مدت 5 دقیقه تفت دهید. از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود و فر را با دمای 400 فارنهایت گرم کنید.

  • روی کتلت‌های سینه‌ مرغ را نایلون بگذارید و با پتک آن‌ها را به ضخامت ½ اینچ بکوبید. هر دو طرف را کمی با نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • هر سینه مرغ را با 1 تکه ژامبون و حدود 1 اونس پنیر بپوشانید. مرغ را محکم بپیچید و قسمت لحیم کاری را به سمت پایین قرار دهید.

  • هر تکه مرغ بسته بندی شده را با دقت در ظرف شستشوی تخم مرغ بپوشانید، سپس با پنیر پارمزان چاشنی شده روی آرد سوخاری و آویشن منتقل کنید و مرغ را به طور یکنواخت بپوشانید.

  • در سینی پخت آماده شده قرار دهید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که مرغ به دمای 165 درجه فارنهایت برسد بپزید.

سس خامه ای دیژون

  • کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. آرد را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه بپزید و مدام هم بزنید.

  • شیر را کم کم اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. سس Dijon و Worcestershire را اضافه کنید. در حین هم زدن مخلوط را به جوش آورده و حرارت را کم کنید. 1 دقیقه بجوشانید.

  • از روی حرارت بردارید و با پنیر پارمزان رنده شده هم بزنید. نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. روی مرغ سرو کنید.

  • وقتی سینه‌های مرغ را پوست می‌کنید، آن‌ها را در پلاستیک بپیچید تا از مرغ محافظت شود.
  • برای خرد کردن مرغ می‌توانید از یک دسته گوشت، وردنه یا حتی یک بطری شراب استفاده کنید.
  • درز کوردون بلو مرغ را به سمت پایین بپزید تا در حین پخت به هم بچسبد.

کالری: 481کالری | کربوهیدرات ها: 12g | پروتئین: 45g | چربی: 27g | چربی های اشباع شده: 14g | چربی اشباع نشده: 2g | چربی های تک غیر اشباع: 8g | چربی اشباع نشده: 1g | کلسترول: 184میلی گرم | سدیم: 880میلی گرم | پتاسیم: 640میلی گرم | اساسی: 1g | قند: 3g | ویتامین A: 676IU | ویتامین سی: 2میلی گرم | کلسیم: 405میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

یک مسیر صفحه مین

ظرف ها فرانسوی

کلمه کلیدی کوردن بلو مرغ با سس، دستور تهیه کوردون بلو مرغ کلاسیک، طرز تهیه کوردون بلو مرغ

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

هنگام ارسال عکس از دستور پخت خود از هشتگ #DeliciousMeetsHealthy استفاده کنید و حتما @deliciousmeetshealthy را در اینستاگرام دنبال کنید!

آشنایی با نویسنده: نیل | خوشمزه با سلامتی ملاقات می کند

به آشپزخانه من خوش آمدید! من نلی هوارد و وبلاگ نویس مواد غذایی پشت Delicious Meets Healthy هستم. من در سال 2014 در حالی که در حسابداری عمومی کار می کردم، Delicious Meets Healthy را شروع کردم. در حالی که هر کاری که در کار انجام می‌دادم بسیار تحلیلی و مبتنی بر جزئیات بود، از آشپزی لذت می‌بردم زیرا از خلاقیتم استفاده کردم و طعم و بافت غذاهای مختلف را آزمایش کردم.