8 فواید مفید فندق برای سلامتی »شیوه زندگی سالم


اشتراک گذاری یک نگرانی است!

مردم در سراسر جهان عاشق قهوه فندقی هستند. اما طعم آن چیست و چه فوایدی برای سلامتی دارد؟ قهوه فندقی خوشمزه با بهترین فندق تهیه می شود که بو داده و کاملاً آسیاب می شود. طعم عالی قهوه فندقی سالهاست که در سراسر جهان مورد استقبال قرار گرفته است.

یکی از مهمترین خواص موجود در فندق کاهش کلسترول است. کلسترول LDL ، بینایی بد را بیش از چهل درصد کاهش می دهد. همچنین کلسترول کل بدن را ده درصد کاهش می دهد.

سایر اثرات مفید شامل محافظت از سیستم عصبی و جلوگیری از آسیب مغزی است. گردو از تشنج های صرعی جلوگیری می کند.

فندق چیست؟

فندق (Corylus avellana) درختی بزرگ با پوست گوشتی است که می تواند قهوه ای ، سیاه یا قهوه ای مایل به قرمز باشد و بومی اروپا و آسیا است. این یک گیاه چند ساله است که دارای گلهای برگریز است.

دارای خواص ضد ویروسی قوی است. در قرن هجدهم نوعی چای به نام “فندق” به انگلستان معرفی شد که شاید اولین چای بوده باشد.

حاوی بسیاری از مواد ضروری است که دارای خواص درمانی مانند اسیدهای چرب ، روغن های گیاهی و ویتامین E هستند. امروزه این دانه برای آجیل های خوراکی رشد می کند و درخت را برای ساختن شمع و جواهرات برداشت می کنند.

ارزش غذایی فندق

فندق برای کسانی که طعم گردو را دوست دارند ارزش غذایی زیادی دارد ، اما توجه به این نکته ضروری است که این آجیل سرشار از چربی اشباع و کلسترول است.

آنها همچنین دارای مقادیر قابل توجهی منیزیم و فسفر هستند. ارزش غذایی فندق همچنین شامل فیبر است که بسیار مهم است زیرا فیبر به هضم آسان و دفع مواد زائد از بدن کمک می کند.

ارزش غذایی بالایی دارد زیرا ترکیبی از پروتئین ، کلسیم و آهن با سطوح پایین کربوهیدرات و کلسترول است.

یک اونس (28 گرم) فندق حاوی:

  • کالری: 176
  • چربی کل: 17 گرم
  • پروتئین ها: 4.2 گرم
  • کربوهیدرات ها: 4.7 گرم
  • الیاف: 2.7 گرم
  • ویتامین E: 21 درصد RDI
  • تیامین: 12 درصد RDI
  • منیزیم: 12 درصد RDI
  • مس: 24 درصد RDI
  • منگنز: 87 درصد RDI

چرا مردم فندق را انتخاب می کنند؟

فندق می تواند سیستم ایمنی بدن انسان را تقویت کرده ، متابولیسم را افزایش داده و حتی به کاهش وزن کمک کند. دلیل این فواید این گردو ، خواص آنتی اکسیدانی آن است.

آنها می گویند فندق حاوی “اسیدهای چرب ضروری است که می تواند از آسیب سلولی به دلیل فعالیت رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو جلوگیری کند.”

در حالی که مزایای زیادی برای زندگی ما وجود دارد ، برخی از معایب نیز وجود دارد. این موارد شامل این واقعیت است که در صورت مصرف بیش از حد باعث اسهال می شود.

مشکل دیگری که ممکن است افراد با آن روبرو شوند این است که آسم می تواند به دلیل وجود ماده موجود در فندق ایجاد شود.

فواید فندق برای سلامتی

فندق کوهی درختی بومی اوراسیا در کوههای شمال اروپا است. ریشه این درخت خاکستری تیره است. برگها سوزن مانند هستند و دارای موهای سفید متعدد هستند.

من نمی توانم دقیقاً به شما بگویم که فندق کوهی چه فایده ای دارد ، مگر اینکه بگویم یکی از گیاهان مورد علاقه من است. در اینجا فواید فندق برای سلامتی آورده شده است.

1. یک آنتی اکسیدان قوی

گردو منبع خوبی از ویتامین E است که یک آنتی اکسیدان قوی است. همچنین منبع خوبی از ویتامین A و سایر ویتامین ها است.

آنتی اکسیدان های موجود در فندق به جلوگیری از آسیب رادیکال های آزاد و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها کمک می کند. رادیکال های آزاد برای پوست ، اعصاب ، عروق و بافت کلیه خطرناک هستند.

2. ارتقاء سلامت زنان

فندق نیز مانند سایر آجیل ها سرشار از پروتئین است و حاوی مقادیر قابل توجهی پتاسیم ، فیبر ، منیزیم ، آهن ، روی ، فسفر ، منگنز و سلنیوم است. مواد معدنی و ویتامین های موجود در فندق برای زنان برای بهینه سازی باروری مفید است.

محصولات گردو که شامل فندق است به سلامت سینه کمک می کند. سایر مزایای سلامتی شامل بهبود سیستم گوارش ، جلوگیری از دیابت ، آرتریت ، بیماری های قلبی و سرطان است.

3. خواص ضد التهابی

فندق ضد سرطان ، ضد التهاب ، ضد میکروب ، ضد ویروس ، گوارشی و حتی کاهش وزن است.

ارزش غذایی آن را می توان با نوشیدن یا خوردن مواد مغذی به دست آورد.

4. سرشار از فیبر غذایی

محصولات گردویی سرشار از پروتئین و فیبر غذایی به ویژه برای ورزشکاران و افرادی که از یبوست رنج می برند مفید است. فیبر به حرکات منظم روده کمک می کند و جذب چربی و کلسترول را کاهش می دهد.

روغن فندق به عنوان یک فیبر غذایی طبیعی و یک داروی موضعی محبوب برای خشکی پوست استفاده می شود. پوست اطراف دهان ، گردن و چشم ها را می توان با این روغن درمان کرد.

این یک اثر ضد التهابی مثر است و به تسکین تورم کمک می کند. روغن فندق را می توان برای بریدگی ، سایش و کبودی برای تسکین و بهبودی استفاده کرد.

5. عملکرد کبد را تقویت می کند

یکی دیگر از مزایای سلامتی ، بهبود عملکرد کبد است. فعالیت جریان صفرا را بهبود می بخشد و سطح کلسترول و تری گلیسیرید را در جریان خون کاهش می دهد.

مصرف زیاد فندق باعث تحمل گلوکز ، عملکرد کبد و ایمنی می شود. مطالعات همچنین نشان می دهد که روغن فندق از مرگ سلولی در هنگام سرطان جلوگیری می کند و از رشد باکتری ها و عفونت ها جلوگیری می کند.

روغن فندق حاوی مقادیر متوسط ​​تا زیاد اسیدهای چرب ضروری است که برای عملکردهای سلولی مفید است.

6. منبع خوب ویتامین ها و مواد معدنی

منبع خوبی از منیزیم ، فسفر ، آهن و مس است. حاوی آنتی اکسیدان ها هستند که برای بدن مفید هستند ، به ویژه در مبارزه با رادیکال های آزاد و به حداقل رساندن اثرات پیری.

این یکی از غنی ترین منابع ویتامین ، مواد معدنی و فیبر غذایی در طبیعت است. تحقیقات نشان می دهد افرادی که از رژیم غذایی متعادل پیروی می کنند انرژی بیشتری دریافت می کنند و کمتر مستعد بیماری هستند.

7. از سلامت سیستم قلبی عروقی پشتیبانی می کند

این می تواند عملکرد قلب و عروق ، عملکرد گوارش ، خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده ، بیماری آلزایمر ، فشار خون و قند خون را کاهش دهد. گردو همچنین سرشار از پروتئین است که برای بسیاری از عملکردهای بدن مورد نیاز بدن است.

با این حال ، افرادی که به گردو حساسیت دارند هنگام انتخاب فندق باید مراقب باشند. این به این دلیل است که حاوی ماده ای به نام لاتکس آلرژن است که می تواند واکنش آلرژیک ایجاد کند.

8. آثار پیری را کاهش می دهد

به افرادی که مایل به جلوگیری یا کاهش اثرات پیری هستند توصیه می شود که آن را به طور منظم مصرف کنند.

مصرف باعث بهبود وضعیت پوست ، مو ، ناخن و استخوان می شود و از دیابت ، بیماری های قلبی ، نارسایی کبد و سرطان لوزالمعده محافظت می کند.

اثرات ناخواسته

مصرف مقادیر زیاد اسید فولیک هیچ عارضه جانبی عمده ای ندارد.

سطوح بالای اسید فولیک می تواند باعث رشد غیر طبیعی سلول در رحم شود. بنابراین ، به زنان در سنین باروری توصیه می شود از آجیل های حاوی فولات دور باشند.

برخی از مطالعات اولیه نشان می دهد که مزایا مربوط به کاهش فشار خون و کاهش کلسترول است. با این حال ، تحقیقات بیشتری برای تأیید این ادعاها مورد نیاز است.

چگونه فندق بخوریم؟

از آنجا که قوی است ، نباید مقدار زیادی از آن را به طور منظم مصرف کنید. این بدان معناست که اگر به آجیل حساسیت دارید ، از شکلات خودداری کنید – اسیدیته شکلات می تواند با روغن گردو واکنش داده و طعم نسبتاً ناخوشایندی به همراه داشته باشد.

اگر می خواهید از فندق لذت ببرید ، باید کمی در مورد پخش فندق بدانید. اسپری از پوست سخت فندق تهیه شده و طعم آن با مرکز نرم مهره بهتر است.

اگر تصمیم دارید غذا بخورید ، بهتر است ابتدا کمی آزمایش کنید. ممکن است خودتان آن را دوست داشته باشید ، یا ممکن است آن را به نوع دیگری از مهره اضافه کنید. بیشتر اوقات ، طعم آن ملایم است ، اگرچه می تواند در برخی از فروشگاه ها قوی باشد.

کلمات پایانی من

فواید فندق بی شمار است. به عنوان مثال ، منبع غنی از فیبر محلول ، منیزیم ، فیتواستروژن و آنتی اکسیدان است. همه این مواد برای بدن مفید هستند زیرا به دفع مواد زائد از دستگاه گوارش ، بهبود گردش خون ، افزایش سطح انرژی و تقویت سیستم ایمنی کمک می کنند.

آنها همچنین سیستم عصبی سالم را تقویت می کنند ، گردش خون را در بدن بهبود می بخشند و کلسترول را کنترل می کنند. همچنین به کاهش وزن و کاهش کلسترول کمک می کند.

به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی ، می تواند رادیکال های آزاد بدن را که می تواند باعث بیماری و حتی سرطان شود ، از بین ببرد. روی هم رفته ، این آجیل خوشمزه بسیار سالم است.

به طور خلاصه ، مزایای آن مشخص است. اینها آجیل های خوشمزه ای هستند که فواید زیادی برای سلامتی دارند. علاوه بر این ، مزایای غذایی و درمانی را نیز ارائه می دهد. حالا شما می دانید آنها چه هستند!

دیدگاهتان را بنویسید