کوکی‌های چیپس جو وگان – این کوکی‌های جویدنی که در یک کاسه آماده شده‌اند، لبه‌های ترد و مرکز نرمی دارند. هیچ کس نمی تواند حدس بزند که وگان و بدون گلوتن است!

کوکی‌های چیپس جو وگان - این کوکی‌های جویدنی که در یک کاسه آماده شده‌اند، لبه‌های ترد و مرکز نرمی دارند.  هیچ کس نمی تواند حدس بزند که وگان و بدون گلوتن است!

رسماً فصل پخت است! وقتی در اینستاگرام با شما دوستان تماس گرفتم تا بپرسم به دنبال چه نوع دستور پخت شیرینی هستید، بسیاری از شما کوکی‌های جو دوسر را درخواست کردید. به طور خاص چیپس های شکلاتی بلغور جو دوسر.

در حالی که من تعداد زیادی کوکی جو دوسر در وبلاگ دارم، مانند این کوکی‌های کدو سبز 1 کاسه‌ای بلغور جو دوسر و کوکی‌های پرتقالی کرن بری، اما واقعاً یک دستور العمل شیرینی «کلاسیک» با بلغور جو دوسر ندارم. این چیزی است که من با این هدف داشتم، اما البته گیاهخوار و بدون گلوتن، زیرا می دانم که بسیاری از شما آن را به این شکل ترجیح می دهید.

این دستور غذا در واقع بر اساس بهترین کوکی های شکلاتی وگان و بدون گلوتن من است زیرا آنها واقعا بهترین هستند. فقط با چند تغییر، من آنها را به چند کوکی خورش جو دوسر شگفت انگیز تبدیل کردم تا شما بچه ها آن را امتحان کنید!

کوکی‌های چیپس جو وگان - این کوکی‌های جویدنی که در یک کاسه آماده شده‌اند، لبه‌های ترد و مرکز نرمی دارند.  هیچ کس نمی تواند حدس بزند که وگان و بدون گلوتن است!

مواد لازم کوکی بلغور جو دوسر

  • آرد بادام- اگر من بدون گلوتن پخت می کنم، همیشه از آرد بادام در مخلوط استفاده می کنم. این کلید برای حفظ مواد مغذی است، اما همچنین از بافت لثه‌ای مخوفی که نان سبوس‌دار بدون گلوتن دارد جلوگیری می‌کند. من فقط با آرد بادام فوق العاده خوب باب قرمز میل پخت می کنم زیرا به نظر من کیفیت و بافت آن در رتبه دوم قرار دارد. بدون نیاز به استفاده از کره واقعی، به محصولات پخته شده من طعم کره ای لذیذی می دهد. جایگزینی آرد بادام سخت است، اما اگر به دلایلی با بادام مشکل دارید، می توانید از آرد آجیل استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید که ممکن است بافت آن در مقایسه با آرد بادام کمی لطیف باشد.
  • بلغور جو دوسر- من دوست دارم از بلغور جو دوسر برای پخت بدون گلوتن استفاده کنم زیرا خواصی مشابه آرد گندم دارد اما بدون گلوتن. همچنین بسیار مغذی است و با استفاده از مخلوط کن برای آسیاب کردن جو به آرد تهیه می شود (اگرچه من شخصاً جو دوسر آسیاب شده را برای بهترین نتیجه ترجیح می دهم و توصیه می کنم). من هنوز جایگزین بلغور جو دوسر را امتحان نکرده ام، بنابراین در حال حاضر نمی توانم پیشنهادی بدهم.
  • جو دوسر نورد شده- جو دوسر معمولی یا جو دوسر سریع پخت در اینجا به خوبی جواب می دهد. من استفاده از جو دوسر خیلی غلیظ را توصیه نمی کنم زیرا در کلوچه ها خیلی جویدنی می شود.
  • جوش شیرین، بکینگ پودر و نمکاین دستور به جوش شیرین و بیکینگ پودر برای قهوه ای شدن و تخمیر مناسب نیاز دارد. من دوست دارم از 1/2 قاشق چای خوری نمک استفاده کنم زیرا شیرینی ها و شیرینی ها را دوست دارم، اما در صورت تمایل می توانید آن را به 1/4 قاشق چایخوری کاهش دهید.
  • روغن نارگیل- دستور اولیه روغن نارگیل جامد را نامیده بود، اما من این یکی را با روغن نارگیل ذوب شده آزمایش کردم و به خوبی جواب داد. قبل از پخت باید کمی روی آن فشار بیاورید، اما به غیر از این، تقریباً به همان روش عمل می کند. اگر به جایگزینی نیاز دارید، کره گیاهی را به جای روغن های مختلف امتحان می کنم زیرا بهتر است از چربی های جامد در دمای اتاق استفاده کنید. برای روغن نارگیل، توصیه می‌کنم از تصفیه نشده استفاده کنید تا از طعم نارگیل قابل تشخیص جلوگیری کنید.
  • شیر گیاهی- چند قاشق غذاخوری شیر به افزایش رطوبت کمک می کند. هر نوع کار خواهد کرد.
  • شکر نارگیل – من همیشه با شکر نارگیل پخت می کنم زیرا طعم کارامل را دوست دارم، اما شکر سفید یا قهوه ای دانه بندی شده به خوبی جواب می دهد.
  • عصاره وانیل-چون اگه وانیل نزنین چه فایده ای داره پخت.
  • چیپس شکلات تلخ بدون لبنیات- این چیپس های شکلاتی مورد علاقه من هستند، اما می توانید با خیال راحت همه چیز را با هم مخلوط کنید و از کشمش، کرن بری خشک (شاید با کمی پوست پرتقال در مخلوط) یا فاج با روکش شکلات استفاده کنید.

کوکی‌های چیپس جو وگان - این کوکی‌های جویدنی که در یک کاسه آماده شده‌اند، لبه‌های ترد و مرکز نرمی دارند.  هیچ کس نمی تواند حدس بزند که وگان و بدون گلوتن است!

طرز تهیه کوکی های جو دوسر گیاهی

چیزی که من در مورد این دستور غذا دوست دارم این است که درست کردن آن بسیار آسان است!

  1. روغن نارگیل، وانیل و شکر نارگیل را با هم مخلوط کنید.
  2. جو دوسر و شیر را اضافه کنید و 15 ثانیه هم بزنید.
  3. آرد بادام، بلغور جو دوسر، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر شکل بگیرد.
  4. شکلات چیپسی ها را در فر تا کنید و به شکل توپ درآورید.
  5. کمی فشار دهید تا فرم بگیرد و 10-12 دقیقه بپزد. اجازه دهید خنک شود و سپس سعی کنید از خوردن کل دسته به یکباره مقاومت کنید. 🙂

کوکی‌های چیپس جو وگان - این کوکی‌های جویدنی که در یک کاسه آماده شده‌اند، لبه‌های ترد و مرکز نرمی دارند.  هیچ کس نمی تواند حدس بزند که وگان و بدون گلوتن است!

کوکی‌های چیپس جو وگان - این کوکی‌های جویدنی که در یک کاسه آماده شده‌اند، لبه‌های ترد و مرکز نرمی دارند.  هیچ کس نمی تواند حدس بزند که وگان و بدون گلوتن است!

کوکی‌های چیپس جو وگان - این کوکی‌های جویدنی که در یک کاسه آماده شده‌اند، لبه‌های ترد و مرکز نرمی دارند.  هیچ کس نمی تواند حدس بزند که وگان و بدون گلوتن است!

اگر تا به حال دستور پخت اصلی بیسکویت چیپسی شکلاتی من را امتحان کرده اید، در حال حاضر ایده بسیار خوبی از شگفت انگیز بودن این نسخه جو دوسر دارید. به لطف جو دوسر بسیار شبیه به بافت جویدنی است. این یک پایه عالی برای کار با آن برای ایجاد بسیاری از غذاهای خوشمزه است.

به دنبال دستور العمل های بیشتر کوکی های گیاهی و بدون گلوتن هستید؟ اینو ببین!

کوکی‌های چیپس جو وگان - این کوکی‌های جویدنی که در یک کاسه آماده شده‌اند، لبه‌های ترد و مرکز نرمی دارند.  هیچ کس نمی تواند حدس بزند که وگان و بدون گلوتن است!

کوکی‌های چیپس جو وگان - این کوکی‌های جویدنی که در یک کاسه آماده شده‌اند، لبه‌های ترد و مرکز نرمی دارند.  هیچ کس نمی تواند حدس بزند که وگان و بدون گلوتن است!

کوکی های جو دوسر گیاهی

این کوکی‌های جویدنی که در یک کاسه ساخته شده‌اند، لبه‌های ترد با مرکز صاف دارند. هیچ کس نمی تواند حدس بزند که وگان و بدون گلوتن است!

سهام: 16 بیسکویت

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی فر را با کاغذ روغنی یا حصیر سیلیکونی بپوشانید.

  • در یک کاسه بزرگ، با استفاده از همزن دستی یا دستی شکر، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یک الی ۲ دقیقه یکدست شود. شیر و جو را اضافه کنید، سپس مخلوط را روی حرارت ملایم به مدت 15 تا 30 ثانیه دیگر هم بزنید.

  • بلغور جو دوسر، آرد بادام، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را به کاسه اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. ممکن است در ابتدا خشک یا شکننده به نظر برسد، اما به زدن ادامه دهید تا زمانی که به هم برسند و نگران هم زدن زیاد نباشید. در آخر شکلات چیپسی ها را تا کنید تا به طور یکنواخت پخش شوند.

  • با استفاده از یک ملاقه یا قاشق، حدود 1-2 قاشق غذاخوری از خمیر را به شکل توپ درآورید. به آرامی فشار دهید تا دیسکی با ضخامت حدود یک اینچ تشکیل شود. کوکی ها در حین پخت کمی پخش می شوند اما نه یک تن.

  • به مدت 10-12 دقیقه در فر بپزید تا لبه های آن طلایی شود. از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود. قبل از اینکه آن را از ورقه کوکی بردارید، مطمئن شوید که کاملاً خنک شود، زیرا در هنگام گرم شدن بسیار نرم است، اما زمانی که سرد شود سفت می شود. باقیمانده غذا را تا یک هفته در ظرف دربسته نگهداری کنید. همچنین می‌توانید قبل از پخت توپ‌ها را فریز کنید و زمانی که آماده خوردن شدند، آن‌ها را به صورت یخ زده بپزید.

کالری: 187کالریو کربوهیدرات ها: 16gو پروتئین: 3gو چربی: 13gو چربی های اشباع شده: 8gو چربی اشباع نشده: 1gو چربی های تک غیر اشباع: 1gو کلسترول: 1میلی گرمو سدیم: 90میلی گرمو پتاسیم: 87میلی گرمو اساسی: 2gو قند: 6gو ویتامین A: 1IUو ویتامین سی: 1میلی گرمو کلسیم: 45میلی گرمو اهن: 1میلی گرم

آیا این دستورالعمل را امتحان کرده اید؟ لطفاً با گذاشتن کامنت در زیر یا اشتراک گذاری عکسی در اینستاگرام با هشتگ #makingthymeforhealth به من اطلاع دهید که چگونه انجام شد. من دوست دارم بازخورد شما را بشنوم!

image001 این پست با مشارکت برندی که سال‌ها از آن استفاده می‌کردم و دوستش داشتم، Bob’s Red Mill ایجاد شد. طبق معمول، تمام نظرات و متون کاملاً مال من است. از شما برای حمایت از مارک هایی که به من کمک می کنند تا محتوای با کیفیت را به شما ارائه دهم، سپاسگزارم. برای دستور العمل های خوشمزه بیشتر و کوپن 1.00 دلاری برای هر محصول، لطفاً از Bob’sRedMill.com دیدن کنید.