کراست تاکو خامه ای – خوشمزه، سالم و آسان


آیا به دنبال تغییر در طبیعت خود هستید؟ تاکو سه شنبه? اینو ببین پوسته تاکو خامه ای! این یک غذای سریع 30 دقیقه ای است که در یک تابه پخته می شود – بوقلمون آسیاب شده، لوبیا سیاه، چاشنی تاکو، و پوسته گندم کامل برای تهیه یک شام خوشمزه و سالم در طول هفته!

پاستا تاکو شل در یک کاسه سرامیکی سفید.

پوسته تاکو خامه ای

چرا، سلام به یک شام عالی با مواد سالم و بسیار آسان برای درست کردن! این کراست های خامه ای تاکو فوق العاده لذیذ هستند و در هر روز از هفته یک شام آسان را می سازند. تاکو سه شنبه یا هر روز دیگری!

(دستور پخت و عکس ها از آگوست 2013 به روز شد)پوسته تاکو خامه ای

نمای نزدیک از قاشق‌های تاکو خامه‌ای

ساده ترین راه برای تهیه تاکو چیست؟

این یک جور احمقانه است، اما شاید شما تاکو درست نکنید! سعی کنید به جای آن پاستا تاکو درست کنید! دستور پخت تاکوی خامه ای من یک راه عالی برای تغذیه خانواده شما با یک وعده غذایی است که بسیار مقرون به صرفه است و راه طولانی را طی می کند.

وقتی من این را درست می‌کنم، بچه‌هایم در مورد آن بسیار هیجان‌زده هستند، زیرا آنها عاشق ماکارونی و تاکو هستند. پیروزی!

پوسته تاکو خامه ایچه نوع پاستا برای این تاکوهای پوسته خامه ای بهتر است؟

من پوسته های سایز متوسط ​​را برای این دستور پخت پوسته پاستا خامه ای دوست دارم زیرا به سرعت پخته می شوند و به راحتی در قفسه فروشگاه مواد غذایی پیدا می شوند. باید بگویم، نسخه کامل گندم گاهی اوقات به سختی پیدا می شود، بنابراین هر کاری که می توانید انجام دهید.

من این را با چندین نوع مختلف پاستا درست کردم و متوجه شدم که با اکثر نسخه های پوسته ای خوب کار می کند.

نمای نزدیک از قاشق‌های تاکو خامه‌ای

پوسته تاکو خامه ای

این غذا خیلی راحته! در یک تابه کاملا پخته می شود و از ابتدا تا انتها فقط 30 دقیقه طول می کشد. نوع شام مورد علاقه من!

من خودم چاشنی تاکو درست کردم اما مطمئناً می توانید از هر نسخه ای که در فروشگاه خریداری می کنید استفاده کنید.

اگر می‌خواهید غذای بدون گوشت بخورید، می‌توانید بوقلمون چرخ‌کرده را حذف کنید، یا اگر همان چیزی است که در دست دارید، آن را با گوشت چرخ کرده جایگزین کنید.

خانواده من واقعاً این دستور غذا را دوست دارند و من قطعاً آن را به شام ​​اضافه می کنم و غذاهای باقی مانده را برای ناهار می چرخانم!

پوسته تاکو خامه ای

پوسته تاکو خامه ای

دستگاه چاپ
سنجاق
متوسط

یک مسیر: وارد شدن

ظرف ها: مکزیکی

دستورالعمل ها

  • روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید تا معطر شود.

  • بوقلمون آسیاب شده را اضافه کنید و بپزید تا رنگ صورتی از بین برود. چاشنی تاکو، نمک و فلفل را به سلیقه اضافه کنید.

  • گوجه فرنگی، لوبیا سیاه و آب را اضافه کنید. ماکارونی نپخته را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید بجوشد. شعله را کم کرده و به مدت 20 دقیقه بجوشانید و گاهی هم بزنید تا پاستا نرم شود.

  • پس از پخته شدن پاستا، پنیر خامه ای و خامه ترش را اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود. ادویه زدن با نمک و فلفل. در بشقاب ها بریزید و با آووکادو، گشنیز، چاتنی و لیموترش سرو کنید… متوجه می شوید! لذت بردن!

پوسته تاکو خامه ای

اگر این دستور غذا را دوست دارید، این دستور را دوست خواهید داشت:

آبگوشت تاکو قابلمه لاغر
ترتیلا ذرت خانگی