کد پخت | COOKTORIA


این کد پخته شده دستور غذا واقعا بهترین است که می توانید پیدا کنید! ماهی کاد کاملا چاشنی شده، با یک لایه سس فلفل بوداده پوشیده شده و روی آن را با پودر سوخاری ترد می پوشانیم.

ماهی کاد پخته شده در سینی روی آن آرد سوخاری

اگر مجبور شدید فقط یک دستور غذا را از سایت من امتحان کنید، پیشنهاد می کنم این کاد پخته را امتحان کنید. این یک غذای خانوادگی عالی است، اما ارزش یک موقعیت خاص را دارد. اگر می خواهید عزیزان خود را تحت تاثیر قرار دهید، این دستور العمل برای شماست!

ماهی کاد از آنجایی که طرفدار غذاهای دریایی هستم، ماهی مورد علاقه من برای خوردن است. من با کمال میل آن را به جای ماهی قزل آلا، میگو یا گوش ماهی انتخاب می کنم. اگر هنوز فرصتی برای امتحان کردن آن نداشته اید، اکنون زمان آن است که آن را انجام دهید.

آموزش تصویری Baked Code

دیش کاد چیست؟

ماهی کاد یک ماهی آب شور است که به همراه ماهی هادوک و راهب ماهی متعلق به خانواده گدیدا است. انواع کمی از کاد وجود دارد که معمولاً در نقاط مختلف جهان مصرف می شود، مانند lingcod، saithe و zarbo cod. کد آتلانتیک شمالی شناخته شده ترین نوع آن است. معمولا به صورت فیله فروخته می شود.

بیشتر بخوانید: حقایق کد جالب

طعم کد چگونه است؟

ماهی کاد طعمی ملایم و کمی شیرین و «گوشت» لطیف دارد. گاهی اوقات مردم ماهی کاد را به دلیل گوشت لطیف و پوسته پوسته اش به عنوان مرغ دریا می نامند. از آنجایی که کاد طعم «ماهی» ندارد، یک وعده غذایی عالی برای همه است.

از کجا آن را بخریم؟

بهترین مکان برای خرید ماهی کاد، بازار ماهی یا فروشگاه محلی است. یافتن کدهای تازه و وحشی نسبتاً آسان است. با این حال، اگر نمی توانید ماهی تازه را در فروشگاه ماهی پیدا کنید، راهروی ماهی منجمد را در سوپرمارکت های محلی خود بررسی کنید. آنها ممکن است فیله ماهی کاد از قبل بریده شده و منجمد را در آنجا داشته باشند.

کد پخته شده روی یک چنگال

نحوه ساخت Baked Code

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. ماهی را مزه دار کنید. روغن زیتون را روی سینی نچسب بریزید. روی آن نمک، فلفل و پونه کوهی بپاشید. فیله (های) ماهی را روی آن قرار دهید و به آرامی آن را به این چاشنی ها بمالید. ماهی را برگردانید و کنار بگذارید.

چاشنی ماهی کاد در سینی فر

3. رب فلفل سوخاری را درست کنید. همه مواد رب را داخل غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

درست کردن رب فلفل بوداده

4. رب را پخش کنید به طور یکنواخت روی ماهی

پخش رب فلفل بوداده روی ماهی کاد

5. آرد سوخاری را درست کنید. در همان غذاساز (بدون نیاز به آبکشی)، نان را همراه با فیله سیر و آنچوی قرار دهید. کمی فلفل سیاه اضافه کنید. نبض بزنید تا آرد سوخاری شکل بگیرد.

درست کردن آرد سوخاری

6. روی کد با پودر سوخاری و پختن حدود 20-25 دقیقه بسته به ضخامت فیله ماهی شما.

روی ماهی کاد را با آرد سوخاری پر کنید
ماهی کاد پخته شده در سینی روی آن آرد سوخاری

چگونه ماهی کاد بپزیم؟

پخت فیله ماهی کاد آسان است. درست مانند هر ماهی دیگری، هدف این است که ماهی لطیف و پوسته پوسته ای را تضمین کنید که طعم خود را حفظ کند و خشک نشود. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و ماهی خود را در طبقه وسط قرار دهید. اگر فیله های شما نسبتاً نازک هستند، بعد از 15 دقیقه مراقب ماهی خود باشید. پخت فیله ماهی ماهی ضخیم‌تر حدود 20 تا 25 دقیقه طول می‌کشد. اگر مطمئن نیستید که ماهی کاملاً پخته شده است، بهترین راه برای بررسی این است که آن را از فر خارج کرده و یک تکه کوچک از ضخیم ترین قسمت آن جدا کنید. اگر به راحتی پوسته پوسته شود، کد کاملاً پخته شده است.

کاد پخته شده روی سینی از نمای نزدیک

یک غذای جانبی خوب برای کاد پخته شده چیست؟

  • سالاد به انتخاب شما (موارد مورد علاقه من عبارتند از: سالاد آووکادو گوجه فرنگی، سالاد کدو سبز، سالاد فتا گوجه فرنگی و سالاد گوجه فرنگی عالی. )
  • پوره یا سیب زمینی پخته.
  • سبزیجات سرخ شده یا بخارپز، مانند مارچوبه، گل کلم، کلم بروکلی یا هویج.
  • برنج سفید، بلغور، کوسکوس یا کینوا

چه نوع شرابی را با کاد پخته جفت کنیم؟

به دنبال شراب های سفید خوش طعم و با طراوت باشید تا طعم لطیف ماهی را متعادل کنید. Sauvignon Blanc، Pinot Grigio، Chardonnay، Champagne و Riesling به خوبی با این غذا ست می شوند.

ماهی کاد پخته شده در سینی روی آن آرد سوخاری

شما همچنین این دستور العمل های غذاهای دریایی خوشمزه را دوست خواهید داشت:

ماهی کاد پخته شده در سینی روی آن آرد سوخاری

کد پخته شده

تانیا شف

این دستور پخت کاد واقعا بهترین است که می توانید پیدا کنید! ماهی کاد کاملاً چاشنی شده، با یک لایه سس فلفل بوداده پوشیده شده و روی آن پودر سوخاری ترد ریخته شده است.

زمان آماده سازی پانزدهم دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

دوره غذای اصلی

غذا آمریکایی

خدمات 6 وعده های غذایی

کالری 245 کیلو کالری

عناصر

  • 2 پوند کد تازه صید وحشی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل
  • ¼ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده

برای رب فلفل سوخاری:

  • 6 اونس فلفل کبابی بدون مایع
  • 2 اونس پنیر پارمزان
  • 2 حبه های سیر چرخ کرده
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک مشت جعفری تازه
  • ⅛ تکه های فلفل قرمز

برای آرد سوخاری:

  • 4 اونس نان بیات
  • 3 فیله ماهی کولی
  • 1 حبه سیر چرخ کرده
  • یک پیمانه فلفل سیاه

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • ماهی را مزه دار کنید. روغن زیتون را روی سینی نچسب بریزید. روی آن نمک، فلفل و پونه کوهی بپاشید. فیله (های) ماهی را روی آن قرار دهید و به آرامی آن را به این چاشنی ها بمالید. ماهی را برگردانید و کنار بگذارید.

  • رب فلفل سوخاری را درست کنید. همه مواد رب را داخل غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

  • خمیر را به طور مساوی روی ماهی پخش کنید.

  • آرد سوخاری را درست کنید. در همان غذاساز (بدون نیاز به آبکشی)، نان را همراه با فیله سیر و آنچوی قرار دهید. کمی فلفل سیاه اضافه کنید. نبض بزنید تا آرد سوخاری شکل بگیرد.

  • روی ماهی کاد را با آرد سوخاری پر کنید و بسته به ضخامت فیله ماهیتان، حدود 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید.

یادداشت

یک غذای جانبی خوب برای COD پخته شده چیست؟

  • سالاد به انتخاب شما
  • پوره یا سیب زمینی پخته.
  • سبزیجات سرخ شده یا بخارپز، مانند مارچوبه، گل کلم، کلم بروکلی یا هویج.
  • برنج سفید، بلغور، کوسکوس یا کینوا

چه نوع شرابی برای جفت کردن با کاد پخته شده؟

به دنبال شراب های سفید خوش طعم و با طراوت باشید تا طعم لطیف ماهی را متعادل کنید. Sauvignon Blanc، Pinot Grigio، Chardonnay، Champagne و Riesling به خوبی با این غذا ست می شوند.

تغذیه

کالری: 245کیلو کالریکربوهیدرات ها: 11gپروتئین: 33gچربی: 6gچربی های اشباع شده: 2gکلسترول: 72میلی گرمسدیم: 801میلی گرمپتاسیم: 716میلی گرمفیبر: 1gقند: 1gویتامین A: 280IUویتامین سی: 16.1میلی گرمکلسیم: 182میلی گرماهن: 1.7میلی گرم

این دستور را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!

گرسنه برای بیشتر؟ در خبرنامه من مشترک شوید و Cooktoria را دنبال کنید پینترست، فیس بوک، یا اینستاگرام برای همه آخرین به روز رسانی ها!