کاسه سیب زمینی دو نفره | ویکتوریا


پر و آرامش می کند، این دیگ سیب زمینی دوبل پخته این غذای جانبی عالی برای یک وعده غذایی تعطیلات است. مواد ساده – طعم باور نکردنی!

کاسه سیب زمینی پخته با حوله در پس زمینه

از اینکه این کاسه سیب زمینی چقدر لطیف، خامه ای و خوشمزه می تواند باشد شگفت زده خواهید شد. راز اینجا این است که ابتدا سیب زمینی ها را پخته، سپس خرد کنید، سپس پیاز، پنیر، خامه ترش و سبزی های خرد شده را با هم مخلوط کنید. این غذای لذیذ را تا زمانی بپزید که پوسته طلایی شکل بگیرد و دیگر نتوانید از خوردن دست بکشید.

کاسه سیب زمینی دوبار پخته جایگاه ویژه ای در سفره شکرگزاری دارد و امیدوارم امتحان کنید دوستان. و قطعاً لازم نیست تا روز شکرگزاری صبر کنید! می‌گویم، سیب‌زمینی‌ها را امروز بپز، تا فردا وقتی آن کاسه را درست کردی، آماده بروی.

فیلم آموزشی

چه چیز خاصی در مورد کاسرول سیب زمینی پخته شده است؟

من این غذا را به چند دلیل کاملاً دوست دارم:

  • خیلی کرکیه از آنجایی که ما از سیب زمینی پخته ورقه شده (نه پوره شده) استفاده می کنیم، کاسرول بافت سبک تری دارد.
  • پنیری است. مقدار زیادی پنیر با مخلوط سیب زمینی مخلوط می شود.
  • کرمی است. خامه ترش طعم زیادی می آورد و این کاسرول را خامه ای می کند.
  • آن خوشمزه است. افزودن پیاز خرد شده و سبزی های تازه طعم زیادی به غذا می دهد.
  • پر می شود. بچه ها غذای راحتی کامل!
کاسه سیب زمینی با قاشق

محتویات اصلی

سیب زمینی. من معمولا برای این غذا از سیب زمینی رست استفاده می کنم، اما فکر می کنم هر سیب زمینی باید به خوبی کار کند.

پنیر. در این دستور می توان از گرویر، چدار، گودا و حتی موزارلا استفاده کرد. پنیری را که بیشتر دوست دارید انتخاب کنید.

خامه ترش. این جزء بسیار مهم است، بنابراین هیچ جایگزینی در اینجا وجود ندارد.

پیاز چرخ کرده. پیازهای خرد شده در حین پختن قابلمه نرم می شوند و به سختی می توانید متوجه شوید که تمام شده است. طعم و بافت بیشتری به ظرف می بخشد. با این حال، اگر دوست ندارید از پیاز استفاده کنید، می توانید به جای آن از پیاز سبز خرد شده استفاده کنید یا به طور کلی از آن صرف نظر کنید. گزینه دیگر این است که پیازها را قبل از اضافه کردن به ظرف تفت دهید.

گیاهان تازه. من از مخلوط جعفری و شوید تازه استفاده کردم. در صورت تمایل می توانید یکی از آنها را نادیده بگیرید.

نمک و فلفل.

طرز تهیه کاسرول دوبل پخته سیب زمینی

1. سیب زمینی ها را خوب بشویید، خشک کنید، روی سینی فر قرار دهید و در دمای 425 درجه فارنهایت به مدت حدود 1 ساعت (یا تا زمانی که کاملا پخته شوند) بپزید و یک بار بچرخانید. کاملا خنک شود.

سیب زمینی در سینی فر

2. سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید. آنها را در یک کاسه همزن بزرگ بریزید.

برش سیب زمینی

3. پیاز خرد شده، سبزی تازه، نمک و فلفل را اضافه کنید. آن را به آرامی با دو چنگال مخلوط کنید.

سیب زمینی های رنده شده را با پیاز و سبزیجات مخلوط کنید

4. حالا پنیر و خامه ترش را اضافه کنید، دوباره به آرامی مخلوط کنید.

خامه ترش و پنیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید

5. مخلوط سیب زمینی را به یک ظرف 9 اینچی مربعی یا 2 لیتری منتقل کنید.

مخلوط سیب زمینی را در یک قابلمه بریزید

6. در فر از قبل گرم شده با دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید.

ظرف سیب زمینی از نزدیک

درباره فویل آلومینیومی

می‌دانم که بسیاری از شما ممکن است تعجب کنید که چرا سیب‌زمینی‌ها هنگام پختن در فویل آلومینیومی پیچیده نمی‌شوند. پاسخ ساده است – برای پختن سیب زمینی نیازی به فویل قلع ندارید. برخی از مردم فکر می کنند که انجام این کار ممکن است در زمان صرفه جویی کند، اما این درست نیست. وقتی سیب زمینی ها را در فویل آلومینیومی می پیچید، در نهایت پوست نرم تری خواهید داشت (فویل رطوبت را محبوس می کند)، اما در این دستور، به هر حال پوست آن را جدا می کنیم، بنابراین بهتر است سیب زمینی ها را بدون فویل بپزید.

بیشتر بدانید: چرا پختن سیب زمینی را در فویل آلومینیومی توصیه نمی کنم

چگونه سیب زمینی بپزیم؟

حرارت فر با دمای 425 درجه فارنهایت. تمیز کردن سیب زمینی را خوب بپزید و بگذارید تا خشک شود.

نیش زدن سیب زمینی را در چند نقطه با چاقو یا چنگال.

نان سیب زمینی ها را مستقیماً روی توری فر قرار دهید، یا می توانید آنها را روی سینی فر قرار دهید. سیب زمینی ها را بسته به سایز 60 دقیقه بپزید. چهره ها در عرض 30 دقیقه یا بیشتر. آنها را بررسی کنید تا مطمئن شوید انجام شده اند با سوراخ کردن آنها با چاقو. سیب زمینی زمانی که پوست آن خشک است نرم می شود و لایه داخلی آن هنگام سوراخ کردن کاملا نرم می شود.

بیشتر بدانید: 14 نکته برای بهترین سیب زمینی پخته

ترفند درست کردن کاسه سیب زمینی عالی

هنگام مخلوط کردن سایر مواد با سیب زمینی خلال شده، مهم است که این کار را به آرامی و ترجیحا با کمک دو چنگال انجام دهید. هدف این است که سیب زمینی ها را سبک و پف دار نگه دارید، نه اینکه آنها را به پوره تبدیل کنید.

نحوه نگهداری و گرم کردن مجدد

این کاسرول سیب زمینی را در یخچال بسته بندی شده در بسته بندی غذای ساران یا موم زنبور عسل (این چیزی است که من استفاده می کنم) تا 4 روز نگهداری کنید. وقتی برای لذت بردن آماده شدید، می توانید آن را دوباره روی اجاق گاز گرم کنید یا به مدت 5 تا 7 دقیقه (350 درجه فارنهایت) در فر قرار دهید.

کاسه سیب زمینی با پوسته طلایی

دستور العمل های خوشمزه تر سیب زمینی

اگر این یا هر دستور دیگری را در Cooktoria امتحان کرده اید، فراموش نکنید که به دستور غذا امتیاز دهید و در زیر برای من نظر بگذارید! من می خواهم در مورد تجربه شما در ساخت آن بشنوم. و اگر از آن عکس گرفتید، آنها را با من در پینترست به اشتراک بگذارید. همه را چک می کنم!

دیگ سیب زمینی دوبل پخته

تانیا سرآشپز

پر و آرامش می کند، این دیگ سیب زمینی دوبل پخته این غذای جانبی عالی برای یک وعده غذایی تعطیلات است. مواد ساده – طعم باور نکردنی!

زمان آماده سازی 15 دقیق

زمان پخت و پز 30 دقیق

نان سیب زمینی 1 ساعت

کل زمان 1 ساعت 45 دقیق

یک مسیر صفحه جانبی

ظرف ها آمریکایی

سهمیه ها 6 سهمیه ها

کالری 414 کالری

عناصر

  • 4 بزرگ سیب زمینی (حدود 2 پوند).
  • 1 کم اهمیت پیاز خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری. نمک یا طبق سلیقه
  • 1 قاشق چایخوری. فلفل یا طبق سلیقه
  • ¼ فنجان شوید خرد شده
  • ¼ فنجان جعفری خرد شده
  • 2 فنجان ها پنیر چدار یا نوع مورد علاقه شما
  • 1 ½ فنجان خامه ترش

دستورالعمل ها

  • سیب زمینی ها را خوب بشویید، خشک کنید، روی سینی فر قرار دهید و در دمای 425 درجه فارنهایت به مدت حدود 1 ساعت (یا تا زمانی که کاملا پخته شوند) بپزید و یک بار بچرخانید. کاملا خنک شود.

  • سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. آنها را در یک کاسه همزن بزرگ بریزید.

  • پیاز خرد شده، سبزی تازه، نمک و فلفل را اضافه کنید. آن را به آرامی با دو چنگال مخلوط کنید.

  • حالا پنیر و خامه ترش را اضافه کنید و دوباره به آرامی مخلوط کنید.

  • مخلوط سیب زمینی را به یک ماهیتابه مربع 9 اینچی یا قابلمه 2 لیتری منتقل کنید.

  • در فر از قبل گرم شده با دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید.

یادداشت

چگونه سیب زمینی بپزیم؟

حرارت فر با دمای 425 درجه فارنهایت. تمیز کردن سیب زمینی را خوب بپزید و بگذارید تا خشک شود.
نیش زدن سیب زمینی را در چند نقطه با چاقو یا چنگال.
نان سیب زمینی ها را مستقیماً روی توری فر قرار دهید، یا می توانید آنها را روی سینی فر قرار دهید. سیب زمینی ها را بسته به سایز 60 دقیقه بپزید. چهره ها در عرض 30 دقیقه یا بیشتر. آنها را بررسی کنید تا مطمئن شوید انجام شده اند با سوراخ کردن آنها با چاقو. سیب زمینی زمانی که پوست آن خشک است نرم می شود و لایه داخلی آن هنگام سوراخ کردن کاملا نرم می شود.

خوراک

کالری: 414کالریکربوهیدرات ها: 35gپروتئین: 17gچربی: 24gچربی های اشباع شده: 15gکلسترول: 69میلی گرمسدیم: 626میلی گرمپتاسیم: 1190میلی گرماساسی: 7gقند: 2gویتامین A: 1097IUویتامین سی: 34میلی گرمکلسیم: 422میلی گرماهن: 9میلی گرم

آیا این دستورالعمل را امتحان کرده اید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!

تشنه بیشتر؟ در خبرنامه من مشترک شوید و Cooktoria را دنبال کنید پینترستو سایت شبکه اجتماعی فیس بوک، یا اینستاگرام برای همه آخرین به روز رسانی ها!



رژیم لاغری سریع