کاهش های ارزش بیش از حد بریوش را در داخل کاسترد دارچین، افرا را انتخاب کنید و انتخاب کنید وانیلی مارینه کرده، سپس به همان اندازه روزی کدام ممکن است اسپرسو ای طلایی شود، پخته می تواند باشد. این کاسرول نان نگاهی به فرانسوی مفید یک صبحانه سرراست را انتخاب کنید و انتخاب کنید خوش ذوق است خیلی کمتر به همین دلیل نیم ساعت کنار هم قرار دادن می تواند باشد!

چرا ما عاشق این اصل پخت یک کاسرول نان نگاهی به فرانسوی مفید هستیم

این صبحانه سرراست یک تابه معنی {مورد علاقه} من می روم برای مناسب کردن نان نگاهی به فرانسوی است، مخصوصا برای گروه! مناسب کردن آن خواهد شد ساده است را انتخاب کنید و انتخاب کنید اجباری نباید باشد روزی را کدام ممکن است مهمانانتان {در شهر} هستند در اطراف محدوده بگذرانید! آن خواهد شد را همراه خود یک کوکتل گریپ فروت شامپاین برای یک برانچ پسندیده عید پاک هر دو روز {مادر} ست کنید!

داروها اساسی اصل پخت نان نگاهی به فرانسوی

نان

ممکن است داشته باشید واقعاً می توانید به همین دلیل {هر} شکل از نان بیات که می روید همراه خود نان نگاهی به فرانسوی بیشترین استفاده را ببرید، اما چه زمانی نیاز دارند یک صبحانه مقوی را انتخاب کنید و انتخاب کنید خامه ای هستید، یکی از بهترین نان مورد استفاده قرار گیرد، نان بریوش هر دو چالا است. نان نگاهی به فرانسوی ترکیبی تخم خروس را خیس می تدریجی به همان اندازه بافتی خامه ای در داخل درون را انتخاب کنید و انتخاب کنید بافتی کمی فقط ترد در داخل بیرون داشته باشد یا نباشد. کاهش های ضخیم بریوش بسیار عالی هستند در نتیجه اسفنجی هستند را انتخاب کنید و انتخاب کنید به سختی کافی قدرتمند هستند حین پخت را انتخاب کنید و انتخاب کنید پز به همین دلیل هم کنار نشوند.

تخم خروس

{در این} اصل پخت نان نگاهی به فرانسوی، به همین دلیل تخم خروس فشرده شناخته شده به عنوان کار کردن {پیوند} دهنده استفاده بیشتر از می تواند باشد. پروتئین قابل دریافت در داخل تخم خروس همراه خود حرارت ارائه منجمد می تواند باشد را انتخاب کنید و انتخاب کنید باعث غلیظ شدن مایعات در داخل نان می تواند باشد. در گذشته به همین دلیل از جمله قرار است به آنها بروند به مایعات اکنون نیست در داخل کاسترد، اطمینان حاصل کنید که کدام ممکن است قرار است به آنها بروند را مثبت ترکیبی کنید.

شیر آب محیط دوسر

سوئیچ شیر آب لبنیات همراه خود شیر آب محیط {در این} اصل نان نگاهی به فرانسوی مفید، چربی ها اشباع شده را همراه خود چربی ها غیراشباع گزینه جایگزین برای می تدریجی. بعلاوه، این شیر آب غیر لبنی مرحله قند خون را تغییر می تدریجی را انتخاب کنید و انتخاب کنید ممکن است همچنین سرشار به همین دلیل فیبر را انتخاب کنید و انتخاب کنید با بیرون لبنیات است! صحیح برای بسیاری که به لبنیات حساسیت دارند. جایگزین، می توانید شیر آب بادام را گزینه جایگزین برای کنید. بسیار عالی برای یک صبحانه مفید!

شربت افرا خالص

{در حالی که} نان نگاهی به فرانسوی معمولاً همراه خود شربت افرا سرو می تواند باشد، {در این} نان نگاهی به فرانسوی مفید به همین دلیل آن خواهد شد شناخته شده به عنوان شیرینی کننده در داخل کاستارد شخصی استفاده بیشتر از می کنیم! باشد که می تواند یک باشد گزینه جایگزین برای مفید برای شکر اسپرسو ای است.

توت های معاصر

من می روم به همین دلیل مخلوطی به همین دلیل توت فرنگی، زغال اخته را انتخاب کنید و انتخاب کنید تمشک برای پاشیدن روی کاسرول استفاده بیشتر از کردم، با این وجود می توانید به همین دلیل غذاهای {مورد علاقه} شخصی هر دو {هر} فصل یکی دیگر بیشترین استفاده را ببرید!

اجزای اضافه شده

عصاره وانیل

دارچین

قانون های مرحله به مرحله برای مناسب کردن یک کاسه نان نگاهی به فرانسوی مفید همراه خود اشکال از توت ها

مرحله 1. نان را کاهش اطلاعات را انتخاب کنید و انتخاب کنید ترکیبی کاسترد تخم خروس را مناسب کنید

کاهش های نان را مکعبی کاهش دهید. یک ظرف پخت 13 اینچی را همراه خود اسپری پختن شام اسپری کنید. تاس های نان را به ظرف کنار هم قرار دادن شده اضافه کنید.

در یک واحد کاسه {متوسط}، تخم خروس، شیر آب، وانیل را انتخاب کنید و انتخاب کنید 1 قاشق چایخوری دارچین را همراه خود هم ترکیبی کنید. ترکیبی تخم خروس را روی حبه های نان خشک بریزید.

مرحله دوم. هم بزنید به همان اندازه اطمینان حاصل کنید که کدام ممکن است تمام تاس های نان اشباع شدند. آن خواهد شد را بپزید به همان اندازه طلایی شود.

همراه خود فویل آلومینیومی بپوشانید را انتخاب کنید و انتخاب کنید در داخل فر به همین دلیل در گذشته خوب و دنج شده به مدت زمان 25 به همان اندازه نیم ساعت قرار دهید به همان اندازه طلایی شود. به همین دلیل فر بیرون کرده را انتخاب کنید و انتخاب کنید پودر قند را به {مقدار} دلخواه بپاشید.

سوالات معمولاً پرسیده می شود را انتخاب کنید و انتخاب کنید توصیه {تخصصی}

چرا نان نگاهی به فرانسوی من می روم خیس است؟

نان نگاهی به فرانسوی مندی حاصل ترکیبی فراوانی به همین دلیل تخم خروس است. این روزی در حال وقوع است کدام ممکن است نان خیلی نازک باشد یا نباشد هر دو به سختی کافی خشک نشود. نان بیات هر دو کهنه یکی از بهترین {کار} را برای یک کاسرول نان نگاهی به فرانسوی مفید دارد!

چه شکل از نانی برای نان نگاهی به فرانسوی سالم تر است؟

بریوش، هالا هر دو باگت یکی از ساده ترین راه ها برای تولید تاژین برای نان نگاهی به فرانسوی است. می توانید به همین دلیل یک نان آرام هضم قابل مقایسه با نان خمیر تلخ هم بیشترین استفاده را ببرید!

اضافات را انتخاب کنید و انتخاب کنید گزینه جایگزین برای ها

{در این} اصل می توانید شیر آب سویا را همراه خود شیر آب بادام همراه خود شیر آب محیط گزینه جایگزین برای کنید.
1 قاشق چایخوری منافذ و پوست پرتقال را اضافه کنید به همان اندازه یک لایه سبک اضافه شده به آن خواهد شد اضافه شود.

خواه یا نه که همچنان ادامه دارد؟

اگر بقیه آن خواهد شد که همچنان ادامه دارد، قرار است به آنها بروند را به همان اندازه سه روز در داخل ظرف دربسته در داخل یخچال محافظت کنید. قابلمه را در داخل فر همراه خود دمای 350 سطح خوب و دنج کنید به همان اندازه نیمه های مرکز هر دو تک تک آن خواهد شد ها در داخل مایکروویو خوب و دنج شود.

اصل العمل های اضافه شده برای {امتحان} کردن

همراه خود تشکر برای مطالعه! اگر این اصل را مناسب می کنید، لطفاً برگردید همراه خود {گذاشتن} رتبه را انتخاب کنید و انتخاب کنید ارزیابی به من می روم اطلاع دهید کدام ممکن است بهترین راه برای آن خواهد شد را دوست خوب دارید.

سیستم چاپ


او می رود توضیح دادن کرد

کاهش های ارزش بیش از حد بریوش را در داخل کاسترد دارچین، افرا را انتخاب کنید و انتخاب کنید وانیلی مارینه کرده، سپس به همان اندازه روزی کدام ممکن است اسپرسو ای طلایی شود، پخته می تواند باشد. این کاسرول نان نگاهی به فرانسوی مفید یک صبحانه سرراست را انتخاب کنید و انتخاب کنید خوش ذوق است خیلی کمتر به همین دلیل نیم ساعت کنار هم قرار دادن می تواند باشد!



ابعاد

قطعات

10 {اونس} نان بریوش، کاهش خورده 1“مکعبها
1/2 فنجان شربت افرا
6 عدد تخم خروس
2 فنجان شیر آب محیط دوسر
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 قاشق چایخوری دارچین
1 فنجان توت ترکیبی


جهت ها

  1. فر را همراه خود دمای 425 سطح خوب و دنج کنید.
  2. یک ظرف قابلمه 13*9 اینچی را همراه خود اسپری پختن شام اسپری کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید جدا بگذارید.
  3. تاس های نان را به ظرف کنار هم قرار دادن شده اضافه کنید.
  4. در یک واحد کاسه {متوسط}، تخم خروس، شیر آب، وانیل را انتخاب کنید و انتخاب کنید دارچین را همراه خود هم ترکیبی کنید.
  5. ترکیبی تخم خروس را روی حبه های نان بریزید را انتخاب کنید و انتخاب کنید اطمینان حاصل کنید که کدام ممکن است تمام تکه های نان اشباع شده باشد یا نباشد.
  6. همراه خود فویل آلومینیومی بپوشانید را انتخاب کنید و انتخاب کنید در داخل فر به همین دلیل در گذشته خوب و دنج شده به مدت زمان 30 به همان اندازه 35 {دقیقه} بپزید به همان اندازه اسپرسو ای طلایی شود. آن خواهد شد را به همین دلیل فر بیرون کرده را انتخاب کنید و انتخاب کنید توت ها را اضافه کنید. در داخل صورت آماده پودر قند بپاشید.

نظر

چرا نان فرانسوی خیس است؟
نان نگاهی به فرانسوی مندی حاصل ترکیبی فراوانی به همین دلیل تخم خروس است. این روزی در حال وقوع است کدام ممکن است نان خیلی نازک باشد یا نباشد هر دو به سختی کافی خشک نشود. نان بیات هر دو کهنه یکی از بهترین {کار} را برای یک کاسرول نان نگاهی به فرانسوی مفید دارد!

چه شکل از نانی برای نان نگاهی به فرانسوی سالم تر است؟
بریوش، هالا هر دو باگت یکی از ساده ترین راه ها برای تولید تاژین برای نان نگاهی به فرانسوی است. می توانید به همین دلیل یک نان آرام هضم قابل مقایسه با نان خمیر تلخ هم بیشترین استفاده را ببرید!

اضافات را انتخاب کنید و انتخاب کنید گزینه جایگزین برای ها
{در این} اصل می توانید شیر آب سویا را همراه خود شیر آب بادام همراه خود شیر آب محیط گزینه جایگزین برای کنید.
1 قاشق چایخوری منافذ و پوست پرتقال را اضافه کنید به همان اندازه یک لایه سبک اضافه شده به آن خواهد شد اضافه شود.

خواه یا نه که همچنان ادامه دارد؟
اگر بقیه آن خواهد شد که همچنان ادامه دارد، قرار است به آنها بروند را به همان اندازه سه روز در داخل ظرف دربسته در داخل یخچال محافظت کنید. ماهیتابه را همه چیز دوباره در داخل فر همراه خود دمای 350 سطح خوب و دنج کنید به همان اندازه مرکز آن خواهد شد خوب و دنج شود هر دو به صورت به صورت جداگانه در داخل مایکروویو خوب و دنج شود.


خبره

  • بعد سرو: کاسرول 1/6
  • انرژی: 372
  • چربی ها: 11 خوب و دنج
  • کربوهیدرات ها: 57 خوب و دنج
  • پروتئین: 12 خوب و دنج