پاستا فتا سالمون | ویکتوریا


این هست پاستا فتا سالمون آماده سازی آسان و پر طعم. از گوجه‌فرنگی گیلاسی شیرین گرفته تا پنیر فتا پخته شده، تا سالمون خرد شده، این دستور غذا کاملاً خوشمزه است و نمی‌توان آن را از دست داد.

ماکارونی فتا سالمون در بشقاب

این ماکارونی فتا سالمون یک برداشت خوشمزه از ماکارونی ویروسی Baked Feta است که اخیراً در سراسر رسانه های اجتماعی در فضای مجازی پخش شده است. مانند اصل، آن را با گوجه فرنگی شیرین و پنیر فتا شور ترد، با سیر تازه و ریحان برای اضافه کردن طعم اضافی پر شده است. اما این دستور غذا با افزودن ماهی قزل آلا لطیف و خوش طعم بد می شود. این ظرف را به سطح دیگری می برد و بسیار آسان است.

این دستور غذا همه کاره و راحت است. بیشتر مواد تشکیل دهنده چیزهایی هستند که شما از قبل در آشپزخانه خود دارید و فقط چند مورد هستند که باید تازه انتخاب کنید. چیزهایی را که باید مطابق با سلیقه خود و خانواده تان تنظیم کنید. و اگر باقی مانده، نگران نباشید. این طعم برای ناهار روز بعد خوب است. بیایید به موادی که برای این غذای خوشمزه نیاز دارید نگاه کنیم.

فیلم آموزشی

محتویات اصلی

  • ماکارونی. می توانید از هر تکه ماکارونی که می خواهید استفاده کنید. من از gemelli استفاده کردم.
  • پنیر فتا. از پنیر فتا با کیفیت بالا مانند پنیرهای آجری استفاده کنید.
  • گوجه فرنگیها. گوجه فرنگی یا انگور گیلاسی برای این دستور بهترین هستند. در صورت تمایل می توانید آن را بجوشانید و پوست آن را بردارید.
  • ماهی سالمون. من ترجیح می دهم از ماهی آزاد بدون پوست استفاده کنم.
  • روغن زیتون. فوق باکره لطفا
  • سیر. اختیاری است، اما توصیه می شود.
  • ریحان. یا جعفری.
  • تکه های فلفل قرمز. برای لمس گرما.
  • نمک فلفل چشیدن.

چگونه آن را درست کنیم

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی سالمون، گوجه فرنگی و پنیر فتا را در یک تابه بزرگ ضد فر یا ظرف پخت بزرگ قرار دهید. همه چیز را با روغن زیتون بپاشید و سالمون و گوجه فرنگی را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید (مراقب نمک باشید زیرا پنیر فتا واقعا شور است).

ماهی قزل آلا، گوجه فرنگی و پنیر فتا در یک قابلمه

2. ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا زمانی که گوجه فرنگی ها ترکیده و فتا روی آن طلایی شود.

سالمون پخته شده، فتا و گوجه فرنگی

3. در همین حین پاستا را طبق دستور روی بسته در یک قابلمه بزرگ با آب نمک در حال جوش بپزید. ½ فنجان آب پاستا را قبل از آبکش کردن ذخیره کنید.

پختن ماکارونی

4. ظرف را از فر خارج کرده و با استفاده از چنگال، بلوک پنیر فتا را به آرامی بشکنید و گوجه ها را خرد کنید تا سس خامه ای به دست آید. ماهی سالمون را با دقت پوست بگیرید.

درست کردن سس فتا

5. ریحان، سیر و تکه های فلفل قرمز را به سس اضافه کنید و هم بزنید.

سیر و ریحان را به سس اضافه کنید

6. در آخر پاستا را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در صورت لزوم آب پاستا را اضافه کنید تا سس آن کم شود.

پاستا را به سس فتا اضافه کنید
ماکارونی فتا سالمون در یک قابلمه

نکاتی برای بهترین پاستا فتا سالمون

  • از پنیر فتا با کیفیت بالا استفاده کنید. وقتی در فروشگاه به دنبال پنیر فتا می گردید، به دنبال پنیری باشید که به صورت بلوک فروخته می شود، نه خرد شده. همچنین فتا یونانی بیشتر از شیر گوسفند تهیه می شود که به آن بافت کرمی می دهد.
  • از ماهی آزاد بدون پوست استفاده کنید. این بسیار راحت تر است و طعم آن را کاهش نمی دهد زیرا این غذا در فر پخته می شود. من بدون پوست را ترجیح می دهم زیرا بعد از پخته شدن، پوست آن را جدا می کنم و دیگر نیازی به جدا کردن پوست ندارم.
  • از شیرین ترین گوجه فرنگی استفاده کنید. گوجه فرنگی و انگور گیلاسی برای پاستا فتا سالمون بهترین هستند، زیرا شیرینی آنها تعادل کاملی بین طعم های خوش طعم و مزه برای سالمون و فتا است.
  • برای کاهش سس از آب پاستا استفاده کنید. آب پاستا پر از نشاسته پاستا است، بنابراین وقتی آن را به سس اضافه می‌کنید، کمک می‌کند بهتر از آب معمولی به پاستا بچسبد.

تغییرات در این دستور غذا

  • سبزیجات دیگر را اضافه کنید. می توانید سبزیجات دیگری از جمله بروکلی، پیاز، فلفل دلمه ای، قارچ و مارچوبه را به ماکارونی فتا سالمون اضافه کنید.
  • ماکارونی دیگر را جایگزین کنید. تقریباً هر برش پاستا در این دستور العمل کار می کند. پنه، کاسارا، ریگاتونی و روتی را امتحان کنید.
  • استفاده می کند سایر پنیرها پنیر فتا طعم و بافت بسیار خوبی برای این غذا دارد، اما می توانید پنیر وحشی یا بوراتا را نیز با چیزی مشابه اما متفاوت جایگزین کنید.
  • ماکارونی بدون گلوتن را جایگزین کنید. اگر می‌خواهید ماکارونی فتا سالمون را برای کسی که به گلوتن حساس یا عدم تحمل گلوتن است درست کنید، این جایگزینی تمام چیزی است که لازم است.

نحوه نگهداری و گرم کردن مجدد

باقیمانده ماکارونی فتا سالمون را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. می توانید آنها را دوباره در مایکروویو یا فر گرم کنید تا کاملا گرم شوند.

اینو با چی سرو میکنی

  • نان. این غذای ماکارونی را با مقداری نان ترد، رول یا نان میل کنید.
  • سوپ یک کاسه از سوپ گوشت گاو و جو، سوپ قارچو یا سوپ مرغ لیمو یونانی آسان در کنار ماکارونی فتا سالمون.
  • قدرت. غذای خود را با سالاد سرد شروع کنید سالاد خیار آلمانی، سالاد فلفل سوخاری بچه، سالاد کلم بزرگ، یا سالاد فتا خیار و گوجه فرنگی.
  • سبزیجات. این غذا را با کناره هایی که می خواهید تحسین کنید، جفت کنیدکلم بروکلی پخته ترد، سیب زمینی برشته و کدو سبز، قارچ با سیر، و سبزیجات مدیترانه ای پخته شده.
پاستا فتا سالمون از نمای نزدیک

این پاستا فتا سالمون بسیار خوشمزه و آسان است. هنگامی که این نسخه را امتحان کردید، می خواهید دوباره و دوباره آن را امتحان کنید. برای مخاطب واقعا سرگرم کننده است!

دستور پخت ماکارونی خوشمزه تر:

پاستا فتا سالمون

تانیا سرآشپز

این هست پاستا فتا سالمون آماده سازی آسان و پر طعم. از گوجه‌فرنگی گیلاسی شیرین گرفته تا پنیر فتا پخته شده، تا سالمون خرد شده، این دستور غذا کاملاً خوشمزه است و نمی‌توان آن را از دست داد.

زمان آماده سازی 5 دقیق

زمان پخت و پز 40 دقیق

کل زمان 45 دقیق

یک مسیر صفحه مین

ظرف ها آمریکایی

سهمیه ها 4 سهمیه ها

کالری 705 کالری

عناصر

  • 1 پوند ماهی آزاد بدون پوست
  • 8 اونس. پنیر فتا
  • 1 پوند گوجه گیلاسی
  • فنجان روغن زیتون اضافی
  • قاشق چایخوری. نمک دریا یا طبق سلیقه
  • قاشق چایخوری. فلفل یا طبق سلیقه
  • 8 اونس. پاستا (من از جمیلی استفاده کردم)
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • ¼ فنجان برگ ریحان ریز خرد شده
  • ¼ قاشق چایخوری. تکه های فلفل قرمز

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. ماهی سالمون، گوجه فرنگی و پنیر فتا را در یک تابه بزرگ ضد فر یا ظرف پخت بزرگ قرار دهید. همه چیز را با روغن زیتون بپاشید و سالمون و گوجه فرنگی را با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید (مراقب نمک باشید زیرا پنیر فتا واقعا شور است).

  • ظرف را در فر قرار دهید و به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا زمانی که گوجه فرنگی ها ترکیده و فتا روی آن طلایی شود.

  • در همین حین ماکارونی را طبق دستور بسته در یک قابلمه بزرگ با آب نمک در حال جوش بپزید. ½ فنجان آب پاستا را قبل از آبکش کردن ذخیره کنید.

  • ظرف را از فر خارج کرده و با استفاده از چنگال، پنیر فتا را به آرامی خرد کنید و گوجه فرنگی ها را خرد کنید تا سس خامه ای درست شود. ماهی سالمون را با دقت پوست بگیرید.

  • ریحان، سیر و تکه های فلفل قرمز را به سس اضافه کنید و هم بزنید.

  • در آخر پاستا را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در صورت لزوم آب پاستا را اضافه کنید تا سس آن کم شود.

یادداشت

تغییرات در این دستور غذا

  • سبزیجات دیگر را اضافه کنید. می توانید سبزیجات دیگری از جمله بروکلی، پیاز، فلفل دلمه ای، قارچ و مارچوبه را به ماکارونی فتا سالمون اضافه کنید.
  • جایگزینی برای انواع دیگر پاستا. تقریباً هر برش پاستا در این دستور العمل کار می کند. پنه، کاسارا، ریگاتونی و روتی را امتحان کنید.
  • استفاده می کند سایر پنیرها پنیر فتا طعم و بافت بسیار خوبی برای این غذا دارد، اما می توانید پنیر وحشی یا بوراتا را نیز با چیزی مشابه اما متفاوت جایگزین کنید.
  • ماکارونی بدون گلوتن را جایگزین کنید. اگر می‌خواهید ماکارونی فتا سالمون را برای کسی که به گلوتن حساس یا عدم تحمل گلوتن است درست کنید، این جایگزینی تمام چیزی است که لازم است.

نحوه نگهداری و گرم کردن مجدد

باقیمانده ماکارونی فتا سالمون را در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. می توانید آنها را دوباره در مایکروویو یا فر گرم کنید تا کاملا گرم شوند.

خوراک

کالری: 705کالریکربوهیدرات ها: 50gپروتئین: 39gچربی: 38gچربی های اشباع شده: 12gچربی اشباع نشده: 6gچربی های تک غیر اشباع: 18gکلسترول: 113میلی گرمسدیم: 864میلی گرمپتاسیم: 987میلی گرماساسی: 3gقند: 7gویتامین A: 1012IUویتامین سی: 27میلی گرمکلسیم: 326میلی گرماهن: 3میلی گرم

آیا این دستورالعمل را امتحان کرده اید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!
رژیم لاغری سریع