هوا سرخ کن بوفالو وینگز گل کلم


این بال‌ها از بیرون ترد و از داخل لطیف هستند، این بال‌ها با سس گاومیش تند کلاسیک طعم‌دار می‌شوند که هر گوشه و کناری را در بر می‌گیرد. این یک پیش غذای سالم وگان برای روز بازی است اما طعمی شبیه بال مرغ دارد!

بال های گل کلم سرخ کن با هوا روی یک بشقاب گرد سفید با چوب کرفس، هویج و سس غوطه وری.

چرا ما این دستور غذای سرخ کن بال بوفالو و گل کلم را دوست داریم؟

جدیدترین وسواس ما Air Fryer Buffalo Cauliflower Wings است. لقمه ها از بیرون ترد و از داخل کاملا نرم هستند. به علاوه، می توان آن را در کمتر از 30 دقیقه هم زد!

لقمه های گل کلم بوفالو از نظر طعم و بافت یادآور بال های مرغ بدون استخوان است. این لقمه های کوچک خوشمزه یک دستور غذای گیاهی سالم است که یک پیش غذا یا غذای جانبی عالی را با انواع وعده های غذایی درست می کند! ما عاشق سرو تکه های بروکلی با پیتزای خانگی و کوفته های جشن هستیم!

و در حالی که می توانید از سس بلوچیز مورد علاقه خود استفاده کنید، توصیه می کنیم سس پنیر بلو را خانگی درست کنید. اگر بیشتر از نوع لباس پوشیدن در مزرعه هستید، حتماً از آن استفاده کنید! خنکی سس و ادویه سس بوفالو بهترین ترکیب است. بهترین از همه، شما فقط به تعداد انگشت شماری مواد اولیه نیاز دارید تا دستور پخت خوشمزه خانگی ما را درست کنید.

مواد اصلی این دستور غذا

مواد با برچسب برای این دستور غذا

گل کلم

هنگام خرید گل کلم، به دنبال یک سر سفید خامه ای با گلچه های متراکم و بدون لک، لکه های قهوه ای و لکه های مرطوب باشید. سرهایی را که در لمس احساس اسفنجی می کنند یا بوی آشنای کلم بروکلی ندارند، نخرید، زیرا از دوران اوج خود گذشته است.

و در اینجا، ما آنقدر گل کلم را دوست داریم که یک راهنمای نهایی را جمع آوری کرده ایم! اگر هنوز در مورد نحوه خرید این سبزی خانوادگی شگفت انگیز “کول” سوالی دارید، این پست را بررسی کنید زیرا به تمام سوالات شما در مورد کلم بروکلی و موارد دیگر پاسخ می دهد!

آبجو

آبجو برای کمک به ایجاد یک مخلوط سبک ظریف استفاده می شود و توصیه می کنیم از آبجو مورد علاقه خود استفاده کنید. با این حال، مطمئناً می توانید با استفاده از آبجو غیر الکلی یا آب سبزیجات، این مخلوط را بدون الکل درست کنید.

ارد

برای تهیه مخلوط از آرد همه منظوره استفاده کردیم. برای جایگزین های بدون گلوتن، پیشنهاد می کنیم از 1 تا 1 آرد بدون گلوتن مورد علاقه خود استفاده کنید.

نشاسته ذرت

نشاسته ذرت برای کمک به ایجاد یک نمای بیرونی کاملاً ترد، که رنگ قهوه ای دوست داشتنی روی گل های مورد نظر ما دارد، اضافه می شود. این بهترین راه برای افزودن بیرونی ترد است، اما مانند آرد سوخاری یا آرد سوخاری پانکو از سس خارج نمی‌شود.

ادویه ها: پودر پیاز، نمک و فلفل

برای افزودن طعم لذیذ از پودر پیاز با ادویه استفاده کردیم. اگر پودر پیاز ندارید می توانید پودر سیر را جایگزین کنید.

توجه داشته باشید که توصیه می کنیم برای این دستور از نمک خوراکی استفاده کنید. با این حال، می توانید از نمک کوشر استفاده کنید، اما می خواهید آن را دو برابر کنید. چرا را اینجا ببینید.

روغن آووکادو

روغن آووکادو روغن خنثی مورد علاقه ما برای پخت و پز است. برای کمک به شکننده شدن آن به مخلوط اضافه می شود.

گیلاس

کره سرد، شور یا بدون نمک به سس گاومیش اضافه می شود تا به غلیظ شدن بافت آن و کاهش حرارت کمک کند.

سس تند

ما طرفداران واقعی بال بوفالو هستیم، بنابراین ترجیح می دهیم از سس تند اصلی فرانک استفاده کنیم زیرا طعم کلاسیک بوفالو را دوست داریم!

سس پنیر آبی

با این حال، از سس پنیر آبی مورد علاقه خود استفاده کنید. ما توصیه می کنیم سس پنیر آبی خود را برای غوطه وری درست کنید! خنکی سس به هیدراته شدن چاشنی سس گاومیش کمک می کند و ترکیب خوشمزه ای است!

کرفس و هویج

به عنوان چاشنی و همراه با گزش گل کلم گاومیش استفاده کنید. سبزیجات ترد سرد به جبران این چاشنی غنی از بال های گل کلم کمک می کنند.

آموزش گام به گام ساخت بال گل کلم بوفالو

توجه: اطلاعات زیر را می توان در کارت دستور پخت قابل چاپ زیر یافت.

سرخ کن هوا بوفالو وینگز گل کلم درجه 1 و 2

مرحله 1: سس بوفالو درست کنید

سس ما درست مثل بال مرغ سنتی است! در یک قابلمه کوچک، کره و سس تند قرمز فرانک را آب کنید. مخلوط را هم بزنید تا کره ذوب شده با سس تند مخلوط شود. کنار بگذارید و گرم نگه دارید. توجه: اگر از سس گاومیش خریداری شده (مانند سس Tessemae) استفاده می کنید، نیازی به افزودن کره به آن نیست.

مرحله دوم: گل کلم را آماده کنید

برگ ها را از سر گل کلم جدا کنید. نصف کنید و پالپ را بردارید. گل هایی را به اندازه توپ گلف ببرید.

سرخ کن هوا بوفالو وینگز گل کلم درجه 3 و 4

مرحله 3: سرخ کن هوا را از قبل گرم کنید و مخلوط را آماده کنید

اگر سرخ کن هوا نیاز به گرم کردن دارد، آن را تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید و تنظیمات سرخ کردن با هوا را تنظیم کنید.

در یک کاسه بزرگ، آبجو، آرد، نشاسته ذرت، روغن، نمک، فلفل و پودر پیاز را با هم مخلوط کنید.

مرحله 4: گل کلم را در مخلوط بپوشانید

گلچه ها را در مخلوط آرد قرار دهید و خوب بپوشانید.

سرخ کن هوا بوفالو وینگ گل کلم درجه 5 و 6

مرحله 5: به سبد پخت منتقل کنید

سبد سرخ کن هوا را با اسپری آشپزی بپوشانید. کلم بروکلی ها را در یک لایه بچینید. در صورت لزوم، آن را در دو دسته انجام دهید.

مرحله 6: سرخ کن هوا

به مدت 12 تا 15 دقیقه در هوا سرخ کنید تا بال های گل کلم ترد، کمی قهوه ای و نرم شوند. توجه: سرخ کن های هوا متفاوت هستند، بنابراین زمان پخت ممکن است بسته به زمان شما متفاوت باشد. ظاهر رنگ قهوه ای و بافت خار لطیف.

Air Fryer Buffalo Wings مرحله 7

مرحله 7: بال ها را در سس قرار دهید

در یک کاسه بزرگ، بال های ترد گل کلم را داخل سس تند بریزید. بلافاصله با یک کاسه کوچک پنیر آبی، کرفس و سس هویج سرو کنید!

بال های گل کلم سرخ کن با هوا روی یک بشقاب گرد سفید با یک قاشق سس خامه ای

سوالات متداول و نکات تخصصی برای بال های گل کلم بوفالو

چگونه باقی مانده ها را ذخیره کنم؟

در حالی که این لقمه های گل کلم گاومیش را بهتر است فوراً میل کنید، باقی مانده آن را می توان تا 3 روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کرد. وقتی آماده شکننده شدن مجدد شدید، در فر یا ماهیتابه را با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه گرم کنید.

آیا سس گاومیش جواب می دهد؟

بله، هر سس گاومیش موثر خواهد بود. اگر مراقب کربوهیدرات یا بدون گلوتن خود هستید، حتماً مواد خود را بررسی کنید زیرا برخی از سس‌ها کتوپسند یا بدون گلوتن نیستند. ما عاشق سس بوفالو Tessemae هستیم که بدون لبنیات است.

آیا می توانم بال گل کلم بوفالو را در فر درست کنم؟

البته که میتونم! بال ها را به همین ترتیب آماده کنید، به جز اینکه گل کلم های رنده شده را در سینی فر گذاشته و در فر با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. این را بدانید که ممکن است ترد نباشد اما همچنان خوشمزه خواهد بود!

دستور العمل های پیش غذای اضافی که باید امتحان کنید

  1. اگر به دنبال دستور پخت بیشتر سرخ کن بادی هستید، Air Fryer Cauliflower Bang Bang یک پیش غذای آسان است که همه آن را دوست خواهند داشت. گل کلم را در هوا سرخ کنید تا کاملا نرم و کمی ترد شود، سپس در سس تند بنگ بنگ بریزید.
  2. نخود گل کلم طعمی شبیه هوموس سنتی دارد اما دارای کربوهیدرات کم، بدون لکتین، کتو، هوموس کامل 30، وگان و پالئو است!
  3. کوفته های ترکی لعاب دار هویسین، کوفته های لذیذی با الهام از آسیایی هستند که یک پیش غذای سرگرم کننده مهمانی یا میان وعده فوتبال هستند!
  4. این گواکاموله کلاسیک که فقط در 10 دقیقه آماده می شود، کاملاً خوشمزه است و همه مهمانان شما را در غواصی و سرگرمی در حالی که این غوطه وری خوشمزه را می بلعد!
  5. به اندازه ما گواکاموله را دوست داریم؟ سپس این پست در مورد طرز تهیه گواکاموله با 5 روش مختلف فقط برای شماست! از کلاسیک گرفته تا تند، نمی توانید با هیچ یک از این تغییرات اشتباه کنید!

دستور العمل های اضافی گل کلم را امتحان کنید

  1. کاری گل کلم برشته یک غذای جانبی بدون گلوتن و 30 دقیقه ای است که آنقدر خوشمزه است که می خواهید تمام سبزیجات خود را بخورید!
  2. این کاسرول کلم بروکلی و گل کلم با سس چدار خامه‌ای درست می‌شود و با رویه پنکوی ترد پوشانده می‌شود. مناسب برای یک روز قبل یا سرو در محل.
  3. گل کلم بخارپز شده ساده با سبزیجات یک غذای جانبی کم کالری و کم کربوهیدرات است که به راحتی آماده می شود و بسیار خوشمزه است. کاملاً بخار پز شده، روغن زیتون پر شده و با گیاهان چاشنی شده است، این قسمت آسان تقریباً مکمل هر وعده غذایی است.
  4. کلم بروکلی تفت داده شده و گل کلم با پنیر غذای جانبی عالی است. این ظرف تنها به 15 دقیقه آماده سازی و 30 دقیقه پخت نیاز دارد و به راحتی تمیز می شود!
  5. این سوپ خامه ای گل کلم فوری با پنیر چدار به طور طبیعی بدون گلوتن در کمتر از یک ساعت آماده می شود و در هر وعده تنها 245 کالری دارد و در صورت نیاز می توان آن را در اجاق گاز آهسته تر درست کرد.
  6. کلم بروکلی را به اندازه ما دوست داریم؟ حتما این مجموعه از 15 دستور العمل گل کلم سالم، خوشمزه و آسان را که مطمئن هستیم دوست خواهید داشت را بررسی کنید!

از شما بسیار سپاسگزارم برای خواندن. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در خبرنامه ایمیل هفتگی رایگان ما ثبت نام کنید تا دستور العمل های سالم را مستقیماً به صندوق ورودی خود تحویل دهید. یا من را در اینستاگرام دنبال کنید. اگر این دستور العمل ها را درست می کنید، لطفاً برگردید و یک ستاره بگذارید رتبه بندی و بررسی! بسیار قابل تقدیر است. آشپزی مبارک! ~ کیتی

دستگاه چاپ


توصیف کردن

بال‌های گل کلم بوفالو را با هوا سرخ کنید تا بیرون کاملاً ترد و داخل آن نرم شود، سپس در سس بوفالو بریزید! این جایگزین سالم برای بال مرغ یک پیش غذای گیاهی عالی است که فقط در 30 دقیقه با هم ترکیب می شود و تنها به تعداد انگشت شماری از مواد نیاز دارد!



اندازه

عناصر

  • 1/4 فنجان سس قرمز داغ فرانک
  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 1 سر گل کلم
  • نصف فنجان لاگر (یا آبجو بدون الکل یا آب سبزیجات)
  • 1/4 فنجان آرد همه منظوره یا آرد بدون گلوتن
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 1 قاشق چایخوری روغن آووکادو
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
  • نصف فنجان سس پنیر آبی
  • چوب کرفس و هویج، برای سرو

دستورالعمل ها

  1. سس تند و کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
  2. برگ های گل کلم را جدا کنید. نصف کنید و پالپ را بردارید. گل کلم را از انتهای ساقه برش دهید و گلچه هایی به اندازه توپ گلف ببرید (یا برش دهید).
  3. اگر سرخ کن بادی نیاز به گرم کردن دارد، آن را به همراه سرخ کن با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. آبجو، آرد، نشاسته ذرت، روغن، نمک، فلفل و پودر پیاز را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
  4. گل کلم ها را اضافه کنید و با قاشق سوراخ شده خوب هم بزنید تا خوب پوشش داده شود.
  5. روی سبد سرخ کردنی را با اسپری آشپزی بپوشانید. گل کلم رنده شده را به صورت یک لایه در سبد سرخ کردنی بچینید. (در صورت لزوم، ممکن است لازم باشد دو دسته تهیه کنید.)
  6. 12 تا 15 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت سرخ کنید تا بال های گل کلم ترد، کمی قهوه ای و نرم شوند.
  7. گل کلم را داخل سس در یک کاسه بزرگ بریزید. فوراً آن را پا بگذارید. از طرف دیگر، اگر در دو نوبت پخت می‌کنید، گل کلم سرخ شده را در فر گرم قرار دهید تا دسته دوم پخته شود، سپس قبل از سرو با سس مخلوط کنید.

یادداشت

  • باقی مانده غذا را می توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد. وقتی آماده شکننده شدن مجدد شدید، در فر یا ماهیتابه را با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه گرم کنید.
  • اگر ترجیح می‌دهید لقمه‌ها را در فر درست کنید، لقمه‌ها را طبق دستور آماده کنید، به جز اینکه لقمه‌ها را روی ورقه پخت خط‌دار قرار دهید، در فر با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید و 20 تا 25 دقیقه بپزید. بدانید که لقمه های گل کلم ترد نیستند، اما همچنان خوشمزه خواهند بود!

خوراک

  • اندازه سرو: هر کدام 1 فنجان
  • کالری: 146
  • قند: 3 گرم
  • چربی: 7 گرم
  • کربوهیدرات ها: 17 گرم
  • اساسی: 3 گرم
  • پروتئین: 4 گرم



رژیم لاغری سریع