نحوه استفاده از عسل مانوکا در خارج از آشپزخانه


عسل مانوکا از زمان های قدیم برای اهداف دارویی مورد استفاده قرار می گرفته است. عسل دارای خواص ضد میکروبی است که می تواند برای سلامت پوست ، سلامت دهان و دندان ، بهبود زخم ، سوختگی و موارد دیگر مفید باشد!

عسل مانوکا چیست؟

عسل مانوکا از زنبورهایی تهیه می شود که درختچه مانوکا را گرده افشانی می کنند ، که عمدتا در نیوزلند و استرالیا رشد می کند. آنچه عسل مانوکا را از عسل گل و شبدر جدا می کند خواص زیست فعال آن است. عسل مانوکا منحصر به فرد است زیرا به طور طبیعی حاوی متیل گلیوکسال در رژیم غذایی است ، ترکیبی که می تواند از بازسازی سلول ها حمایت کند.

مانند عسل دیگر ، عسل مانوکا را می توان در آشپزخانه برای طعم دادن به غذاها و نوشیدنی ها استفاده کرد. به خاطر داشته باشید که بافت آن کمی صاف است و طعم تندتری دارد که همراه با شیرینی آن است.

اما عسل مانوکا بیشتر برای مصارف احتمالی خارج از آشپزخانه تبلیغ می شود. در اینجا چند روش برای استفاده از عسل مانوکا در خارج از آشپزخانه آورده شده است.

نحوه استفاده از عسل مانوکا در خارج از آشپزخانه

عسل مانوکا و درمان زخم

مطالعات تجربی و بالینی نشان داده است که عسل مانوکا به کنترل رشد باکتری ها کمک می کند ، از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند و از بازسازی سلول ها پشتیبانی می کند. این مزایا می تواند برای سوختگی ها و زخم های جزئی مفید باشد.

عسل مانوکا و سلامت دستگاه گوارش

خواص آنتی بیوتیکی و ضد باکتریایی عسل مانوکا به این معنی است که می تواند از سلامت دستگاه گوارش ، به ویژه برای افرادی که دارای اختلالات گوارشی مانند رفلاکس اسید ، رشد بیش از حد باکتری های روده کوچک و اسید معده پایین هستند ، حمایت کند.

مطالعات دیگر نشان داده است که عسل مانوکا ممکن است در برابر آسیب ها و علائم ناشی از سندرم روده تحریک پذیر (IBS) ، از جمله التهاب ، درد و آسیب رادیکال های آزاد محافظت کند.

عسل مانوکا و سلامت دندان

آزمایشات بالینی نشان داده است که جویدن یا مکیدن پوست عسل مانوکا سه بار در روز پس از هر وعده غذایی منجر به کاهش قابل توجه پلاک و خونریزی لثه در مقایسه با جویدن آدامس بدون قند بعد از هر وعده غذایی می شود. این مطالعه به این نتیجه رسید که فعالیت ضد باکتریایی و ضد میکروبی بالای عسل مانوکا ممکن است از سلامت لثه پشتیبانی کند و به طور بالقوه التهاب لثه و سایر بیماری های پریودنتال را درمان کند.

عسل مانوکا و حساسیت های فصلی

عسل مانوکا می تواند علائم آلرژی فصلی را کاهش دهد. مطالعات نشان داده است که مبتلایان به آلرژی فصلی که از عسل عسل به جای داروهای معمول آلرژی استفاده می کردند ، دو برابر بیشتر از روزهای بدون علامت ، 60 درصد از علائم کل حساسیت کمتر و 70 درصد از روزهای کمتر با علائم شدید نسبت به افرادی که از داروهای آلرژی استفاده می کردند ، گزارش کردند.

کاربردهای بالقوه بیشماری از عسل مانوکا در خارج از آشپزخانه وجود دارد. اگر مطمئن نیستید که می توانید عسل مانوکا با کیفیت بالا را تهیه کنید ، با عسل خام مانوکا از مزارع زنبور عسل YS و عسل مانوکا از نوع پزشکی Manukaguard شروع کنید.

عسل مانوکا خام – مزارع زنبور عسل ارگانیک

Raw Manuka Honey Active 15+ از YS Organic Bee Farms یک عسل مانوکا خام بسیار فعال است که برای افزودن طعم به غذا یا نوشیدنی ها و برای اهداف عمومی ایده آل است.

درجه پزشکی عسل مانوکا – Manukagard

عسل درجه Manuka از Manukaguard دارای کیفیت پزشکی معتبر است ، عسل مانوکا واقعی از نیوزلند جمع آوری شده است. می توان آن را به عنوان مکمل غذایی برای پشتیبانی دستگاه گوارش و بافت مصرف کرد. عسل مانوکا درجه پزشکی حاوی الیگوساکاریدها است که عملکرد پروبیوتیک و پری بیوتیک را پشتیبانی می کند.

چگونه از عسل مانوکا در خارج از آشپزخانه استفاده می کنید؟



دیدگاهتان را بنویسید