ماهی آزاد برشته شده آسان – لیمو کاسه®


ماهی قزل آلا پخته شده با دمای بالا در آب میوه های طبیعی و روغن های سالم برای قلب قفل می شود و در عین حال یک پوسته طلایی مقاومت ناپذیر ایجاد می کند.

ماهی قزل آلا بو داده به راحتی تهیه می شود.


ماهی قزل آلا نه تنها یکی از مغذی ترین غذاهای موجود است، بلکه یکی از آسان ترین ها برای تهیه است. مانند هر چیز دیگری، راز پخت ماهی سالمون این است که با یک محصول تازه و با کیفیت شروع کنید. هرچه ماهی بهتر باشد زمان و سر و صدا کمتری می گیرد. ماهی آزاد تابه ای ساده ترین و سریع ترین راه برای تهیه این غذای دریایی محبوب است. در واقع، این فقط 4 ماده است!

عناصر

  • برش های ماهی قزل آلا: یک ماهی چرب بزرگ که از نظر طعم غنی و تقریبا کره ای است. همچنین منبع عالی امگا 3 و آنتی اکسیدان است.
  • روغن زیتون: یک روغن سالم برای قلب که همیشه هنگام آشپزی در آشپزخانه استفاده می کنم.
  • نمک کوشر: تکه های بزرگ و مسطح باعث می شود که نمک به ماهی سالمون راحت تر بچسبد و همچنین به افزایش طعم طبیعی ماهی کمک می کند.
  • فلفل سیاه: زمین تازه مورد علاقه من است، گرم، چوبی و گرم است. تنها چیزی که برای طعم دادن به این غذا نیاز دارید.

چگونه به راحتی ماهی آزاد سرخ شده درست کنیم

ماهی قزل آلا ترشی شده با نمک

با رسوب زدایی فیله های ماهی قزل آلا و خشک کردن آنها شروع کنید. اجباری نیست، اما به نظر من خوردن ماهی را لذت بخش تر می کند. پس از انجام این کار، به طور مساوی با نمک و فلفل تازه مزه دار کنید.

فیله ماهی قزل آلا را به ماهیتابه اضافه کنید

تابه ای را که با روغن زیتون مرطوب کرده اید روی حرارت زیاد گرم کنید، سپس پوست ماهی سالمون را به سمت پایین اضافه کنید. ترفند پختن این است که ماهی قزل آلا را به یک تابه بسیار داغ اضافه کنید و این به حفظ رطوبت و طعم کمک می کند.

ماهی قزل آلا را در ماهیتابه سرخ کنید

بعد از حدود 4 دقیقه، قسمت پوست باید خوب و ترد شود. سپس ماهی قزل آلا را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن هم بپزد تا پوسته قهوه ای رنگی شکل بگیرد.

یک مشت ماهی قزل آلا کبابی.

سالمون کبابی را با آب لیمو و تزئین شده با جعفری تازه سرو کنید. من آن را با برنج قهوه ای، همراه با مارچوبه یا کلم بروکلی سرو می کنم.

سوالات متداول:

آیا می توانید پوست سالمون بخورید؟

آره! مخصوصا وقتی برشته بشه ترد و خوشمزه میشه.

بهتر است ماهی سالمون را بپزیم یا برشته کنیم؟

من از انجام هر دو لذت می برم! بسته به شب و احساسم. اگر می خواهید دستور پخت ماهی قزل آلا را امتحان کنید، سالمون کبابی را با گیاهان تازه امتحان کنید.

باقی مانده ماهی قزل آلا کبابی را چگونه نگهداری می کنید؟

تا 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری شود.

غذاهای دریایی بیشتر

ماهی قزل آلا بو داده به راحتی تهیه می شود.

لایک کنید، بخورید، به اشتراک بگذارید!

آیا این ماهی را امتحان کرده اید و آن را دوست داشته اید؟ دفعه بعد که این کار را کردید، یک عکس بگیرید و آن را با رسانه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! @thelemonbowl و #thelemonbowl را تگ کنید تا از غذای شما لذت ببریم و به اشتراک بگذاریم.

لیز ماهی آزاد سرخ شده را می خورد.

غذاهای دریایی صرفاً غذایی نیست که در رستوران ها خورده می شود. درست کردن غذاهای ماهی در خانه کاملاً امکان پذیر است، و این ماهی آزاد ماهی تابه ای آسان برای شروع کار بسیار خوبی است.

چنگال شما منتظر است.

ماهی قزل آلا بو داده به راحتی آماده می شود

ماهی سالمون بوداده به راحتی سرخ می شود

2 نظرات خوانندگان / 5 ستاره های متوسط

ماهی قزل آلا پخته شده با دمای بالا در آب میوه های طبیعی و روغن های سالم برای قلب قفل می شود و در عین حال یک پوسته طلایی مقاومت ناپذیر ایجاد می کند.

برای تجهیز: 2 دقیق

پختن: 8 دقیق

جمع: 10 دقیق

دستگاه چاپ

سهام: 4

  • یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت زیاد گرم کنید، سپس روی آن روغن زیتون بپاشید.

  • فیله های ماهی قزل آلا را به طور یکنواخت با نمک و فلفل بپاشید و در ماهیتابه به سمت پایین قرار دهید.

  • طرف اول را به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که پوسته قهوه ای طلایی تشکیل شود بپزید. آن را برگردانید و بگذارید 3-4 دقیقه دیگر بپزد.


کالری: 251کالریکربوهیدرات ها: 0gپروتئین: 33gچربی: 11gچربی های اشباع شده: 1gکلسترول: 93میلی گرمسدیم: 656میلی گرمپتاسیم: 833میلی گرماساسی: 0gقند: 0gویتامین A: 70IUکلسیم: 20میلی گرماهن: 1.4میلی گرم



رژیم لاغری سریع