آب لیموی روشن و روغن زیتون میوه ای کاملاً با سیر تازه و خردل دیژون جفت می شود تا این سس سالاد ساده و خانگی درست شود.

یک سالاد سبز که با یک وینیگرت خانگی ساده تزیین شده است، تمام زندگی من روی میز شام ما بوده است. چرا سس بطری بخرید در حالی که می توانید لوازم اصلی آشپزخانه را با هم ترکیب کنید تا در عرض چند دقیقه یک وینگرت خوش طعم بسازید؟ نه تنها در پول خود صرفه جویی می کنید، بلکه می توانید مواد تشکیل دهنده را نیز کنترل کنید. این وینگرت دیژون سیر لیمو فقط با تعداد انگشت شماری از اقلام معمولی شربت خانه درست می شود. اگر به سس های بطری عادت دارید، از اینکه یک سالاد با طعم های تازه و پر جنب و جوش چقدر خوش طعم می شود، شگفت زده خواهید شد.
عناصر
- خردل دیژون: طعمی تند، تند و قوی که از طریق سس می درخشد.
- سیر: آجیلی، خاکی و طعم کمی تند.
- آب لیمو: طعم تازه، روشن و اسیدی که سس را متعادل می کند.
- روغن زیتون: سس میوه ای، خاکی و کلاسیک برای سالاد.
طرز تهیه وینگرت دیژون سیر لیمو

وینگرت دیژون سیر لیمویی خود را با قرار دادن خردل دیژون در یک کاسه کوچک شروع کنید. سپس از یک میکروپلن یا رنده پنیر برای اضافه کردن سیر تازه به کاسه استفاده کنید.

بعد، آب لیمو را تازه در کاسه فشار دهید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.

شروع به هم زدن سس کنید.

روغن زیتون را به آرامی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس امولسیون شود.

وینگرت دیژون سیر لیموی خود را در یک پارچ کوچک یا قایق سس بریزید، روی سالاد مورد علاقه خود بریزید و لذت ببرید!
آن را تغییر دهید
کمی شیرینی می خواهید؟ عسل را اضافه کنید. طرفدار سیر نیستید؟ ردش کن. موضوع تازه ای در اطراف دارید؟ پرتابش کن. خلاق باشید و آن را برای خود بسازید!
سوالات متداول:
این پانسمان چقدر ماندگاری دارد؟
این وینگرت را می توان از قبل درست کرد و در ظرف در بسته در یخچال تا یک هفته نگهداری کرد.

دستور العمل های سالاد

اگر میخواهید از سالاد لذت ببرید، اما سختی میکشید، این وینگرت دیژون سیر لیمو شما را تبدیل خواهد کرد. تمام خانواده برای استنشاق کاسه های بزرگ سالاد مشکلی نخواهند داشت.
چنگال شما منتظر است.

وینگرت دیژون سیر لیمو
آب لیموی روشن و روغن زیتون میوه ای کاملاً با سیر تازه و خردل دیژون جفت می شود تا این سس سالاد ساده و خانگی درست شود.
چاپ
خدمات:
- 1 . خردل دیژون (غلات کامل یا سنتی)
- 1 میخک سیر (رنده شده)
- ½ تست نمک
- ¼ تست فلفل
- ¼ فنجان آب لیمو
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
در یک کاسه کوچک، دیژون، سیر رنده شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
آب لیمو را بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط شوند. روغن زیتون را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا امولسیون شود.
برای بررسی چاشنی، یک تکه کاهو را در سس فرو کنید و در صورت نیاز نمک یا فلفل اضافه کنید.
وقتی برای سرو آماده شدید، روی سالاد بریزید و به آرامی بریزید تا سبزی ها به طور یکنواخت پوشش داده شوند.
پانسمان را می توان از قبل درست کرد و در ظرف در بسته در یخچال تا 7 روز نگهداری کرد.
کالری: 76کیلو کالریکربوهیدرات ها: 1.3gپروتئین: 0.1gچربی: 6.8gچربی های اشباع شده: 0.9gچربی های چند غیر اشباع: 5.9gچربی ترانس: 0gکلسترول: 0میلی گرمسدیم: 416میلی گرمفیبر: 0.1gقند: 0.4g