طرز تولید سس مایونز – خوش ذوق همراه خود بهزیستی تحقق می تنبل


سس مایونز {خریداری شده} در داخل خرده فروش را جدا بگذارید را انتخاب کنید و انتخاب کنید طرز تولید سس مایونز در داخل محل اقامت را در داخل عرض قبلی {دقیقه} یاد بگیرید. این سس مایونز خودت کار کن به سادگی همراه خود تنها واقعی 4 ماده را انتخاب کنید و انتخاب کنید خوب چاشنی مورد نیاز مناسب می تواند.

سس مایونز خانگی در یک کاسه

سس مایونز مطمئناً یکی چاشنی های {مورد علاقه} من خواهم کرد است، همراه خود همه قطعات می آید! توسط خودم شناخته شده به عنوان دیپ برای سیب زمینی سرخ کرده فوق العاده است، آن قرار است را به همبرگر را انتخاب کنید و انتخاب کنید ساندویچ اضافه کنید هر دو همراه خود آن قرار است خوب سالاد سیب زمینی خوش ذوق مناسب کنید. هیچ راهی که در آن اشتباهی {وجود ندارد}!

مناسب کردن سس مایونز برای خودتان به زودی را انتخاب کنید و انتخاب کنید ساده است را انتخاب کنید و انتخاب کنید شدید خوش ذوق می تواند. در نظر بگیرید به هیچ وجه به فروشگاهی کدام ممکن است آن قرار است را خریداری کرده اید باز نخواهید گشت!

چرا این اصل وعده های غذایی را دوست خوب خواهید داشت

  • {سالم تر}: این اصل تولید سس مایونز خودت کار کن به ساده به همین دلیل چرخ دنده آسان را انتخاب کنید و انتخاب کنید خالص استفاده می کند از، با بیرون چرخ دنده نگهدارنده هر دو ترکیبات شیمیایی می خواست برای محافظت آن قرار است در داخل کابینت ها.
  • به زودی: به ساده حدود 5 {دقیقه} اندازه می کشد به همان اندازه خوب دسته سس مایونز مناسب کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید اطمینان حاصل کنید کدام ممکن است به همین دلیل آن قرار است به خوبی استفاده بیشتر از خواهید کرد!
  • همسو با وجوه: تولید سس مایونز برای خودتان خیلی کمتر به همین دلیل {خرید} آن قرار است به همین دلیل خرده فروش است.
سس مایونز در یک کاسه

عناصر سس مایونز

  • تخم خروس نپخته: در داخل صورت فرصت به همین دلیل تخم خروس های آزاد/طبیعی را انتخاب کنید و انتخاب کنید به همان اندازه حد فرصت معاصر بیشترین استفاده را ببرید. اگر عصبی مصرف کردن تخم خروس نپخته هستید، تخم خروس پاستوریزه بخرید.
  • روغن زیتون رقیق: بهترین است به همین دلیل روغن زیتون آرام برای سبک به عادی تر بیشترین استفاده را ببرید.
  • خردل دیژونخردل دیژون سبک خوبی به چاشنی ها می دهد، با این وجود معادل آب لیمو به ته نشین شدن تخم خروس ها پشتیبانی می تنبل را انتخاب کنید و انتخاب کنید به امولسیون شدن ترکیبی پشتیبانی می تنبل را انتخاب کنید و انتخاب کنید خطر توقف مصرف کردن سس مایونز را به مقیاس عقب می دهد.
  • نمک: به ساده خوب پاشیدن سبک.
  • آب لیمو: خوب قاشق غذاخوری آب لیمو سبک خوبی می دهد، با این وجود به تثبیت ترکیبی نیز پشتیبانی می تنبل. در مقابل بطری، معاصر بیشترین استفاده را ببرید. در داخل صورت مشتاق می توانید آب لیمو را گزینه جایگزین برای سرکه شراب سفید کنید.
مواد تشکیل دهنده سس مایونز

طرز تولید سس مایونز

  • ½ فنجان روغن زیتون آرام را در داخل غذاساز بریزید، تخم خروس، خردل دیژون را انتخاب کنید و انتخاب کنید نمک را اضافه کنید.
  • مثبت هم بزنید به همان اندازه به سایه زرد سبک در داخل بیاید.
  • {در حالی که} همزن {در حال کار است}، روغن بقیه را {به آرامی} اسپری کنید به همان اندازه ترکیبی امولسیون شده را انتخاب کنید و انتخاب کنید غلیظ شود. ریختن کل شما فنجان نیاز به حدود 60-90 ثانیه اندازه بکشد.
  • {در حالی که} ترکیبی کن باقی مانده است {در حال کار است}، آب لیمو را اضافه کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید به سادگی به مدت زمان 5 به همان اندازه 10 ثانیه آنقدر هم بزنید به همان اندازه یکدست شود.
  • سس مایونز کنار هم قرار دادن خوردن است. آن قرار است را به همان اندازه در هفته در داخل یخچال محافظت کنید.
عکس هایی از مراحل تهیه سس مایونز در خانه
سس مایونز خانگی در غذاساز

خطاها را پیدا کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید آن قرار است را برطرف کنید

  • اگر سس مایونز خیلی رقیق شد هر دو کنار شد، می توانید خوب زرده تخم خروس اکنون نیست شناخته شده به عنوان امولسیفایر اضافه کنید به همان اندازه سس مایونز یکدست را انتخاب کنید و انتخاب کنید خامه ای شود.
  • جایگزین، می توانید قبلی قاشق چایخوری آب جوش اضافه کنید. آب جیر جیر به جذاب شدن زرده ها را انتخاب کنید و انتخاب کنید امولسیون مجدد روغن پشتیبانی می تنبل را انتخاب کنید و انتخاب کنید یک بار دیگر چرخ دنده را به هم می چسباند.

ماندگاری این سس مایونز خودت کار کن چقدر است؟

هنگامی کدام ممکن است سس مایونز مناسب شد، آن قرار است را به 1 شیشه قابل مهر را انتخاب کنید و انتخاب کنید موم منتقل کنید هر دو روی آن قرار است را همراه خود محافظت پلاستیکی بپوشانید. حدود در هفته به خوبی در داخل یخچال محافظت می تواند. بیش به همین دلیل 2 ساعت آن قرار است را در داخل دمای اتاق نگذارید.

میشه فریزش کرد؟

بهترین است سس مایونز را فریز نکنید. وقتی ذوب شد راه اندازی به شکافتن می تنبل را انتخاب کنید و انتخاب کنید روغن را به همین دلیل سایر چرخ دنده کنار می تنبل. می توانید امتحان کنید آن قرار است را همراه خود میکسر Emraa ترکیبی کنید، با این وجود در همه زمان ها {کار} {نمی کند}. {در حالی که} مصرف کردن وعده های غذایی پس به همین دلیل انجماد بی خطر به احتمال زیاد خواهد بود، با این وجود احساس آن قرار است مشابه نخواهد بود.

دستور اولیه سس مایونز در یک کاسه سرو می شود

موثرترین روغن برای تولید سس مایونز {چیست}؟

همراه خود بیشترین استفاده را ببرید آن قرار است کشف کردم روغن زیتون آرام موثرترین تصمیم گیری در مورد است برای سس مایونز خودت کار کن روغن زیتون فرابکر عجیب را انتخاب کنید و انتخاب کنید سطح خوب سبک قدرتمند تری دارد را انتخاب کنید و انتخاب کنید شخصاً ممکن است پس به همین دلیل سبک ارائه تا حدودی تلخ باقی نگه دارد. سایر روغن های طبیعی خنثی معادل روغن آووکادو را انتخاب کنید و انتخاب کنید روغن آفتابگردان به خوبی {کار} خواهند کرد. من خواهم کرد به همین دلیل روغن کانولا استفاده بیشتر از {نمی کنم} در نتیجه خیلی فرآوری شده است.

طرز بیشترین استفاده را ببرید سس مایونز خودت کار کن

  • در داخل افسران سالاد سالاد کلم، سالاد تخم خروس، سالاد سیب زمینی، سالاد خروس، سالاد خروس والدورف، سالاد سالمون هر دو سالاد تن
  • در داخل غذاهای دریایی – کلوچه خرچنگ هر دو پنکیک سالمون
  • در داخل ادویه ها را انتخاب کنید و انتخاب کنید سس ها سس تارتار، سس چسبناک بلو، سس سزار، سس هزار جزیره، سس سرخ شده، هر دو چسبناک پیمینتو {مورد علاقه} من خواهم کرد.

نکاتی به همین دلیل آشپزخانه نیلی

نظر ها، اطلاعات را انتخاب کنید و انتخاب کنید ترفندهای اصل وعده های غذایی

  • اطمینان داشته باشید کدام ممکن است کل شما چرخ دنده دارید در داخل دمای اتاق هستند، در هر مورد دیگر ممکن است به طور اضافی مثبت ترکیبی نشوند. من خواهم کرد واقعاً دوست دارم در گذشته به همین دلیل تولید خوب دسته، همه قطعات را کمتر از نیم ساعت در داخل دمای اتاق قرار {دهم}.
  • روغن را کم کم را انتخاب کنید و انتخاب کنید تعداد زیاد اضافه کنید به منظور که مثبت ترکیبی شود. افزودن روغن {به آرامی} شدید لازم است. اگر آن قرار است را در مدت زمان کوتاهی اضافه کنید ممکن است به طور اضافی به همین دلیل بین برود. روزی کدام ممکن است مقدار قابل توجهی روغن را در مدت زمان کوتاهی اضافه کنید، همراه خود زرده تخم خروس امولسیون نمی شود را انتخاب کنید و انتخاب کنید دلمه ای را انتخاب کنید و انتخاب کنید آسیب دیده به نظر می رسد مانند است.
  • چرخ دنده را تعداد زیاد ترکیبی نکنید در نتیجه این {کار} باعث می تواند سس مایونز دانش شود.
  • برای تولید سس مایونز نیز می توانید به همین دلیل ترکیبی کن غوطه ور هر دو همزن عجیب بیشترین استفاده را ببرید.
  • اصل تولید سس مایونز خودت کار کن ساده برای شخصی شده کردن. برای خوب چاشنی پرخطر، تا حدودی فلفل زرشکی، چیپوتل هر دو سیریراچا اضافه کنید، هر دو امتحان کنید همراه خود قبلی سبزی معاصر هر دو تا حدودی سیر دانش شده ترکیبی کنید.
  • اگر سس مایونز خیلی نازک، کشک شده هر دو از راه دور باشد یا نباشدمی‌توانید زرده تخم‌خروس اکنون نیست هر دو قبلی قاشق چای‌خوری آب جوش را در داخل ظرفی بریزید، سپس {به آرامی} سس مایونز را انتخاب کنید و انتخاب کنید یک چیز اضافه کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید هم بزنید به همان اندازه امولسیون شود را انتخاب کنید و انتخاب کنید به همان اندازه روزی کدام ممکن است سس مایونز یک بار دیگر یکدست را انتخاب کنید و انتخاب کنید خامه‌ای شود.

ادویه های خودت کار کن تا حد زیادی

اگر اصل پخت سس مایونز عادی را دوست خوب دارید، حتما اصل العمل های چاشنی اکنون نیست ما را بررسی اجمالی کنید:

طرز تولید سس مایونز

سس مایونز {خریداری شده} به همین دلیل خرده فروش را رها کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید در داخل عرض قبلی {دقیقه} یاد بگیرید کدام ممکن است نکاتی در مورد چگونگی در داخل محل اقامت سس مایونز مناسب کنید. این سس مایونز خودت کار کن به سادگی همراه خود تنها واقعی 4 ماده را انتخاب کنید و انتخاب کنید خوب چاشنی مورد نیاز مناسب می تواند.

به همین دلیل دلگیر شدن واحد نمایش بصری شخصی جلوگیری از جنگ کنید

زمان ترتیب دادن 5 دقایق

کل شما زمان 5 دقایق

سهمیه ها 16 سهمیه ها

انرژی 124انرژی

خالق نلی هاوارد | خوش ذوق همراه خود بهزیستی تحقق می تنبل
  • ½ فنجان روغن زیتون آرام را در داخل غذاساز بریزید، تخم خروس، خردل دیژون را انتخاب کنید و انتخاب کنید نمک را اضافه کنید.

  • مثبت هم بزنید به همان اندازه به سایه زرد سبک در داخل بیاید.

  • {در حالی که} همزن {در حال کار است}، روغن بقیه را {به آرامی} اسپری کنید به همان اندازه ترکیبی امولسیون شده را انتخاب کنید و انتخاب کنید غلیظ شود. ریختن کل شما فنجان نیاز به حدود 60-90 ثانیه اندازه بکشد.

  • {در حالی که} ترکیبی کن باقی مانده است {در حال کار است}، آب لیمو را اضافه کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید به سادگی به مدت زمان 5 به همان اندازه 10 ثانیه آنقدر هم بزنید به همان اندازه یکدست شود.

  • سس مایونز کنار هم قرار دادن خوردن است. آن قرار است را به همان اندازه در هفته در داخل یخچال محافظت کنید.

  • اطمینان داشته باشید کدام ممکن است کل شما چرخ دنده دارید در داخل دمای اتاق هستند، در هر مورد دیگر ممکن است به طور اضافی مثبت ترکیبی نشوند. من خواهم کرد واقعاً دوست دارم در گذشته به همین دلیل تولید خوب دسته، همه قطعات را کمتر از نیم ساعت در داخل دمای اتاق قرار {دهم}.
  • روغن را کم کم را انتخاب کنید و انتخاب کنید تعداد زیاد اضافه کنید به منظور که مثبت ترکیبی شود. افزودن روغن {به آرامی} شدید لازم است. اگر آن قرار است را در مدت زمان کوتاهی اضافه کنید ممکن است به طور اضافی به همین دلیل بین برود. روزی کدام ممکن است مقدار قابل توجهی روغن را در مدت زمان کوتاهی اضافه کنید، همراه خود زرده تخم خروس امولسیون نمی شود را انتخاب کنید و انتخاب کنید دلمه ای را انتخاب کنید و انتخاب کنید آسیب دیده به نظر می رسد مانند است.
  • چرخ دنده را تعداد زیاد ترکیبی نکنید در نتیجه این {کار} باعث می تواند سس مایونز دانش شود.
  • برای تولید سس مایونز نیز می توانید به همین دلیل ترکیبی کن غوطه ور هر دو همزن عجیب بیشترین استفاده را ببرید.
  • اصل تولید سس مایونز خودت کار کن ساده برای شخصی شده کردن. برای خوب چاشنی پرخطر، تا حدودی فلفل زرشکی، چیپوتل هر دو سیریراچا اضافه کنید، هر دو امتحان کنید همراه خود قبلی سبزی معاصر هر دو تا حدودی سیر دانش شده ترکیبی کنید.
  • اگر سس مایونز خیلی نازک، کشک شده هر دو از راه دور باشد یا نباشدمی‌توانید زرده تخم‌خروس اکنون نیست هر دو قبلی قاشق چای‌خوری آب جوش را در داخل ظرفی بریزید، سپس {به آرامی} سس مایونز را انتخاب کنید و انتخاب کنید یک چیز اضافه کنید را انتخاب کنید و انتخاب کنید هم بزنید به همان اندازه امولسیون شود را انتخاب کنید و انتخاب کنید به همان اندازه روزی کدام ممکن است سس مایونز یک بار دیگر یکدست را انتخاب کنید و انتخاب کنید خامه‌ای شود.

انرژی: 124انرژی | کربوهیدرات ها: 1g | پروتئین: 1g | چربی ها: 14g | چربی ها های اشباع شده: 2g | چربی ها اشباع نشده: 1g | کلسترول ldl: 10میلی خوب و دنج | سدیم: 51میلی خوب و دنج | پتاسیم: 6میلی خوب و دنج | ابتدایی: 1g | قند: 1g | ویتامین A: 16IU | ویتامین سی: 1میلی خوب و دنج | کلسیم: 2میلی خوب و دنج | اهن: 1میلی خوب و دنج

خوب {مسیر} چاشنی

ظرف ها یانک

عبارت کلیدی طرز تولید آسان سس مایونز، سس مایونز خودت کار کن

خواه یا نه دارید این اصل العمل را ساخته اید؟

هنگام انتشار {عکس} به همین دلیل اصل پخت شخصی به همین دلیل هشتگ #DeliciousMeetsHealthy بیشترین استفاده را ببرید را انتخاب کنید و انتخاب کنید حتما @deliciousmeetshealthy را در داخل اینستاگرام دنبال کنید!

5 کلید رسیدن به شام آخر هفته

اطلاعات را انتخاب کنید و انتخاب کنید تکنیک های {مورد علاقه} من خواهم کرد برای آسان کردن زمان غذا! (جای می دهد خوب راهنما دیجیتال {رایگان})