سینه مرغ قابلمه فوری – Delicious Meets Healthy


آموزش پخت سینه مرغ در یک قابلمه فوری در چند دقیقه! این دستور تهیه آسان سینه مرغ باعث ایجاد مرغ خوش طعم و آبدار می شود و در کسری از زمان نسبت به روش های دیگر آماده خوردن است.

سینه مرغ پخته شده در زودپز

سینه مرغ یکی از غذاهای مورد علاقه آمریکاست و اکثر مردم حداقل هفته ای یکی دو بار از آن لذت می برند. کم چربی و پروتئین بالا، بخش بزرگی از یک رژیم غذایی متعادل هستند.

با این حال، بسیاری از مردم پختن سینه مرغ آبدار عالی را دشوار می دانند. پختن بیش از حد آنها آسان است و ممکن است سفت شوند، یا ممکن است فاقد طعم باشند.

دیگ فوری تمام حدس و گمان های پخت سینه مرغ را از بین می برد و این روش مرغ لطیف و خوش طعم را هر بار تضمین می کند.

حتما دستور غذای مرغ کامل قابلمه فوری و مرغ و برنج فوری قابلمه من را امتحان کنید!

چرا این دستور غذای فوری سینه مرغ قابلمه ای را دوست خواهید داشت!

  • دستور پخت همه کاره: این سینه مرغ خوش طعم و آبدار را می توان در غذاهای مختلف استفاده کرد.
  • تک گلدانی: هر 4 سینه مرغ در زودپز برقی در کمترین زمان پخته می شود. در مقایسه با تفت دادن سینه مرغ در ماهیتابه روی اجاق، دستور پخت بسیار ساده ای است!
  • مناسب برای تهیه غذا: می توانید به سرعت مرغ را زودتر از موعد آماده کنید و شام را در طول هفته نسیم کنید.
سینه مرغ پخته شده چاشنی شده در بشقاب

عناصر

  • سینه مرغ تازه: این دستور غذا از سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان استفاده می کند. از مرغ مرغوب و بدون آنتی بیوتیک استفاده کنید. می توانید از سینه مرغ منجمد نیز استفاده کنید اما باید زمان پخت را افزایش دهید. دستورالعمل های زیر را دنبال کنید.
  • ادویه ها/ادویه ها: چاشنی ایتالیایی، نمک، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه.
  • آبگوشت یا مایع: آب مرغ کم سدیم به طعم دادن کمک می کند و همچنین سینه ها را زیبا و مرطوب نگه می دارد. آب سبزیجات نیز به خوبی کار می کند و اگر کمی در آن باشید، آب نیز موثر خواهد بود.
  • کره: کمی کره بدون نمک به هر لقمه مرغ طعم خوبی می بخشد.

طرز تهیه سینه مرغ سریع قابلمه

  • آب مرغ/آب مرغ را به قابلمه Instant اضافه کنید و تریکو را در قابلمه داخلی قرار دهید.
  • سینه‌های مرغ را با چاشنی مزه دار کنید و در ظرف فوری روی کاسه قرار دهید.
  • درب را ببندید، دریچه را روی «Sealing» قرار دهید و با فشار به مدت 8 دقیقه با فشار بالا بپزید. هنگامی که زمان پخت به پایان رسید، به مدت 5 دقیقه یک رهاسازی طبیعی انجام دهید و سپس با دقت آزادسازی سریع دستی را انجام دهید (با چرخاندن شیر روی درب قابلمه فوری، فشار باقیمانده را آزاد کنید).
  • وقتی فشار تمام شد و سنجاق پایین آمد، درب آن را با احتیاط باز کنید، سینه های مرغ را در بشقاب بردارید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند و سپس برش بزنید و سرو کنید.
سینه مرغ چاشنی شده در قابلمه فوری

آیا می توانید آنها را زودتر از موعد درست کنید؟

آره! این سینه مرغ Instant Pot برای تهیه غذای هفتگی عالی است، پس از پخته شدن و خنک شدن، آنها را تا 4 روز در ظرف دربسته نگه دارید. می توانید مرغ را به صورت سرد روی سالاد میل کنید یا در فر یا تابه را گرم کنید تا سرو کنید. اگر ترجیح می دهید، می توانید مرغ را نیز خرد کنید تا در وعده های غذایی مورد علاقه خود استفاده کنید.

آیا می توانید این دستور را با سینه مرغ منجمد درست کنید؟

این دستور برای سینه های مرغ خام است، اما می توانید به راحتی آن را برای استفاده از سینه های یخ زده تطبیق دهید. دستور غذا ثابت می ماند، اما آنها را به مدت 12 دقیقه بپزید و به طور طبیعی به مدت 10 دقیقه آزاد می شوند. اگر فراموش کردید مرغ را از فریزر خارج کنید، گزینه بسیار خوبی است!

آیا می توانید این دستور را با ران مرغ درست کنید؟

شما به راحتی می توانید این دستور غذا را با ران مرغ درست کنید، فقط چند دقیقه بیشتر طول می کشد. سپس ران ها را با مقداری روغن در زودپز تفت دهید و سپس آن ها را بردارید و در آبگوشت بریزید. بقیه دستور العمل ثابت می ماند.

سینه مرغ خرد شده در قابلمه فوری در یک کاسه سفید

چگونه می توانید از این سینه مرغ استفاده کنید

می‌توانید سینه‌های مرغ را ورقه‌ای برش دهید یا مرغ خرد شده درست کنید و از آن در موارد زیر استفاده کنید:

  • کاسرول – گوشت مرغ و برنج
  • سالاد – سالاد سزار مرغ، سالاد والدورف مرغ، سالاد کاب، سالاد کینوا یونانی
  • سوپ – سوپ رشته مرغ فوری، سوپ مرغ و قارچ، سوپ مرغ و برنج وحشی، چیلی مرغ سفید
  • کاسه غلات – با برنج سفید یا قهوه ای یا کینوا
  • تاکو –
  • بوریتو –
  • و خیلی بیشتر

نکاتی از آشپزخانه NELI

نکات و نکات دستور پخت

  • سینه‌های مرغ را روی کاسه‌ای قرار دهید تا از سوختن آن‌ها محافظت شود.
  • مطمئن شوید که تمام سینه های مرغ را در یک لایه روی کاسه قرار دهید، در غیر این صورت ممکن است به طور یکنواخت پخته نشوند.
  • برای اطمینان از اینکه مرغ شما کاملاً پخته شده است، از یک دماسنج خواندن فوری استفاده کنید. باید در 165F ثبت نام کند.
  • قبل از برش دادن و سرو مرغ، اجازه دهید مرغ استراحت کند. این اجازه می دهد تا آب میوه ها دوباره توزیع شوند.
  • همچنین می توانید پس از پختن مرغ، مرغ را با دو چنگال خرد شده، زودپز درست کنید.
  • همچنین می توانید سس یا سس را به همراه سینه مرغ قابلمه فوری تهیه کنید. در یک کاسه کوچک یک دوغاب نشاسته ذرت درست کنید.
  • نحوه نگهداری: سینه مرغ را می توانید در ظرف در بسته در یخچال به مدت 4 تا 5 روز نگهداری کنید.

بیشتر دستور العمل های قابلمه فوری

سینه مرغ قابلمه فوری

آموزش پخت سینه مرغ در یک قابلمه فوری در چند دقیقه! این دستور تهیه آسان سینه مرغ باعث ایجاد مرغ خوش طعم و آبدار می شود و در کسری از زمان نسبت به روش های دیگر آماده خوردن است.

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

زمان آماده سازی 2 دقایق

زمان پخت 8 دقایق

رهاسازی طبیعی 5 دقایق

زمان کل پانزدهم دقایق

خدمات 4 وعده های غذایی

کالری 170کیلو کالری

نویسنده نلی هوارد | Delicious Meets Health
  • آب مرغ/آب مرغ را به قابلمه Instant اضافه کنید و تریکو را در قابلمه داخلی قرار دهید.

  • سینه‌های مرغ را با چاشنی مزه دار کنید و در ظرف فوری روی کاسه قرار دهید.

  • درب را ببندید، دریچه را روی «Sealing» قرار دهید و با فشار به مدت 8 دقیقه با فشار بالا بپزید. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه فشار به طور طبیعی آزاد شود و سپس با چرخاندن شیر روی درب دیگ فوری فشار باقیمانده را با دقت آزاد کنید.

  • وقتی فشار تمام شد و سنجاق پایین آمد، درب آن را با احتیاط باز کنید و سینه های مرغ را در بشقاب بردارید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند و سپس برش بزنید و سرو کنید.

  • سینه‌های مرغ را روی کاسه‌ای قرار دهید تا از سوختن آن‌ها محافظت شود.
  • مطمئن شوید که تمام سینه های مرغ را در یک لایه روی کاسه قرار دهید، در غیر این صورت ممکن است به طور یکنواخت پخته نشوند.
  • برای اطمینان از اینکه مرغ شما کاملاً پخته شده است، از یک دماسنج خواندن فوری استفاده کنید. باید در 165F ثبت نام کند.
  • قبل از برش دادن و سرو مرغ، اجازه دهید مرغ استراحت کند. این اجازه می دهد تا آب میوه ها دوباره توزیع شوند.
  • همچنین می توانید پس از پختن مرغ، مرغ را با دو چنگال خرد شده، زودپز درست کنید.
  • همچنین می توانید سس یا سس را به همراه سینه مرغ قابلمه فوری تهیه کنید. در یک کاسه کوچک یک دوغاب نشاسته ذرت درست کنید.
  • نحوه نگهداری: سینه مرغ را می توانید در ظرف در بسته در یخچال به مدت 4 تا 5 روز نگهداری کنید.

کالری: 170کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 1g | پروتئین: 26g | چربی: 6g | چربی های اشباع شده: 3g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی تک غیراشباع: 2g | چربی ترانس: 1g | کلسترول: 80میلی گرم | سدیم: 449میلی گرم | پتاسیم: 504میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 1g | ویتامین A: 188IU | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: پانزدهممیلی گرم | اهن: 1میلی گرم

دوره غذای اصلی

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی مدت زمان پخت سینه مرغ در قابلمه فوری، سینه مرغ زودپز، سینه مرغ را سریع بپزید

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

هنگام ارسال تصویری از دستور غذا، از برچسب #DeliciousMeetsHealthy استفاده کنید و حتماً @deliciousmeetshealthy را در اینستاگرام دنبال کنید!

آشنایی با نویسنده: نلی | Delicious Meets Health

به آشپزخانه من خوش آمدید! من نلی هوارد و وبلاگ نویس مواد غذایی پشت Delicious Meets Healthy هستم. من در سال 2014 در حالی که در حسابداری عمومی کار می کردم، Delicious Meets Healthy را شروع کردم. در حالی که هر کاری که من در محل کار انجام می‌دادم بسیار تحلیلی و مبتنی بر جزئیات بود، اما از آشپزی لذت می‌برم زیرا می‌توانم از خلاقیت خود استفاده کنم و طعم و بافت غذاهای مختلف را آزمایش کنم.