سیخ توفو و سبزیجات دودی با سس بادام زمینی تند


کارن کورامشای مدل و علاقه مندان به رژیم غذایی ، یک دستور العمل گیاهی منحصر به فرد را به اشتراک می گذارد – سیخ های توفو و سبزیجات دودی با سس بادام زمینی تند

کارن کورمشای ، مدل و متخصص آشپز و متخصص سلامتی است.

کارن که به مراقبت از خود علاقه مند است ، اولین وب سایت خود را پر از دستور العمل های مغذی و محتوای الهام بخش راه اندازی کرده است تا به دیگران کمک کند راه های جدیدی برای زندگی شادتر ، سالم تر و شادتر پیدا کنند.

سیخ های توفو و سبزیجات دودی با سس بادام زمینی تند – دستور وگان

این کباب های تابستانی بسیار ساده و سریع تهیه می شوند ، اما به عنوان بخشی از بوفه تابستانی واقعاً چشمگیر به نظر می رسند.

این دستور گیاهخواری را می توان به سادگی با سلیقه شما سفارشی کرد.

سعی کنید از قارچ دکمه ای ، مارچوبه ، کدو سبز یا هر چیز دیگری استفاده کنید. اگر غذای باقیمانده دارید ، روز بعد سبزیجات خوشمزه هستند و آنها را داخل سالاد بریزید.

مستقیم 6

عناصر:
  • کدو سبز 2 عدد
  • 2 عدد فلفل قرمز
  • 2 عدد فلفل زرد
  • 2 عدد فلفل سبز
  • 2 عدد پیاز قرمز
  • 100 گرم توفو دودی
  • خیساندن سس:
  • 80 گرم کره بادام زمینی صاف ارگانیک
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه برنج
  • 1 قاشق غذاخوری سس تاماری یا سویا
  • 1 قاشق چایخوری شربت افرا
  • چند قطره روغن کنجد سرخ شده
روش:

1. برای تهیه سس خیس ، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و آنها را در یک کاسه خیس بر روی یک بشقاب سرو قرار دهید و کنار بگذارید.

2. سبزیجات و توفو را به قطعات تقریباً مساوی (تقریباً 3 سانتی متر) برش دهید و به طور متناوب چوب ها را بچرخانید تا تمام سبزیجات تمام شوند.

3. روغن زیتون را بمالید ، خوب مزه دار کنید و روی کوره گرم شده یا در فر از قبل گرم شده (200 درجه سانتی گراد) بپزید.

4. در صورت استفاده از کوره در فضای باز ، هر چند دقیقه یکبار کباب ها را بچرخانید تا از سوختن آنها جلوگیری شود. آنها نباید بیش از 5 دقیقه دوام بیاورند ، اما همه توری ها متفاوت هستند ، بنابراین مراقب آنها باشید.

5. در صورت استفاده از فر ، 10 دقیقه بپزید و نصف راه را بچرخانید.

6. وقتی کباب ها پخت ، آنها را در یک بشقاب سرو بچینید و روی گشنیز و مکعب های آهک بمالید.

دستور العمل های وگان کارن کورامشای

کارن کورامشای یک مدل ، آشپز و متخصص سلامتی است. کارن قصد دارد تغذیه ای متعادل و متعادل برای خود و خانواده اش داشته باشد.

کارن کرامشای با الهام از دوران کودکی خود در برزیل و گذراندن دوران حرفه ای خود به عنوان مدل و مدیر تجاری مجلات از جمله ELLE پاریس ، یاد گرفت که عاشق غذاهای محلی باشد ، از آشپزی گرفته تا خواص تغذیه ای و درمانی.

در طول سفرهای خود ، کارن آموخت که از شیوه های جدید سلامتی و روشهای تناسب اندام استفاده کند و در طول سالها شروع به ایجاد شبکه ای از متخصصان خود در زمینه های سلامتی ، رفاه ، تناسب اندام ، مسافرت و زیبایی کرد.

مطالب بیشتر از کارن کرامشای:

Foodie Friday: توپ های پروتئینی شکلات و کره بادام زمینی

مدل و سرآشپز کارن کورامشای 5 دستور العمل آسان میان وعده گیاهی را به اشتراک می گذارد

ناهار سالم Foodie Friday: بروسکتا از نخود خرد شده ، پستو و پنیر بز تهیه شده است

مطالب بیشتر Healthista:

7 راه برای هوشمندتر شدن بدون باز کردن کتاب

علائم هشداردهنده خال های سرطانی و چکار با آنها

چگونه می توانید از خود در برابر ویروس کرونا در امان باشید که همه چیز عادی شده است – راهنمای حرفه ای

“کلینیک مراقبت از پوست که به من کمک کرد آکنه کیستیک خود را پاک کنم”

دیدگاهتان را بنویسید