سوپ مرغ و برنج | آشپزخانه تمیز Lexi


این سوپ مرغ و برنج لیمویی یک سوپ برنج مرغ کلاسیک است که پر از طعم است. این گرم کننده، آرامش بخش، شفابخش است و درست کردن آن بسیار آسان است! این به طور طبیعی بدون گلوتن، بدون لبنیات و کاملاً خوشمزه است!

یک قابلمه سوپ مرغ با برنج

سوپ برنج لیمو مرغ شفابخش

من واقعاً عاشق یک دستور پخت سوپ خوب در تمام طول سال هستم. به فلفل دلمه ای بوقلمون یا سوپ لوبیا سیاه فکر کنید… آنها همیشه خوب هستند! این دستور پخت سوپ مرغ و برنج یکی دیگر از غذاهای خانواده من است. مملو از سبزیجات و گیاهان/ادویه جات تقویت کننده سیستم ایمنی است، با آب لیموی تازه درخشان شده است، در عرض 30 دقیقه با هم ترکیب می شود و مقدار مناسبی از آن را برای چند روز در یخچال خواهید داشت!

اگر من یک نودل مرغ کلاسیک می‌خواهم، این دستور سوپ مرغ را درست می‌کنم و ماکارونی را اضافه می‌کنم، اما می‌بینم که بارها و بارها به این دستور غذا می‌رسم (و خانواده‌ام می‌خواهند!)

مواد لازم

برای لیست کامل مواد لازم برای این دستور غذای کلاسیک سوپ مرغ و برنج به پایین بروید!

  • Mirepoix: ترکیبی از مواد معطر به نام پیاز، هویج و کرفس ریز خرد شده
  • سیر: در این دستور از تازه و آسیاب شده استفاده شده است!
  • برنج سفید دانه بلند: برنج ترجیحی من در این دستور پخت سوپ مرغ و برنج، اما برای گزینه های دیگر به زیر مراجعه کنید!
  • جوجه: شما واقعاً می توانید از هر کدام استفاده کنید، اما انواع زیر را ببینید!
  • گیاهان و ادویه جات ترشی جات: برای طعم دادن به این سوپ خوشمزه از مخلوط جعفری خشک، شوید خشک، زردچوبه آسیاب شده، پودر سیر، نمک و فلفل استفاده می شود.
  • سوپ مرغ: من عاشق صرفه جویی در ضایعات سبزیجات و ضایعات مرغ و درست کردن آب مرغ در ظرف فوری هستم، اما مطمئناً هر کدام این کار را می کنند!
  • لیمو: جدا از طعم روشنی که به سوپ اضافه می کند، مقداری مواد مغذی نیز اضافه می کند! لیمو 31 گرم ویتامین C دارد!

توجه: سیر، زردچوبه و لیمو این غذا را بسیار خوشمزه، شفابخش و خاص می کند. توصیه نمی‌کنم از لیموترش صرف نظر کنید، اما اگر در دسترس ندارید، می‌توانید آن را حذف کنید یا کمتر استفاده کنید!

سوپ برنج لیموی مرغ خود را بیشتر تقویت کنید!

  • مرغ جوجه گردان خرد شده برای یک شام حتی سریعتر! جزئیات را در زیر ببینید.
  • سبزیجات بیشتری مانند کدو حلوایی خرد شده، کلم پیچ خرد شده بدون ساقه، اسفناج، قارچ، فلفل دلمه ای!
  • یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده یا یک قوطی کوچک چیلی سبز را برای طرز تهیه سوپ مرغ و برنج متفاوت اضافه کنید!
  • کتو یا کم کربوهیدرات؟ شما می توان برنج را رها کنید و سبزیجات بیشتری مصرف کنید، اما من این را به خاطر دارم است در نظر گرفته شده است یک سوپ برنج مرغ! برای سوپ کم کربوهیدرات، سوپ کوفته و سبزیجات یا سوپ مرغ خامه‌ای سبز شیلی را امتحان کنید!
یک قاشق سوپ مرغ با برنج

خلاصه در مورد چه مرغی برای استفاده

اولین انتخاب من ران مرغ بدون استخوان است. چربی واقعاً در سوپ ها مفید است، اما این مسیر برداشتن و خرد کردن مرغ را کمی آسان تر می کند.

در غیر این صورت، واقعا هر قطعه مرغ نیز کار خواهد کرد. حتی به سراغ تنوع بروید! ران های استخوانی و چوب طبل عالی هستند. نیازی به برداشتن پوست نیست، اما باید مطمئن شوید که قبل از بازگشت، تمام قطعات را از سوپ جدا کرده اید!

این سوپ را هم بارها با سینه مرغ درست کرده ام. لاغرتر است، بنابراین می تواند بیش از حد پخته شود و از آنجایی که چربی وجود ندارد، این کار را انجام نمی دهد، اما بسیار عالی عمل می کند و ما اغلب از آنها طعم دهنده استفاده می کنیم.

پس از اتمام پخت، مرغ را بیرون آورده، ریز خرد کرده و سپس مرغ را داخل سوپ برگردانید، ادویه ها را بچشید و تنظیم کنید و سرو کنید.

آیا می توانم از مرغ سوخاری یا مرغ از قبل پخته استفاده کنم؟

آره! یک راه کوتاه می خواهید؟ سوپ را طبق دستور بپزید و هنگام اضافه کردن آب گوشت، تقریباً 3 فنجان مرغ جوجه گردان خرد شده یا خرد شده به آن اضافه کنید. مرغ خرد شده.

بهترین برنج برای سوپ برنج مرغ

هر برنج سفید معمولی در اینجا ایده آل است. من از برنج سفید دانه بلند (نپخته) استفاده می کنم. می توانید از کینوآ، برنج دانه کوتاه، برنج سوشی، برنج یاسمن یا باسماتی استفاده کنید. هم برنج قهوه ای و هم برنج وحشی به زمان پخت طولانی تری نیاز دارند، اما می توان از آنها نیز استفاده کرد. اینم یه سوپ خوشمزه با برنج وحشی! FYI: برنج سفید رپ بدی دارد اما در واقع هضم آن راحت تر از برنج قهوه ای است.

توجه: برنج پائلا و ریزوتو کار نمی کند!

آیا می توانم از برنج پخته استفاده کنم؟

من عاشق برنج نپخته در این دستور تهیه سوپ مرغ و برنج هستم زیرا همه طعم ها همزمان با هم ترکیب می شوند. با این اوصاف، اگر برنج پخته باشید، مطمئناً می توانید! برنج نپخته را حذف می‌کنید، دستور غذا را درست می‌کنید و در پایان وقتی آب لیمو را اضافه می‌کنید، به سادگی برنج را که از قبل پخته شده‌اید، هم بزنید و در کمترین زمان آماده مصرف می‌شود! فقط اجازه دهید برای چند دقیقه طعم سوپ را جذب کند.

نحوه نگهداری سوپ مرغ و برنج

ذخیره سازی: به مدت 5 روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری شود.

گرم کردن مجدد: همیشه بجوشانید، هرگز نجوشانید! دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید. سوپ مرغ و برنج همانطور که می نشیند آبگوشت را جذب می کند، بنابراین ممکن است کم شوددر صورت نیاز، هنگام گرم کردن مجدد آبگوشت (و سبزی/نمک و فلفل بیشتر) اضافه کنید!

آیا می توانم سوپ برنج مرغ را فریز کنم؟

پاسخ کوتاه بله است! بگذارید سوپ شما کاملا خنک شود و تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. بگذارید یک شب در یخچال یخ بزند.

پاسخ طولانی تر این است که واقعیت این است که هر سوپی با برنج یا ماکارونی در هنگام انجماد، ذوب شدن و گرم کردن مجدد بافت یکسانی نخواهد داشت. روش ایده آل این است که وقتی سوپ را دوباره گرم می کنید صبر کنید تا برنج تازه اضافه شود.

یاد آوردن: برنج همانطور که می نشیند آبگوشت را جذب می کند، بنابراین ممکن است بخواهید در صورت نیاز، در صورت نیاز، آب گوشت (و/ سبزی/نمک و فلفل بیشتر) اضافه کنید!

یک کاسه سوپ مرغ و برنج

سایر دستور العمل های سوپ شفابخش برای امتحان:

چاپ

سوپ مرغ و برنج

یک قابلمه سوپ برنج مرغ

این سوپ مرغ و برنج کلاسیک و پر طعم است! این گرم کننده، آرامش بخش، شفابخش است و درست کردن آن بسیار آسان است! این به طور طبیعی بدون گلوتن، بدون لبنیات و کاملاً خوشمزه است!

  • نویسنده: لکسی
  • زمان آماده سازی: 00:10
  • زمان پخت: 00:30
  • زمان کل: 00:40
  • بازده: 6 1ایکس
  • دسته بندی: سوپ
  • روش: صفحه اجاق گاز
  • 1 روغن یا کره
  • 1 پیاز بزرگ، خرد شده
  • 4 هویج بزرگ، خرد شده
  • 5 ساقه کرفس، خرد شده
  • 4 حبه سیر، خرد شده
  • 1 فنجان برنج سفید دانه بلند، نپخته
  • 1 مرغ پوند (برای انواع آن به یادداشت مراجعه کنید)
  • 1 قاشق چایخوری نمک به میزان دلخواه بیشتر
  • 1 قاشق چایخوری فلفل، بیشتر به دلخواه
  • 1 قاشق چایخوری جعفری خشک شده
  • 1 قاشق چایخوری شوید خشک
  • 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 5 فنجان آب مرغ (بیشتر در صورت نیاز / دلخواه)
  • 2 آب لیمو

  1. در یک قابلمه بزرگ سوپ یا فر هلندی، روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سیر، پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا هویج ها نرم شوند و پیازها شفاف شوند. توجه: می توانید با افزودن تقریباً 1 قاشق غذاخوری آب که روی قابلمه را به مدت 2 تا 3 دقیقه می پوشاند، این روند را تسریع کنید.
  2. مرغ، برنج، و ادویه ها/ادویه ها (هنوز لیمو نیست) را به آن اضافه کنید و سریع مخلوط کنید و ادویه ها را به مدت 5 تا 10 ثانیه برشته کنید.
  3. آب گوشت و مرغ را اضافه کنید. هم بزنید و بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد.
  4. بگذارید 30 دقیقه بپزد، هر 10 دقیقه هم بزنید یا تا زمانی که سبزیجات و برنج نرم شوند.
  5. مرغ را از قابلمه خارج کرده و خرد کنید. دوباره به قابلمه اضافه کنید و آب لیموی تازه را بمالید. نمک و فلفل را بچشید و به دلخواه تنظیم کنید.
  6. خدمت!

یادداشت

جوجه:

    1. اولین انتخاب من ران مرغ بدون استخوان است. چربی واقعاً در سوپ ها مفید است، اما این مسیر برداشتن و خرد کردن مرغ را کمی آسان تر می کند.
    2. در غیر این صورت، واقعا هر قطعه مرغ نیز کار خواهد کرد. حتی به سراغ تنوع بروید! ران های استخوانی و چوب طبل عالی هستند. نیازی به برداشتن پوست نیست، اما باید مطمئن شوید که قبل از بازگشت، تمام قطعات را از سوپ جدا کرده اید!
    3. این سوپ را هم بارها با سینه مرغ درست کرده ام. لاغرتر است، بنابراین می تواند بیش از حد پخته شود و از آنجایی که چربی وجود ندارد، این کار را انجام نمی دهد، اما بسیار عالی عمل می کند و ما اغلب از آنها طعم دهنده استفاده می کنیم.

گرم کردن مجدد: همیشه بجوشانید، هرگز نجوشانید! دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید. سوپ مرغ و برنج همانطور که می نشیند آب گوشت را جذب می کند، بنابراین ممکن است بخواهید در صورت نیاز، در صورت نیاز، آب گوشت بیشتری (و بعداً سبزی/ادویه/نمک و فلفل بیشتر) اضافه کنید!

کلید واژه ها: سوپ مرغ و برنج، سوپ مرغ و برنج، طرز تهیه سوپ مرغ و برنج