سوپ عدس اسفناج آسان – این سوپ اسفناج سالم در یک کاسه با حداقل مواد ساخته شده است، یک غذای زمستانی سریع و آسان است! (وگان + بدون گلوتن)

سوپ عدس اسفناج آسان - این سوپ اسفناج سالم در یک کاسه با حداقل مواد ساخته شده است، یک غذای زمستانی سریع و آسان است!  (وگان + بدون گلوتن)

چه کسی در حال و هوای یک سوپ گرم زمستانی است؟ به اندازه کافی آسان است حتی برای شخص مهم شما که هرگز پخته نشده است؟ فقط این پیوند را با یک ایموجی چشمک ایمیل کنید و مطمئن هستم که آنها راهنمایی خواهند کرد.

یا اگر فقط برای یک نفر آشپزی می کنید، باز هم از ساده بودن آن قدردانی خواهید کرد. به دور از خرد کردن سبزیجات، تنها کاری که باید انجام دهید این است که همه چیز را در یک قابلمه بزرگ بریزید و صبر کنید تا نرم شود. این نوع غذای من است.

این هست سوپ عدس این یکی از چیزهای مورد علاقه من است زیرا سالم و راحت است. مواد مغذی و سرشار از طعم هستند که به شما آرامش می دهد. من دوست دارم آن را با یک نان خمیر مایه برای یک غذای واقعا عالی جفت کنم!

سوپ عدس اسفناج آسان - این سوپ اسفناج سالم در یک کاسه با حداقل مواد ساخته شده است، یک غذای زمستانی سریع و آسان است!  (وگان + بدون گلوتن)

عدس چیست؟

اگر تا به حال با عدس آشپزی نکرده اید، اکنون وقت آن است! من اغلب آنها را در بخش عمده فروشگاه مواد غذایی می خرم (این به صرفه جویی در صرف شام کمک می کند) اما شما همچنین می توانید آنها را به صورت بسته بندی شده یا کنسرو شده در راهروی حبوبات (یا لوبیا) خریداری کنید. در هر صورت، این یک جزء مقرون به صرفه است که در مقابل پول، ارزش زیادی را به همراه دارد.

عدس منبع بسیار خوبی است پروتئین، آهن، ویتامین B، منیزیم، روی و پتاسیم.

طرز پخت عدس

  • این دستور غذا می خواهد عدس قهوه ای یا سبز خشک شدهبا این حال، اگر می خواهید در زمان پخت و پز صرفه جویی کنید، می توانید از کنسرو عدس استفاده کنید، اما باید حدود 2 فنجان آب گوشت را در دستور غذا کاهش دهید.
  • هنگام پخت و پز با عدس خشک، همیشه مطمئن شوید که آنها را بردارید تا از شر ذرات سخت یا بد بو خلاص شوید.
  • در حالی که نیازی به خیس کردن عدس نیست، من دوست دارم این کار را برای کمک به هضم و جذب مواد مغذی انجام دهم. کافی است آن را در ظرفی بریزید و آن را با آب پر کنید تا غوطه ور شود و سپس بگذارید چند ساعت یا یک شب خیس بخورد.
  • صرف نظر از اینکه آن را خیس کرده اید یا خیر، حتما آن را با استفاده از آبکش و آب خنک خوب بشویید تا هر گونه آلودگی یا کثیفی از بین برود.

سوپ عدس اسفناج آسان - این سوپ اسفناج سالم در یک کاسه با حداقل مواد ساخته شده است، یک غذای زمستانی سریع و آسان است!  (وگان + بدون گلوتن)

طرز تهیه سوپ اسفناج با عدس

  1. در یک قابلمه بزرگ، پیاز، هویج و سیر را در روغن زیتون تفت دهید.
  2. اسفناج را اضافه کنید و بپزید تا پژمرده شود.
  3. عدس، گوجه فرنگی خرد شده، آویشن، ریحان و آب گوشت را اضافه کنید.
  4. روی حرارت ملایم بگذارید بجوشد و حدود 20 تا 30 دقیقه بپزید تا عدس ها نرم شوند.
  5. گرم سرو کنید و لذت ببرید!

سوپ عدس اسفناج آسان - این سوپ اسفناج سالم در یک کاسه با حداقل مواد ساخته شده است، یک غذای زمستانی سریع و آسان است!  (وگان + بدون گلوتن)

سوپ عدس اسفناج آسان - این سوپ اسفناج سالم در یک کاسه با حداقل مواد ساخته شده است، یک غذای زمستانی سریع و آسان است!  (وگان + بدون گلوتن)

سوپ عدس اسفناج آسان - این سوپ اسفناج سالم در یک کاسه با حداقل مواد ساخته شده است، یک غذای زمستانی سریع و آسان است!  (وگان + بدون گلوتن)

سوپ عدس اسفناج آسان - این سوپ اسفناج سالم در یک کاسه با حداقل مواد ساخته شده است، یک غذای زمستانی سریع و آسان است!  (وگان + بدون گلوتن)

نحوه نگهداری سوپ عدس

این سوپ برای یک شب هفته یا به عنوان یک وعده غذایی برای کسانی که به آن نیاز دارند عالی است. مدتی در یخچال نگه داری می شود و فریزر نیز مناسب است! اطمینان حاصل کنید که ابتدا آن را کاملاً در دمای اتاق خنک کنید، سپس آن را به یک ظرف در بسته منتقل کنید و تا 3 ماه در فریز قرار دهید.

دستور العمل های بیشتر سوپ سالم

سوپ عدس اسفناج آسان - این سوپ اسفناج سالم در یک کاسه با حداقل مواد ساخته شده است، یک غذای زمستانی سریع و آسان است!  (وگان + بدون گلوتن)

سوپ اسفناج با عدس

این سوپ سالم که در یک کاسه با حداقل مواد تشکیل شده است، یک غذای زمستانی سریع و آسان است! (وگان + بدون گلوتن)

سهام: 4 کاسه ها

  • 2 قاشق های بزرگ روغن زیتون اضافی
  • 1 پیاز زردو ریز خرد شده
  • 2-3 هویجو پوست کنده و ریز خرد شده
  • 3-4 حبه های سیرو چرخ کرده
  • 10 اونس اسفناج تازهو یا اسفناج معمولی خرد شده
  • 1 فنجان عدس خشکو یادداشت ها را ببینید
  • 2 قاشق های کوچک چاشنی خشک
  • 2 15 اونس قوطی گوجه فرنگی خرد شده
  • 5 فنجان ها آب سبزیجات
  • آب 1 لیموو حدود 2-3 قاشق غذاخوری
  • در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز و هویج را اضافه کنید، سپس به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا پیازها شفاف شوند. سیر را اضافه کنید و 2-3 دقیقه دیگر تفت دهید.

  • اسفناج را به قابلمه اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بپزید، هر از گاهی هم بزنید، به مدت 3 دقیقه دیگر یا تا زمانی که شروع به پژمرده شدن کند. عدس، پونه کوهی، گوجه فرنگی خرد شده و آب سبزیجات را اضافه کنید.

  • مخلوط را روی حرارت ملایم به جوش آورید، سپس مخلوط را کم کنید تا به آرامی بجوشد. در قابلمه را تا حدی با درب ببندید و به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که عدس نرم شود بپزید.

  • از روی حرارت بردارید و آب لیموی تازه را روی آن بمالید. هم بزنید تا یکدست شود. گرم را با پارمزان بدون لبنیات (اختیاری) سرو کنید و لذت ببرید!

  • اگرچه اختیاری است، اما ترجیح می‌دهم عدس را قبل از پختن خیس کنم، زیرا هضم غذا را بهبود می‌بخشد و زمان پخت را کاهش می‌دهد. عدس ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید، روی آن را با آب بپوشانید تا غوطه ور شود و سپس برای چند ساعت یا یک شب خیس کنید. قبل از اضافه کردن آن به دستور، آن را بشویید.

  • اگر می خواهید از کنسرو عدس استفاده کنید، حتما قبل از اضافه کردن به قابلمه آن را آبکشی کنید. آب گوشت را به 3 فنجان کاهش دهید و به جای 20 تا 30 دقیقه بپزید تا کاملا داغ شود. این باعث می شود طعم گوجه فرنگی کمی قوی تر شود، اما اگر دوست دارید می توانید آب گوشت بیشتری اضافه کنید.

  • من همیشه از پایه سبزیجات Better Than Boullion برای آب سبزیجاتم استفاده می کنم زیرا بهترین طعم را می دهد. اگر از آبگوشت با طعم کمتر استفاده می کنید، ممکن است نیاز به اضافه کردن نمک بیشتری داشته باشید. لطفا توجه داشته باشید که من اینجا را برای مرجع شما لینک کرده ام اما خرید از فروشگاه بسیار ارزان تر از خرید از آمازون است.

کالری: 292کالریو کربوهیدرات ها: 42gو پروتئین: 15gو چربی: 8gو چربی های اشباع شده: 1gو چربی اشباع نشده: 1gو چربی های تک غیر اشباع: 5gو سدیم: 1007میلی گرمو پتاسیم: 1014میلی گرمو اساسی: 18gو قند: 6gو ویتامین A: 12404IUو ویتامین سی: 27میلی گرمو کلسیم: 134میلی گرمو اهن: 6میلی گرم

آیا این دستورالعمل را امتحان کرده اید؟ لطفاً با گذاشتن کامنت در زیر یا اشتراک گذاری عکسی در اینستاگرام با هشتگ #makingthymeforhealth به من اطلاع دهید که چگونه انجام شد. من دوست دارم بازخورد شما را بشنوم!

این پست در ابتدا در 8 ژانویه 2014 منتشر شد و در 19 ژانویه 2022 بازنشر شد.