سوپ تند و ترش | آشپزخانه تمیز Lexi


این سوپ تند و ترش یک شام گیاهی یک دیگ و 30 دقیقه ای است! تند، تند، دلچسب و مملو از سبزیجات، توفو، تخم مرغ و موارد دیگر است. این سوپ بدون گلوتن، بدون لبنیات، کم کربوهیدرات با گزینه هایی برای پالئو و whole30 است!

طرز تهیه سوپ داغ و ترش

دستور پخت آسان سوپ ترش و داغ

وقتی چند ماه پیش من و مایک برای دیدن خانواده در تورنتو بودیم، پسر عمویمان مگی یک سوپ تند و ترش درست کرد که کاملاً ذهن من را متحیر کرد. دلچسب، خوش طعم و کاملاً سبزیجات بود. من بلافاصله به خانه آمدم و دستور پخت سوپ ترش و تند خودم را درست کردم!

در حالی که دستور العمل ها و نسخه های مختلفی از سوپ داغ و ترش وجود دارد، امروز ما بر روی ساخت یک نسخه گیاهی با آن تمرکز کرده ایم. تن از سبزیجات همچنین با کمی پیکان ضخیم می شود و سپس با “روبان های” تخم مرغ خوب به پایان می رسد. من می خواستم این دستور غذا را آسان، سریع آماده کنم و برای همه آسان باشد!

این سوپ آرامش بخش، دلچسب، سالم و فوق العاده خوشمزه است! و باقیمانده های فوق العاده ای می سازد!

دستور پخت آسان سوپ داغ و ترش در قابلمه

سوپ تند و ترش چیست؟

سوپ تند و ترش یک سوپ سنتی چینی است که کمی تند، کمی تند و دلچسب است! “تند” در نام آن از استفاده از فلفل سفید آسیاب شده و “ترش” از استفاده از سرکه سفید می آید.

نسخه ما!

سوپ همچنین از قارچ غنی و خوش طعم تهیه می شود. به طور سنتی این قارچ خشک (همراه با برخی مواد دیگر مانند جوانه‌های سوسن خشک) است، اما ما سعی می‌کنیم با استفاده از موادی که به راحتی در فروشگاه پیدا می‌شوند، این موضوع را واقعاً قابل دسترس نگه داریم، بنابراین قارچ شیتاکه تازه را انتخاب کردیم. آنها ابتدا جداگانه پخته می شوند تا آب موجود در آنها تبخیر شود و طعم آنها غلیظ شود.

مواد لازم

مواد اولیه سوپ داغ و ترش ما یک ترکیب رنگارنگ از سبزیجات به همراه چند ماده اولیه دیگر است!

  • روغن آووکادو: برای تفت دادن قارچ ها قبل از اضافه کردن بقیه مواد سوپ استفاده می شود.
  • قارچهای شیتاکه: سوپ سنتی داغ و ترش با استفاده از قارچ خشک تهیه می شود، اما ما آن را با قارچ شیتاکه تازه در دسترس قرار می دهیم. ما آنها را ابتدا می‌پزیم تا از شر رطوبت اضافی خلاص شویم و طعم آنها را متمرکز کنیم.
  • سبزیجات: ما این سوپ را با سبزیجات با استفاده از ترکیبی از پیاز، هویج چوب کبریت، کلم بروکسل، کلم ناپا و کدو سبز بسته بندی می کنیم.
  • نمک دریا: طعم های باورنکردنی سوپ را تقویت می کند.
  • معطرها: برای داشتن بهترین طعم از سیر تازه خرد شده و زنجبیل تازه رنده شده استفاده کنید.
  • ابگوشت: بسته به ترجیحات خود می توانید از آب گوشت مرغ یا آب سبزیجات استفاده کنید.
  • سس ماهی: اگر سوپ گرم و ترش گیاهی درست می کنید این را کنار بگذارید.
  • امینوهای پیکان و نارگیل: شوری را اضافه می کند و دوغابی ایجاد می کند که به غلیظ شدن سوپ کمک می کند.
  • تخم مرغ: داخل سوپ چرخید تا نوارهای تخم مرغی نرم ایجاد کند.
  • سرکه سفید: “ترش” در سوپ داغ و ترش ما.
  • فلفل سفید: “داغ” در سوپ داغ و ترش. فلفل سفید مقداری ادویه اضافه می کند.
  • گشنیز: برای طعم دادن!
  • توفو (اختیاری): اگر از توفو استفاده می کنید، حتما از سفت یا سفت استفاده کنید تا در سوپ بماند.
  • فلفل قرمز (اختیاری): بسته به اینکه دوست دارید سوپتان چقدر تند باشد به طعم آن اضافه کنید.

گزینه های اضافی برای این سوپ گرم و سوپ آسان

  • توفو را اضافه کنید (من به طور کلی از سویا اجتناب می کنم، اما گهگاه از توفوی بدون غذا استفاده می کنم، اگر با دستور غذا مطابقت داشته باشد، مانند این سوپ!) می توانید پروتئین دیگری را حذف کنید یا از آن استفاده کنید!
  • فلفل قرمز را تکه تکه کنید تا حرارت بیشتری به آن اضافه شود.
  • اگر می‌خواهید مرغ یا گوشت خوک پروتئین بیشتری اضافه کنید، اینجا خوب عمل می‌کند.
دستور پخت دو وعده سوپ داغ و ترش

طرز تهیه سوپ داغ و ترش

این سوپ گیاهی مقوی و سالم تنها در 30 دقیقه با هم می آید!

  1. سبزیجات و مواد معطر را تفت دهید: یک قابلمه بزرگ را روی اجاق گاز گرم کنید، روغن را اضافه کنید، سپس قارچ ها را بپزید تا مایع آن تبخیر شود. پیاز و روغن اضافی را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. سیر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید، سپس هویج، کلم بروکسل، کلم و کدو سبز را اضافه کنید. پختن.
  2. مواد سوپ را اضافه کنید: در صورت استفاده، آب گوشت و سس ماهی را داخل آن بریزید، سپس حرارت را کم کنید و بجوشانید تا سبزیجات پخته شوند.
  3. سوپ را غلیظ کنید: در یک کاسه، آمینوهای پیکان و نارگیل را با هم مخلوط کنید. آن را به سوپ اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
  4. تخم مرغ ها را اضافه کنید: در ظرفی جداگانه، تخم مرغ ها را هم بزنید، سپس آنها را در قابلمه در حال جوش بریزید. بلافاصله هم بزنید تا به صورت روبانی بپزند.
  5. تمام کنید و سرو کنید: حرارت را خاموش کنید، سپس سرکه، فلفل سفید، پیازچه، گشنیز و توفو را به آن اضافه کنید. در صورت تمایل با تکه های فلفل قرمز مزه دار کرده و مزه دار کنید، سپس سرو کنید و لذت ببرید!

رویکرد ما به سوپ داغ و ترش

سبزیجات قسمت اعظم این دستور غذا را با هویج، کلم بروکسل خرد شده (یک افزودنی سرگرم کننده منحصر به فرد)، کلم ناپا و کدو سبز تشکیل می دهند که در سوپ پخته می شوند، اما می توانید هر چیزی را که در دست دارید جایگزین کنید.

سوپ را با استفاده از کمی پیکان غلیظ می‌کنیم و سپس مقداری تخم‌مرغ به آن اضافه می‌کنیم تا «روبان‌های خوبی» درست شود. تا آخر صبر کنید تا سرکه سفید و فلفل سفید آسیاب شده اضافه کنید تا آن طعم ها واقعاً بدرخشند!

آیا سوپ تند و ترش چینی سالم است؟

آره! این دستور پخت سوپ داغ و ترش پر از سبزیجات، گیاهان، ادویه ها و پروتئین تخم مرغ و توفو است. اینجا هیچ چیز بدی نیست!

نکات

  • ابتدا قارچ ها را بپزید. پختن قارچ ابتدا آنها را از شر هر گونه رطوبت اضافی خلاص می کند و بافت و طعم بهتری ایجاد می کند.
  • از توفوی سفت استفاده کنید. توفوی سفت یا خیلی سفت بهتر از توفوی ابریشمی است.
  • بلافاصله تخم مرغ ها را هم بزنید. وقتی تخم مرغ ها را داخل سوپ داغ بریزید، بلافاصله شروع به پختن می کنند. مطمئن شوید که آنها را فوراً هم بزنید تا بتوانید نوارهای تخم مرغ را به جای توده ایجاد کنید.
  • آمادگی را کاهش دهید اغلب اوقات می توانید کیسه هایی از سبزیجات از قبل آماده شده را در فروشگاه پیدا کنید. اگر زمان کمتری دارید و می خواهید آماده سازی سوپ خود را به طرز باورنکردنی سریع نگه دارید، می توانید به جای اینکه خودتان سبزیجات را برش دهید، این مسیر را طی کنید!
  • با ادویه بازی کنید تکه های فلفل قرمز اختیاری هستند، اما من دوست دارم برای طعم دادن به آن، مقدار کمی از آن را اضافه کنم.
  • از پروتئین دیگری استفاده کنید. سوپ داغ و ترش با گوشت خوک، گوشت گاو، مرغ یا حتی میگو پخته شده عالی است!
دستور پخت سوپ داغ و ترش در کاسه ها سرو می شود

پیشنهادات خدمت

این سوپ داغ و ترش یک غذای گیاهی خوشمزه درست می‌کند، اما می‌توان آن را در کنار برنج سرخ‌شده، مرغ هم‌زن، مرغ پرتقالی نیز سرو کرد!

نحوه ذخیره سازی

باقیمانده سوپ داغ و ترش در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز باقی می ماند. من فریز کردن آن را توصیه نمی‌کنم زیرا هم بافت تخم‌مرغ و هم توفو تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

دستور العمل های سوپ آسان تر

ویدئو را تماشا کنید:

چاپ

سوپ تند و ترش گیاهی آسان

این سوپ تند و ترش یک شام گیاهی یک دیگ و 30 دقیقه ای است! تند، تند، دلچسب و مملو از سبزیجات، توفو، تخم مرغ و موارد دیگر است. این سوپ بدون گلوتن، بدون لبنیات، کم کربوهیدرات با گزینه هایی برای پالئو و whole30 است!

  • نویسنده: لکسی
  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان کل: 35 دقیقه
  • بازده: 4 1ایکس
  • غذا: گیاهخواری، whole30، پالئو، بدون گلوتن
  • 1 و 1 قاشق چایخوری روغن آووکادو تقسیم شده
  • 5 اونس قارچ شیتاکه، ورقه شده
  • 1 پیاز، دیسک کوچک
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
  • 3 حبه سیر، خرد شده
  • 1زنجبیل، رنده شده
  • 2 هویج بزرگ، به چوب کبریت خرد شده
  • 2 فنجان کلم بروکسل خرد شده (به یادداشت مراجعه کنید)
  • 1 فنجان کلم ناپا، ریز خرد شده
  • 1 کدو سبز متوسط، به چوب کبریت بریده شده است
  • 6 فنجان آب گوشت مرغ یا آب سبزیجات
  • 1 قاشق چایخوری سس ماهی (اختیاری، برای گیاهخواری کنار بگذارید)
  • 1 arrowroot
  • 1/4 فنجان آمینوهای نارگیل
  • 3 تخم مرغ، زده و چرخانده شده
  • 1/4 فنجان سرکه سفید
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سفید
  • 2 پیازچه، نازک برش داده شده، برای تزئین
  • گشنیز، برای تزئین
  • 1 فنجان توفوی سفت، آبکش شده و خرد شده (اختیاری)
  • تکه های فلفل قرمز، به مزه

  1. یک قابلمه بزرگ با کف سنگین را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و روغن را اضافه کنید.
  2. قارچ ها را بپزید تا تمام مایع آن تبخیر شود، حدود 5 دقیقه.
  3. پیاز، نمک و 1 قاشق چایخوری روغن آووکادو را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود.
  4. سیر و زنجبیل را اضافه کنید، 1 دقیقه تفت دهید.
  5. هویج، کلم بروکسل، کلم و کدو سبز را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
  6. آب استخوان / آب گوشت و سس ماهی را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و حدود 10 دقیقه بجوشانید تا سبزیجات بپزند.
  7. در یک کاسه کوچک، آمینوهای پیکان و نارگیل را با هم مخلوط کنید. به سوپ اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
  8. در ظرفی تخم مرغ ها را هم بزنید و به قابلمه در حال جوش اضافه کنید و بلافاصله هم بزنید تا تخم مرغ ها به صورت نواری بپزند.
  9. از روی حرارت بردارید و سرکه، فلفل سفید، پیازچه، گشنیز و توفو را اضافه کنید.
  10. طعم آن را بچشید (ما دوست داریم کمی تکه های فلفل قرمز را برای حرارت بیشتر اضافه کنیم) و بلافاصله با چاشنی دلخواه سرو کنید.

یادداشت

به دنبال کاهش زمان آماده سازی هستید؟ این روزها می توانید سبزیجات آماده را در خواربار فروشی پیدا کنید و ما توانستیم بروکسل خرد شده، کلم تکه تکه شده و هویج چوب کبریت را در خواربار فروشی محلی خود پیدا کنیم.

من به طور کلی از سویا اجتناب می کنم، اما گاهی اوقات سوپی با توفو را دوست دارم. در صورت اضافه کردن توفو، مطمئن شوید که در صورت امکان یک نوع غیر ژنتیکی بخرید! و، اگر توفو مورد علاقه شما نیست، می توانید آن را کاملا کنار بگذارید یا یک پروتئین انتخابی متفاوت اضافه کنید!

تغذیه

  • اندازه خدمت: 4
  • کالری: 200
  • قند: 6.3 گرم
  • سدیم: 848 میلی گرم
  • چربی: 9.9 گرم
  • چربی های اشباع شده: 2.2 گرم
  • کربوهیدرات ها: 18.4 گرم
  • فیبر: 4.9 گرم
  • پروتئین: 12.7 گرم
  • کلسترول: 123 میلی گرم