بیماری کلیوی و بایدها و نبایدهای تغذیه ای


رژیم غذایی در بیماران کلیوی

محدودیت های رژیم غذایی بسته به مرحله بیماری کلیوی متفاوت است. به عنوان مثال ، افرادی که در مراحل اولیه بیماری مزمن کلیه قرار دارند ، محدودیت های غذایی متفاوتی نسبت به افرادی که در مرحله نهایی بیماری کلیوی یا نارسایی کلیه هستند ، دارند. کسانی که در مرحله نهایی بیماری کلیوی هستند و نیاز به دیالیز دارند نیز محدودیت های غذایی مختلفی دارند. دیالیز نوعی روش درمانی است که آب اضافی را از بین می برد و مواد زائد را فیلتر می کند. اکثر کسانی که به بیماری کلیه در مرحله آخر یا مرحله آخر مبتلا هستند ، برای جلوگیری از تجمع برخی مواد شیمیایی یا مواد مغذی در خون ، باید رژیم غذایی مناسب کلیه را دنبال کنند. در کسانی که بیماری مزمن کلیه دارند ، کلیه ها نمی توانند به اندازه کافی سدیم ، پتاسیم یا فسفر را حذف کنند. در نتیجه ، آنها در معرض خطر بالاتری از افزایش سطح خون این مواد معدنی قرار دارند.

در اینجا 17 ماده غذایی وجود دارد که باید در رژیم کلیوی از آنها اجتناب کنید:

۱_ نوشابه های تیره رنگ

نوشابه تیره رنگ علاوه بر کالری و قندی که نوشابه های گازدار تأمین می کنند ، مواد افزودنی مانند فسفر دارند. بسیاری از تولیدکنندگان مواد غذایی و آشامیدنی برای افزایش عطر و طعم ، طولانی شدن ماندگاری و جلوگیری از تغییر رنگ ، فسفر را در حین فرآوری اضافه می کنند. بدن این فسفر اضافه شده را بیشتر از فسفر طبیعی ، حیوانی یا گیاهی جذب می کند پس

از نوشابه های گاز دار تیره باید در رژیم کلیوی خودداری شود، زیرا حاوی فسفر به شکل افزودنی است که جذب بالاتری دارد

دیدگاهتان را بنویسید