بهترین کوفته سبزیجات | ویکتوریا


اینها پنکیک سبزیجات او واقعا بهترین است! آنها که با کدو سبز، هویج و ذرت درست می‌شوند، یک ناهار یا میان‌وعده عالی را درست می‌کنند و شما نمی‌توانید در یک آن توقف کنید!

من بسیار هیجان زده هستم که این دستور غذا را با شما به اشتراک بگذارم زیرا می دانم که شما نیز مانند من این پنکیک های گیاهی زیبا را دوست خواهید داشت. اینها آسان برای تهیه، سالم و پر طعم هستند. بچه ها هم آنها را دوست دارند!

فیلم آموزشی

چرا این بهترین است

این پنکیک سبزیجات بهترین هستند زیرا:

  • پایه ای. اینجا هیچ ماده ی فانتزی وجود ندارد. فقط سبزیجات، تخم مرغ، آرد و ادویه جات.
  • همه کاره و همه کاره. برای ذائقه خود می توانید از سبزیجات مختلف استفاده کنید.
  • مورد آزمایش قرار گرفته است. این دستور پخت کاملاً آزمایش شده است.
  • خوش طعم. اوه بله، این طعم باورنکردنی است.

چه سبزیجاتی را می توانم در پنکیک بریزم؟

من متوجه شده ام که ترکیبی از کدو سبز، هویج و ذرت در کلوچه سبزیجات بهتر عمل می کند. کدو سبز لطیف است، هویج شیرین است و ذرت بافت خوبی به آن اضافه می کند. با این حال، شما می توانید استفاده کنید کدو تنبل رنده شدهو چغندر، یا سیب زمینی شیرین با موفقیت در اینجا اضافه کردن مقداری کینوا پخته نیز ایده خوبی است.

چگونه پنکیک سبزیجات را سالم تر درست کنیم

اگر می خواهید مقداری کالری صرفه جویی کنید و این پنکیک ها را سالم کنید، پیشنهاد می کنم به جای سرخ کردن، آنها را بپزید. برای این کار روی یک تابه نچسب مافین را کمی روغن اسپری کنید و مخلوط سبزیجات را بین 12 فنجان مافین تقسیم کنید. به مدت 15 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.

طرز تهیه پنکیک سبزیجات

1. کدو سبز را بشویید و رنده کنید. یک مشت کدو سبز رنده شده را محکم فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. آن را در یک کاسه همزن بزرگ بریزید.

آب کدو سبز رنده شده مایع

2. هویج را رنده کنید.

3. در کاسه کدو سبز، هویج، ذرت، تخم مرغ، آرد، سیر، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

تخم مرغ و آرد را به مخلوط اضافه کنید

4. یک تابه نچسب بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. حدود 2 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. پس از داغ شدن روغن، هر بار 1 قاشق غذاخوری از مخلوط کدو سبز اضافه کنید، رویه ها را کمی صاف کنید تا پفک ها یکدست شوند. به مدت 3-4 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. اگر زود قهوه ای شدند حرارت را کم کنید. گرم را با کمی ماست سرو کنید.

پنکیک را در روغن سرخ کنید

نکات مفید

  • از روغن زیاد استفاده نکنید. فقط به مقداری روغن نیاز دارید که تابه را بپوشاند. اینها سرخ شده کم عمق هستند نه سرخ شده.
  • از ماهیتابه نچسب استفاده کنید. برای جلوگیری از ناامیدی، من به شدت توصیه می کنم از یک ماهیتابه نچسب خوب برای سرخ کردن استفاده کنید.
  • به صورت دسته ای بپزید. پنکیک ها را به صورت دسته ای، حدود 5 تا 7 مرتبه در یک زمان بپزید تا ظرف شلوغ نشود. اگر کاملا خشک شد روغن بیشتری اضافه کنید.
  • مشاوره پخت. اگر تصمیم به پخت آن دارید، از کاغذ روغنی برای جلوگیری از چسبیدن آن استفاده کنید. می توانید این پنکیک ها را با مقداری روغن زیتون بپاشید تا بافتی ترد داشته باشد.

نحوه ذخیره سازی

یخچال: کلوچه سبزیجات باقیمانده را تا 4 روز در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.

یخ زدگی: بعد از پختن پنکیک ها می توانید آن ها را فریز کنید. به سادگی پنکیک ها را بین لایه های کاغذ روغنی قرار دهید و فریز کنید. به کیسه پلاستیکی منتقل کنید و تا دو ماه نگهداری کنید.

دوباره گرم کنید: پنکیک سبزیجات را یا در ماهیتابه با کمی روغن یا در فر/سرخ کن با هوا گرم کنید تا گرم و ترد شود.

شرط می بندم که این دستور العمل ها را نیز دوست خواهید داشت:

پنکیک سبزیجات

تانیا سرآشپز

این پنکیک سبزیجات واقعا بهترین هستند! آنها که با کدو سبز، هویج و ذرت درست می‌شوند، یک ناهار یا میان‌وعده عالی را درست می‌کنند و شما نمی‌توانید در یک آن توقف کنید!

زمان آماده سازی 15 دقیق

زمان پخت و پز 10 دقیق

کل زمان 25 دقیق

یک مسیر ناهار

ظرف ها آمریکایی

سهمیه ها 4 سهمیه ها

کالری 223 کالری

عناصر

  • 2 کدو سبز کوچک
  • 2 هویج متوسط
  • 10 اونس. خانه های ذرت تازه یا یخ زده
  • 4 تخم مرغ
  • ½ فنجان آرد همه منظوره
  • 2 حبه های سیر چرخ کرده
  • ¼ فنجان جعفری بخش
  • 1 قاشق چایخوری. نمک یا طبق سلیقه
  • 1 قاشق چایخوری. فلفل یا طبق سلیقه
  • روغن برای سرخ کردن یا پختن

دستورالعمل ها

  • کدو سبز را بشویید و رنده کنید. یک مشت کدو سبز رنده شده را محکم فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. آن را در یک کاسه همزن بزرگ بریزید.

  • هویج را رنده کنید.

  • در یک کاسه کدو سبز، هویج، ذرت، تخم مرغ، آرد، سیر، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

  • یک تابه نچسب بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. حدود 2 قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید. پس از داغ شدن روغن، هر بار 1 قاشق غذاخوری از مخلوط کدو سبز اضافه کنید، رویه ها را کمی صاف کنید تا پفک ها یکدست شوند. به مدت 3-4 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. اگر زود قهوه ای شدند حرارت را کم کنید. گرم را با کمی ماست سرو کنید.

یادداشت

چگونه پنکیک سبزیجات را سالم تر درست کنیم

اگر می خواهید مقداری کالری صرفه جویی کنید و این پنکیک ها را سالم کنید، پیشنهاد می کنم به جای سرخ کردن، آنها را بپزید. برای این کار به آرامی یک اسپری کنید
تابه نچسب مافین را روغن بزنید و مخلوط سبزیجات را بین 12 فنجان مافین تقسیم کنید. به مدت 15 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.

نحوه ذخیره سازی

یخچال: کلوچه سبزیجات باقیمانده را تا 4 روز در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.
یخ زدگی: بعد از پختن پنکیک ها می توانید آن ها را فریز کنید. به سادگی پنکیک ها را بین لایه های کاغذ روغنی قرار دهید و فریز کنید. به کیسه پلاستیکی منتقل کنید و تا دو ماه نگهداری کنید.
دوباره گرم کنید: پنکیک سبزیجات را یا در ماهیتابه با کمی روغن یا در فر/سرخ کن با هوا گرم کنید تا گرم و ترد شود.

خوراک

کالری: 223کالریکربوهیدرات ها: 34gپروتئین: 11gچربی: 5gچربی های اشباع شده: 1gکلسترول: 163میلی گرمسدیم: 572میلی گرمپتاسیم: 622میلی گرماساسی: 4gقند: 7gویتامین A: 6030IUویتامین سی: 28.7میلی گرمکلسیم: 64میلی گرماهن: 2.6میلی گرم

آیا این دستورالعمل را امتحان کرده اید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!

تشنه بیشتر؟ در خبرنامه من مشترک شوید و Cooktoria را دنبال کنید پینترستو سایت شبکه اجتماعی فیس بوک، یا اینستاگرام برای همه آخرین به روز رسانی ها!



رژیم لاغری سریع