بهترین برنج مرغ سرخ شده (فقط 20 دقیقه)


این هفته از غذای چینی صرف نظر کنید و به جای آن برنج مرغ سرخ شده خوشمزه درست کنید. این غذای برنجی با مرغ و سبزیجات که در عرض 20 دقیقه آماده سرو می شود، پختن بسیار آسان و خوشمزه است!

بهترین برنج مرغ سرخ شده با پیاز سبز در یک کاسه

خوردن غذای چینی یکی از نقاط ضعف من در زندگی است و وقتی صحبت از برنج سرخ شده می شود، مقاومت در برابر آن بسیار سخت است!

این دستور پخت آسان برنج مرغ سرخ شده با سبزیجات تازه تهیه شده و با زنجبیل، سیر، روغن کنجد و سس ماهی چاشنی می شود تا یک غذای غنی و معطر برای همه خانواده دوست داشته باشد. طبخ سریع و آماده سازی آسان، این غذای مورد علاقه من در جمعه شب است!

برنج سرخ شده با گوشت گاو و برنج سرخ شده میگو را نیز حتما امتحان کنید!

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت!

  • سریع و آسان: این غذای برنج سرخ شده که همه در یک تابه روی اجاق درست می‌شوند، سریع آماده می‌شوند و به سرعت طبخ می‌شوند—یک انتخاب عالی برای زمانی که نمی‌خواهید ساعت‌ها را در آشپزخانه بگذرانید.
  • سالم تر: این دستور پخت برنج مرغ سرخ شده خانگی جایگزین سالم تری برای فست فود در رستوران چینی معمولی شماست. شکر و نمک را به حداقل برسانید و بدون سس سویا درست کنید تا بدون گلوتن باشد.
  • حرکت رو به جلو: این یک غذای آماده عالی و یک انتخاب عالی برای تهیه غذای شب هفته شما است.
نمای نزدیک از برنج مرغ سرخ شده در یک کاسه

مواد اولیه برنج مرغ سرخ شده

  • عصاره: برای پخت و پز کره طعم غنی خوبی به آن اضافه می کند، اگرچه در صورت تمایل می توانید از روغن استفاده کنید.
  • سبزیجات: هویج، پیاز، نخود فرنگی یخ زده و پیاز سبز.
  • سیر و زنجبیل: برای طعم بهتر از حبه های سیر تازه خرد شده و تکه های 1 اینچی زنجبیل استفاده کنید.
  • تخم مرغ های بزرگ: تخم مرغ ها را با همزن بزنید و با مواد دیگر مخلوط کنید تا عطر و طعم خوبی پیدا کنید.
  • برنج دانه بلند: از برنج سفید دانه بلندی که پخته و خنک شده است برای بهترین نتیجه استفاده کنید، اما برنج قهوه ای یا گل کلم نیز به همین خوبی عمل می کند.
  • مرغ: برای این دستور از سینه مرغ بدون استخوان، پخته و بدون پوست استفاده کنید. من سینه را ترجیح می دهم، اما می توانید این دستور را با ران نیز درست کنید. همچنین می توانید از پروتئین دیگری مانند گوشت خوک، ژامبون، میگو، سوسیس یا گوشت گاو در صورت باقی مانده استفاده کنید.
  • سس ماهی: این یک طعم شور و طعم اومامی را به بهترین برنج مرغ سرخ شده اضافه می کند. می توانید از چند قاشق غذاخوری سس سویا یا سس تاماری نیز استفاده کنید.
  • روغن کنجد: کمی روغن کنجد برشته شده طعم آجیلی را که در غذاهای چینی می شناسیم و دوست داریم می افزاید.
مواد لازم برای بهترین برنج مرغ سرخ شده

طرز تهیه برنج مرغ سرخ شده

  • 1 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ (یا ماهیتابه) روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید تا ذوب شود. هویج، پیاز، سیر و زنجبیل را به ماهیتابه اضافه کنید و با کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. 3-4 دقیقه یا تا زمانی که هویج و پیاز نرم شوند تفت دهید.
  • سبزیجات را به یک طرف تابه منتقل کنید (یا اگر تابه کوچک است آنها را در یک بشقاب بگذارید)، یک قاشق غذاخوری کره اضافی را به طرف دیگر تابه اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. تخم مرغ ها را به قسمت خالی تابه اضافه کنید و در حین پختن مخلوط کنید و هر از گاهی هم بزنید. شما هنوز نمی خواهید تخم مرغ را با سبزیجات مخلوط کنید، می خواهید ترد باشند. وقتی تخم مرغ ها هم زدند، می توانید آنها را با سبزیجات داخل تابه مخلوط کنید.
  • 1 قاشق غذاخوری آخر کره را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. بلافاصله برنج پخته شده خنک شده، مرغ پخته شده، سس ماهی و روغن کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. 3 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا برنج سرخ شود.
  • مرغ و برنج سرخ شده را از روی آتش بردارید. پیاز سبز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. پاهایش گرم است.
تصاویری از مراحل تهیه برنج و مرغ سرخ شده
نمای نزدیک از برنج و مرغ سرخ شده در ماهیتابه

بهترین مرغ برای استفاده چیست؟

برای این دستور از مرغ پخته استفاده کنید. می‌توانید برای استفاده از آن، مقداری سینه مرغ را زودتر بپزید، و طبل‌ها نیز کار می‌کنند. برای سهولت در استفاده، می توانید از مرغ سوخاری یا باقی مانده مرغ سوخاری کامل استفاده کنید. از هر یک از این دستور العمل ها برای پختن مرغ قبل از برش دادن آن به مکعب برای اضافه کردن به ظرف استفاده کنید:

بهترین برنج برای استفاده چیست؟

برای بهترین نتیجه از برنج پخته و خنک شده استفاده کنید. در صورت امکان از قبل برنامه ریزی کنید و برنج را از شب قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید. وقتی برنج سرد می شود، رطوبت را جذب می کند و دانه ها به جای اینکه کلوخه شوند، به هم تقسیم می شوند. من ترجیح می دهم از برنج یاسمن استفاده کنم، اما باسماتی نیز خوب کار می کند. برنج را حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید.

برنج و مرغ سرخ شده در یک کاسه سفید

آیا می توانید این کار را زود انجام دهید؟

این برنج مرغ سرخ شده با تخم مرغ برای غذای آماده عالی است و باقیمانده آن را می توان به راحتی دوباره گرم کرد. پس از پخته شدن، قبل از نگهداری در یخچال در ظرف در بسته، اجازه دهید تا کاملا خنک شود. تا 4 روز خوب می ماند و می توان آن را دوباره روی اجاق گاز گرم کرد.

میشه فریزش کرد؟

بله، می توانید این برنج مرغ سرخ شده سالم را پس از سرد شدن کامل فریز کنید. برای داشتن بهترین بافت و طعم، به مدت 3 تا 4 ماه در ظرف دربسته و ایمن در فریزر نگهداری کنید.

نکاتی از آشپزخانه نیلی

یادداشت ها و نکات دستور پخت بهترین برنج سرخ شده با مرغ

  • قبل از استفاده از خنک شدن برنج خود اطمینان حاصل کنید. در حالت ایده آل، برنج را از روز قبل آماده کنید یا از باقی مانده برنج استفاده کنید، حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  • به راحتی می توانید سبزیجات دیگری را به این دستور پخت برنج و مرغ سرخ شده اضافه کنید. قارچ، فلفل قرمز یا حتی آناناس یک افزودنی عالی هستند.
  • سبزی ها را زیاد نپزید، باید نرم باشند اما وقتی تخم مرغ ها را اضافه می کنید کمی ترد می شوند زیرا به پختن ادامه می دهند.
برنج سرخ شده با تخم مرغ و مرغ در ماهیتابه

غذاهای برنجی بیشتر

اگر این دستور پخت برنج سرخ شده آسان با مرغ را دوست دارید، حتماً برخی از دستور العمل های دیگر من را امتحان کنید.

برنج مرغ سرخ شده

این هفته از غذای چینی صرف نظر کنید و به جای آن برنج مرغ سرخ شده خوشمزه درست کنید. این غذای برنجی با مرغ و سبزیجات که در عرض 20 دقیقه آماده سرو می شود، پختن بسیار آسان و خوشمزه است!

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت و پز 15 دقایق

کل زمان 20 دقایق

سهمیه ها 4 سهمیه ها

کالری 531کالری

نویسنده نلی هاوارد | خوشمزه با سلامتی ملاقات می کند
  • 3 قاشق سوپخوری کرهو تقسیم شده
  • 2 هویج متوسطو پوست کنده و به مکعب برش دهید
  • 1 پیاز سفید متوسطو مکعبها
  • 3 میخک سیرو چرخ کرده
  • 1 قاشق کوچک زنجبیل تازهو چرخ کرده
  • نمک و فلفل
  • 3 تخم مرغو هم زدن
  • 4 فنجان ها برنج پخته سرد شدهو من برنج یاس را ترجیح می دهم
  • 2 فنجان ها مکعب های مرغ پخته شدهو حدود 1 پوند سینه مرغ
  • 3-4 قاشق های بزرگ سس ماهیو یا سس سویا
  • 1 قاشق سوپخوری روغن کنجد بو دادهو یا بیشتر به دلخواه
  • 3/4 فنجان نخود فرنگی منجمد
  • 3 پیازچهو برش های نازک برای تزئین
  • 1 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید تا ذوب شود. هویج، پیاز، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و با کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. 3-4 دقیقه یا تا زمانی که هویج و پیاز نرم شوند تفت دهید.

  • سبزیجات را به یک طرف تابه منتقل کنید (یا اگر تابه کوچک است آنها را در یک بشقاب بگذارید)، یک قاشق غذاخوری کره اضافی را به طرف دیگر تابه اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. تخم‌مرغ‌ها را به قسمت خالی ماهیتابه اضافه کنید و هر از گاهی هم بزنید تا زمانی که هم بزنید بپزید. شما هنوز نمی خواهید تخم مرغ را با سبزیجات مخلوط کنید، می خواهید ترد باشند. وقتی تخم مرغ ها هم زدند، می توانید آنها را با سبزیجات داخل تابه مخلوط کنید.

  • 1 قاشق غذاخوری آخر کره را به ماهیتابه اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. بلافاصله برنج خنک شده، مرغ پخته شده، سس ماهی و روغن کنجد را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. 3 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا برنج سرخ شود.

  • از روی حرارت بردارید. پیاز سبز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. پاهایش گرم است.

  • قبل از استفاده از خنک شدن برنج خود اطمینان حاصل کنید. در حالت ایده آل، برنج را از روز قبل آماده کنید و حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید.
  • به راحتی می توانید سبزیجات دیگری را به این دستور اضافه کنید. قارچ یا فلفل افزودنی عالی هستند.
  • سبزی ها را زیاد نپزید، باید نرم باشند اما وقتی تخم مرغ ها را اضافه می کنید کمی ترد می شوند زیرا به پختن ادامه می دهند.

کالری: 531کالری | کربوهیدرات ها: 56g | پروتئین: 33g | چربی: 18g | چربی های اشباع شده: 8g | چربی اشباع نشده: 3g | چربی های تک غیر اشباع: 6g | چربی اشباع نشده: 1g | کلسترول: 205میلی گرم | سدیم: 1551میلی گرم | پتاسیم: 562میلی گرم | اساسی: 4g | قند: 5g | ویتامین A: 5851IU | ویتامین سی: 17میلی گرم | کلسیم: 87میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

یک مسیر صفحه مین

ظرف ها چینی ها

کلمه کلیدی برنج سرخ شده مرغ و سبزی , برنج مرغ سوخاری , طرز تهیه برنج مرغ سوخاری

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

هنگام ارسال عکس از دستور پخت خود از هشتگ #DeliciousMeetsHealthy استفاده کنید و حتما @deliciousmeetshealthy را در اینستاگرام دنبال کنید!

آشنایی با نویسنده: نیل | خوشمزه با سلامتی ملاقات می کند

به آشپزخانه من خوش آمدید! من نلی هاوارد و وبلاگ نویس مواد غذایی پشت Delicious Meets Healthy هستم. من در سال 2014 در حالی که در حسابداری عمومی کار می کردم، Delicious Meets Healthy را شروع کردم. در حالی که هر کاری که در کار انجام می‌دادم بسیار تحلیلی و مبتنی بر جزئیات بود، از آشپزی لذت می‌بردم زیرا از خلاقیتم استفاده کردم و طعم و بافت غذاهای مختلف را آزمایش کردم.