اسموتی قهوه موز | آشپزخانه تمیز لکسی


اسموتی قهوه و موز بهترین راه برای شروع روز است. این یک آب میوه خامه ای و خوشمزه است که سرشار از مواد مغذی است و حاوی مقدار زیادی قهوه است. فقط در 10 دقیقه آماده می شود!

دستور العمل آب قهوه

اسموتی پروتئین قهوه

این اسموتی پروتئینی قهوه یک شیک خوشمزه و با طراوت مملو از قهوه، موز، دانه های چیا، چربی های سالم، شیرین کننده های طبیعی و غیره است. مغذی، غلیظ و کرمی است و خیلی خوشمزه!

من کاملا عشق روزم را با اسموتی شروع کنم. من هم همینطور عشق روزم را با یک فنجان قهوه شروع می کنم. اما، من معمولا هرگز قهوه ام را تمام نمی کنم. دستور تهیه آب موز با طعم موز اینگونه ظاهر شد! این اساساً مکمل کاملی برای روتین صبحگاهی من است که سال هاست دوستش داشتم!

قطعات مورد نیاز

این دستور تهیه اسموتی قهوه با مواد مفید برای شما بسته بندی شده است. این بدون لبنیات، بدون شکر تصفیه شده، و بسیار خوب است! برای دستور کامل به پایین اسکرول کنید.

  • لبن: من از شیر بادام شیرین نشده استفاده می کنم اما هر نوع شیر یا جایگزین شیر به خوبی جواب می دهد.
  • قهوه: می توانید از قهوه تازه (و خنک) یا دم کرده سرد استفاده کنید.
  • موز: موز یخ زده همیشه راهی برای گرفتن اسموتی های غلیظ و خامه ای است.
  • پودر پروتئین: من دوست دارم از پپتیدهای کلاژن یا پودر پروتئین بدون طعم خوب مانند Ritual استفاده کنم.
  • دانههای چیا: آب میوه را تقویت کنید و به غلیظ شدن آن کمک کنید.
  • شیرین کننده: این یک افزودنی اختیاری است اما من دوست دارم کمی شربت افرا اضافه کنم تا کمی آب آن شیرین شود. می توانید از عسل یا شهد آگاو نیز استفاده کنید.
  • یخ: این نیز اختیاری است، اما اگر می‌خواهید غلیظ‌تر شود، می‌تواند به غلیظ شدن آب کمک کند.
مواد تشکیل دهنده اسموتی پروتئین قهوه

طرز تهیه آب موز و قهوه

این اسموتی پروتئین و قهوه تنها در 10 دقیقه با هم ترکیب می شود!

  1. همه مواد را با هم ترکیب کنید: همه مواد را به همزن با سرعت بالا اضافه کنید.
  2. مخلوط کنید و سرو کنید: مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس میل کنید و در صورت لزوم قبل از سرو تنظیم کنید. اگر به اندازه دلخواه شما غلیظ نیست، ممکن است بخواهید آن را با یخ بیشتری مخلوط کنید.

نحوه جوشاندن آب میوه

  1. بهترین راه برای غلیظ شدن آب این است که با مایع کمتر شروع کنید و مقدار بیشتری اضافه کنید تا به قوام مورد نظر شما برسد. اگر همه چیز را با هم مخلوط کردید و آب میوه‌تان خیلی رقیق شد، می‌توانید موز، یخ بیشتری اضافه کنید یا همه چیز را عوض کنید و نصف آووکادو یا یک قاشق ماست اضافه کنید.
  2. یکی دیگر از راه های عالی برای تهیه اسموتی غلیظ و خامه ای استفاده از میوه های یخ زده است. من دوست دارم میوه های یخ زده را در دست نگه دارم هر زمان بنابراین من آماده و آماده برای رفتن به زمانی که من هوس یک اسموتی هستم.

میوه تازه در مقابل میوه یخ زده

میوه یخ زده کلید یک اسموتی عالی است! من همیشه میوه های یخ زده در دست دارم زیرا به سرد شدن و غلیظ شدن اسموتی های خوشمزه کمک می کند. علاوه بر این، میوه های یخ زده ماندگاری بیشتری دارند و حاوی مواد مغذی مشابه میوه های تازه هستند. آنها را در فصل تازه بخرید، فریز کنید و میوه های خود را در قسمت فریزر از قبل منجمد کنید!

موز منجمد برای اسموتی

آیا موز باید منجمد شود؟

هر چقدر هم که آزاردهنده است، می گویم آره. موز یخ زده بخشی از آبمیوه است خیلی خامه ای بدون آن، آب میوه تقریباً غلیظ یا خامه ای نخواهد بود.

اگر از قبل در حال آماده سازی بیشتر هستید، توصیه می کنم موز کامل را فریز کنید (به این ترتیب ماندگاری بیشتری دارند). اگر وقتتان کم است و می خواهید موز به سرعت یخ بزند، می توانید آن را به قطعات کوچکتر برش دهید. اگر آنها برش خورده و منجمد شده اند، احتمالاً می خواهید ظرف چند روز از آنها استفاده کنید.

آب قهوه در مخلوط کن

آیا می توانید قهوه آسیاب شده را در اسموتی قرار دهید؟

از نظر تئوری، بله، اما من آن را توصیه نمی کنم. قهوه آسیاب شده قوام آب را تغییر می دهد و برای جبران کمبود تفاله قهوه باید شیر بیشتری اضافه کنید.

من ترجیح می دهم از قهوه تازه (که سپس خنک می شود) یا دم سرد در این دستور تهیه اسموتی قهوه استفاده کنم. با این حال، اگر ترجیح می دهید از قهوه آسیاب شده برای طعم قهوه استفاده کنید، پس از نظر فنی کار هم می کند.

نکات اسموتی

در اینجا چند نکته برای تهیه بهترین آب میوه از قهوه و موز وجود دارد!

  • از قهوه سرد استفاده کنید. راستش هیچ چیز بدتر از یک اسموتی گرم نیست. مطمئن شوید قهوه ای که استفاده می کنید سرد است تا آب میوه شما عالی و خنک باشد!
  • موز یخ زده را در دسترس داشته باشید. موز یخ زده شیرینی زیادی می دهد و اسموتی درست می کند بنابراین خامه ای من دوست دارم یک دسته بزرگ از موز رسیده اضافی بخرم و آنها را در فریزر نگه دارم تا وقتی هوس یک اسموتی می کنم آماده باشند.
  • با کمتر شروع کنید. وقتی صحبت از مایعات، قهوه و شیرین کننده ها به میان می آید، من همیشه دوست دارم با مقدار کمتری شروع کنم و به دلخواه مقدار بیشتری اضافه کنم. به این ترتیب طعم و بافت اسموتی کاملاً مناسب است.
  • بلافاصله سرو کنید. بهترین آبمیوه های تازه!
  • آن را کرمی تر کنید. اسموتی خامه‌ای می‌خواهید؟ سعی کنید ماست مورد علاقه خود، نصف آووکادو یا حتی گل کلم یخ زده (باور کنید) را اضافه کنید!
  • می توانید آب قهوه بدون کافئین درست کنید به سادگی با جایگزینی قهوه معمولی با انواع قهوه بدون کافئین مورد علاقه خود.
  • سطح تغذیه را کمی بالا ببرید با اضافه کردن یک مشت اسفناج، کلم بروکلی منجمد، روغن نارگیل، پودر پروتئین، جو دوسر، کنجاله بذر کتان آسیاب شده، دانه شاهدانه یا یک قاشق کره آجیل.

بهترین مخلوط کن برای اسموتی ها

اکنون، در تئوری، می توانید از هر مخلوط کن برای تهیه اسموتی استفاده کنید. با این حال، پس از سال ها استفاده از مخلوط کن های مختلف، تیم ما در اینجا دریافته است که میکسر با سرعت بالا قطعا یک سرمایه گذاری ارزشمند است. این دلیل است:

  • کیفیت. بلندرهای پر سرعت عمر طولانی دارند. مطمئناً ارزش پول خود را خواهید گرفت!
  • کارایی. یک میکسر با سرعت بالا کار اختلاط را بسیار بهتر انجام می دهد. این یعنی اسموتی های بهتر و خامه ای تر!

ما می دانیم که خرید یک مخلوط کن با سرعت بالا برای همه مناسب نیست. با در نظر گرفتن این موضوع، ما چند مخلوط کن را با قیمت های مختلف به اشتراک می گذاریم که با آنها خوش شانس بوده ایم!

برخی از مخلوط‌کن‌هایی که در گذشته استفاده می‌کردیم و دوست داشتیم.

توصیه شده: ویتامیکس

من (Lexi) از انواع مخلوط کن استفاده کردم. دو مدعی برتر Blendtec و Vitamix هستند. اگر پول زیادی سرمایه گذاری می کنید و می خواهید مخلوط کن با بهترین کیفیت را داشته باشید، سراغ Vitamix بروید. واقعاً امتحان زمان است!

گزینه قیمت متوسط: همزن 5 سرعته کیچن اید دیاموند

ویرایشگر مواد غذایی ما از این مخلوط کن در خانه استفاده می کند. قیمت متوسطی دارد و نسبتا خوب کار می کند. با این حال، آن را با یک مخلوط کن با سرعت بالا، به خصوص در مورد اسموتی ها متفاوت است. این مخلوط کن به مایع بیشتری نسبت به مخلوط کن با سرعت بالا نیاز دارد تا مواد آب منجمد را کاملا مخلوط کند.

گزینه تک مخلوط کن: میکسر نفر نینجا

بسیاری از مردم ترجیح می دهند برای تهیه اسموتی ها یک مخلوط کن یکبار مصرف در خانه یا محل کار داشته باشند. امتیاز این است که لگنی که برای مخلوط کردن استفاده می کنید می تواند به عنوان یک فنجان دو برابر شود!

آب قهوه در دستور العمل لیوانی ریخته می شود

آیا می توانید زودتر اسموتی درست کنید؟

من توصیه نمی کنم آب میوه را خیلی زود مخلوط کنید. بهتر است بلافاصله آب میوه بنوشید. برای داشتن بافتی ضخیم تر و خامه تر، بلافاصله پس از مخلوط کردن سرو کنید!

اما … می توانید آن را یک بسته یخ آب درست کنید!

شاید از قبل عشق من به بسته های آبمیوه را بدانید! آنها برای گذاشتن در فریزر برای یک میان وعده یا صبحانه سریع، یا برای تهیه در فریزر برای یک دوست عالی هستند (قبل از آمدن کودک عالی است!)

بنابراین بله، می توانید آن را زودتر از موعد درست کنید، همه مواد را در یک کیسه یا ظرف مناسب برای انجماد قرار دهید و تا زمانی که آماده استفاده شوید، فریز کنید. تا 1 ماه این راه را ادامه می دهند! با این حال، آب میوه را زودتر از موعد مخلوط نکنید! بهتر است اسموتی ها را بلافاصله بعد از مخلوط کردن میل کنید! برای اطلاعات بیشتر در مورد طرز تهیه بسته های آب میوه منجمد، این پست را تماشا کنید!

برای این اسموتی، مکعب های قهوه یخی برای بسته فریزر شما عالی است!

اسموتی های باقی مانده دارید؟

باقی مانده غذا را در قالب بستنی بریزید و بعداً به عنوان غذای یخ زده میل کنید. اگرچه بهتر است پاپ منجمد را ظرف چند روز پس از تهیه آن مصرف کنید.

دستور العمل آب قهوه
  1. میکسر با سرعت بالا
  2. عینک
  3. نی قابل استفاده مجدد
  4. کیسه های سیلیکونی قابل استفاده مجدد (برای بسته بندی آب میوه ها)
  5. کیسه باز کن (برای پر کردن قوطی های خود)
  6. برچسب ها / تیز برای برچسب / تاریخ!

دستور العمل های اسموتی سالم بیشتری که دوست خواهید داشت

فیلم را ببینید:

دستگاه چاپ

اسموتی قهوه موز

دستور العمل آب قهوه

اسموتی قهوه و موز بهترین راه برای شروع روز است. این یک آب میوه خامه ای و خوشمزه است که سرشار از مواد مغذی است و حاوی مقدار زیادی قهوه است. فقط در 10 دقیقه آماده می شود!

  • نویسنده: واژگان
  • زمان آماده سازی: 00:05
  • زمان پخت و پز: ساعت 12
  • زمان کل: 5 دقیقه
  • میوه: 2 1ایکس
  • دسته بندی: اسموتی
  • روش: مخلوط کن
  • ظرف ها: صبحانه
  • 1/2 فنجان شیر بادام شیرین نشده یا شیر مورد علاقه شما
  • 1/2 فنجان قهوه تازه یا دم کرده سرد (اگر تازه دم شده است، آن را در یخچال قرار دهید 10 دقیقه برای خنک شدن)
  • 1 موز یخ زده
  • 1/2 قاشق غذاخوری دانههای چیا
  • اختیاری: 1 پیمانه پودر پروتئین (من پپتیدهای کلاژن را دوست دارم)
  • اختیاری: 1 قاشق چایخوری شربت افرا، عسل یا شیرین کننده دلخواه
  • اختیاری: یک مشت تکه های یخ، به طعم غلیظ شدن

  1. همه مواد را در یک همزن با سرعت بالا مخلوط کنید.
  2. مخلوط کنید تا کرم رنگ شود.
  3. یخ را اضافه کنید و در صورت نیاز بیشتر مخلوط کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
  4. لذت بردن!

یادداشت

اگر آب میوه شما به اندازه کافی غلیظ نیست، یخ اختیاری را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

خوراک

  • اندازه سرو: 2
  • کالری: 96
  • قند: 7.2 گرم
  • سدیم: 101 میلی گرم
  • چربی: 2.3 گرم
  • چربی های اشباع شده: 0.3 گرم
  • کربوهیدرات ها: 15.5 گرم
  • اساسی: 3 گرم
  • پروتئین: 6.2 گرم
  • کلسترول: 0 میلی گرم

کلید واژه ها: اسموتی قهوه، طرز تهیه اسموتی قهوه، اسموتی قهوه موز، اسموتی پروتئین قهوه