اسفناج پر شده | ویکتوریا


این هست اسفناج پر شده ترکیبی خوشمزه از فلس‌های ماهی سفید و پر کردن اسفناج خامه‌ای، پخته شده در حد عالی. این دستور العمل آسان پر از طعم و همه کاره است.

دست و پا شکم پر اسفناج در سینی

فلاندر پر شده اسفناج یک غذای عالی است زیرا طعم بسیار زیادی دارد و فقط از چند ماده ساده استفاده می کند. ترکیبی از سه پنیر مختلف و اسفناج، فیلینگ خامه‌ای عالی برای این فیله‌های ماهی است. سبک و کمی شور، در حین پخت نرم و چسبناک می شود.

این دستور غذا بسیار متنوع است و با جایگزین ها به خوبی کار می کند. می توان به جای ماهی دست و پا از انواع دیگر ماهی استفاده کرد و اگر چیزی در دست ندارید می توان پنیر و اسفناج را نیز جایگزین کرد. ماهی قزل آلا پر شده با اسفناج کاملاً خوشمزه است، اما می توانید آن را با سلیقه خود درست کنید. در اینجا چیزی است که برای تحقق آن نیاز دارید.

فیلم آموزشی

محتویات اصلی

مواد لازم برای ماهی قزل آلا پر اسفناج
  • فیله دست و پا کردن. من دوست دارم از برش های متوسط ​​استفاده کنم. به جای آن می توان از تیلاپیا استفاده کرد.
  • روغن زیتون. یا روغن دیگری به انتخاب شما.
  • چاشنی خلیج قدیمی. همچنین می توانید از چاشنی Cajun یا چاشنی ماهی مورد علاقه خود استفاده کنید.

برای فیلینگ اسفناج:

  • اسفناج بچه تازه. من بیشتر دوست دارم از اسفناج تازه استفاده کنم چون نرم و تقریبا بدون ساقه است و طعم بسیار ملایمی دارد. اگر اسفناج منجمد دارید، می توانید به جای آن از آن استفاده کنید.
  • پنیر. ما از مخلوطی از سه نوع پنیر استفاده خواهیم کرد: پنیر موزارلا رنده شدهو فتا فرو ریخت، و پنیر خامه ای. باور نمی کنید این ترکیب چقدر خوشمزه است! اگر پنیر فتا دوست ندارید، می توانید از پنیر پارمزان به عنوان جایگزین استفاده کنید.

طرز تهیه ماهی قزل آلا شکم پر

1. فیلینگ را آماده کنید. پنیر خامه ای، موزارلا، فتا و اسفناج بچه خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. اسفناج و پنیر را با دست بمالید تا خوب ترکیب شوند (باید خمیر غلیظی به نظر برسد). بنشین کنار.

فیلینگ اسفناج

2. ماهی را مزه دار کنید. فیله های دست و پا را روی یک تخته بزرگ قرار دهید. روی هر فیله به مقدار دلخواه چاشنی Old Bay بپاشید.

چاشنی ماهی

3. ماهی را پر کنید. فیلینگ را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید. با کار یکی یکی قسمت پرکننده را به شکل تخم مرغ در آورده و نزدیک دم ماهی قرار دهید. سپس از دم شروع کنید، هر فیله را به شکل ژله رول در آورید و آن را از سمت درز به سمت پایین روی یک ظرف فر قرار دهید.

پر کردن ماهی

4. دوباره فصل مقدار بیشتری چاشنی Old Bay را روی آن بپاشید و با استفاده از یک برس شیرینی پزی، مقداری روغن زیتون را روی برش ها بمالید.

دوباره غلتاندن ماهی و ادویه جات

5. نان. در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید تا ماهی کاملا پخته شود.

اسفناج پخته پر شده با دست و پا کردن

چگونه برای این دستور غذا را انتخاب کنید

برای این غذا، باید فیله های دست و پا را انتخاب کنید که هر کدام تقریباً شش اونس، بدون پوست و ضخامت یکسان هستند. از آنجایی که در حال پر کردن و غلتاندن آن هستید، مهم است که به اندازه کافی قوی باشد تا در حین آماده سازی یا پخت پاره نشود.

مطمئن شوید که هر فیله را از نظر وجود استخوان‌های پین کوچک درست زیر سطح که ممکن است هنگام برش ماهی از دست داده باشید، بررسی کنید. قبل از پر کردن هر چیزی را بردارید.

چه نوع ماهی دیگری را می توان پر کرد؟

اگر می‌خواهید همان نوع ارائه را داشته باشید، فیله‌های ماهی نازک‌تر بهترین هستند. چند ماهی خوب دیگر برای امتحان کردن عبارتند از:

  • تیلاپیا
  • باس دریایی
  • کفش
  • سوپاپ

می‌توانید از انواع ماهی‌های غلیظ‌تر نیز استفاده کنید، فقط آن‌ها را به روشی مشابه ماهی سالمون با اسفناج پر کنید، یا فیله‌های غلیظ‌تر را به برش‌های نازک برش دهید تا بتوانید آنها را رول کنید.

فیلینگ اسفناج

فیلینگ اسفناج خوشمزه است و با بسیاری از غذاهای دیگر به خوبی ست می شود. بافت خامه ای و چسبناک آن آن را برای انواع گوشت و ماهی ایده آل کرده است و طعم مطبوع اسفناج مکمل بسیاری از مواد دیگر است. من شوری خفیف پنیر فتا را دوست دارم، اما در صورت تمایل می توانید به جای آن پنیر پارمزان را جایگزین کنید. این پر کردن واقعا همه کاره است.

اگر آن را در ماهی دیگری ترجیح می دهید، آن را در ماهی آزاد پر شده با اسفناج امتحان کنید. همچنین در گوشت های دیگر، مانند این دستور مرغ پر شده با اسفناج، خوشمزه است. یا یک نسخه از پیتزا سفید را با پخش کردن آن روی مقداری نان نان و پختن به مدت 10 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت درست کنید. خیلی شگفت انگیز

اسفناج پر شده روی چنگال

نحوه نگهداری و گرم کردن مجدد

برای نگهداری باقیمانده ماهی قزل آلا پر از اسفناج، فیله ها را پس از سرد شدن در یک ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال قرار دهید. حدود 3-4 روز تازه می ماند. هنگامی که آماده گرم کردن مجدد هستید، فیله های دست و پا را در سینی فر قرار دهید و در فر با حرارت کامل گرم کنید. هنگام سرو آبگوشت را با قاشق بریزید تا طعم بیشتری پیدا کند.

با چی سرو میکنی

  • سبزیجات. فلانچ پر شده با اسفناج با یک طرف اسفناج سرخ شده، سیب زمینی خرد شده، پوره سیب زمینی یا سالاد سبز طعم بسیار خوبی دارد. استیک کلم برشته شده شگفت انگیز است!
  • حبوبات. این دستور را روی تخت پلو یا کوسکوس برنج امتحان کنید. یا با ریزوتو اسفناج یا قارچ امتحان کنید.
  • ماکارونی. پاستاهای کوچک مانند اورزو یک همراه عالی برای این نان تخت هستند.
  • همه به تنهایی برای یک وعده غذایی کم کربوهیدرات و پروتئین بالا، این غذا را می توان به تنهایی میل کرد.

امیدوارم از این پنکیک های خوشمزه پر شده با اسفناج لذت ببرید. این دستور غذا بسیار خوشمزه و رضایت بخش است، شما قطعا می خواهید دوباره و دوباره به آن برگردید.

دستور العمل های بیشتری که دوست خواهید داشت:

اسفناج پر شده

تانیا سرآشپز

این هست اسفناج پر شده ترکیبی خوشمزه از فلس‌های ماهی سفید و پر کردن اسفناج خامه‌ای، پخته شده در حد عالی. این دستور العمل آسان پر از طعم و همه کاره است.

زمان آماده سازی 10 دقیق

زمان پخت و پز 20 دقیق

کل زمان 30 دقیق

یک مسیر صفحه مین

ظرف ها آمریکایی

سهمیه ها 6 سهمیه ها

کالری 242 کالری

عناصر

  • 6 برش های دست و پا کردن
  • ½ قاشق چایخوری. چاشنی خلیج قدیمی یا طبق سلیقه
  • 1 قاشق سوپخوری. روغن زیتون

برای پر کردن

  • 3 اونس. پنیر خامه ای
  • ½ فنجان پنیر موزارلا
  • ½ فنجان پنیر فتا
  • 3 اونس. اسفناج بچه درشت خرد شده

دستورالعمل ها

  • پنیر خامه ای، موزارلا، فتا و اسفناج بچه خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. اسفناج و پنیر را با دست بمالید تا خوب ترکیب شوند (باید خمیر غلیظی به نظر برسد). بنشین کنار.

  • فیله های دست و پا را روی یک تخته بزرگ قرار دهید. روی هر فیله به مقدار دلخواه چاشنی Old Bay بپاشید.

  • فیلینگ را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید. با کار یکی یکی قسمت پرکننده را به شکل تخم مرغ در آورده و نزدیک دم ماهی قرار دهید. سپس از دم شروع کنید، هر فیله را به شکل ژله رول در آورید و آن را از سمت درز به سمت پایین روی یک ظرف فر قرار دهید.

  • مقدار بیشتری چاشنی Old Bay را روی آن بپاشید و با استفاده از یک برس شیرینی پزی، مقداری روغن زیتون را روی برش ها بمالید.

  • در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بپزید تا ماهی کاملا پخته شود.

یادداشت

چگونه برای این دستور غذای دست و پا کردنی انتخاب کنیم

برای این غذا، باید فیله های دست و پا را انتخاب کنید که هر کدام تقریباً شش اونس، بدون پوست و ضخامت یکسان هستند. از آنجایی که در حال پر کردن و غلتاندن آن هستید، مهم است که به اندازه کافی قوی باشد تا در حین آماده سازی یا پخت پاره نشود.
مطمئن شوید که هر فیله را از نظر وجود استخوان‌های پین کوچک درست زیر سطح که ممکن است هنگام برش ماهی از دست داده باشید، بررسی کنید. قبل از پر کردن هر چیزی را بردارید.

قیمه اسفناج

فیلینگ اسفناج خوشمزه است و با بسیاری از غذاهای دیگر به خوبی ست می شود. بافت خامه ای و چسبناک آن آن را برای انواع گوشت و ماهی ایده آل کرده است و طعم مطبوع اسفناج مکمل بسیاری از مواد دیگر است. من شوری خفیف پنیر فتا را دوست دارم، اما در صورت تمایل می توانید به جای آن پنیر پارمزان را جایگزین کنید. این پر کردن واقعا همه کاره است.
اگر آن را در ماهی دیگری ترجیح می دهید، آن را در ماهی آزاد پر شده با اسفناج امتحان کنید. همچنین در گوشت های دیگر، مانند این دستور مرغ پر شده با اسفناج، خوشمزه است. یا یک نسخه از پیتزا سفید را با پخش کردن آن روی مقداری نان نان و پختن به مدت 10 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت درست کنید. خیلی شگفت انگیز

خوراک

کالری: 242کالریکربوهیدرات ها: 2gپروتئین: 24gچربی: 15gچربی های اشباع شده: 7gکلسترول: 102میلی گرمسدیم: 702میلی گرمپتاسیم: 355میلی گرماساسی: 1gقند: 1gویتامین A: 1696IUویتامین سی: 4میلی گرمکلسیم: 173میلی گرماهن: 1میلی گرم

آیا این دستورالعمل را امتحان کرده اید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!