اسفناج خامه ای سریع و آسان Orzo


این هست اورزو اسفناج خامه ای این غذای جانبی کامل یا حتی یک وعده غذایی کامل را می سازد. این شیرینی، خامه ای است و بچه ها دیوانه آن هستند. در 15 دقیقه آماده می شود!

این اسفناج خامه ای Orzo یک غذای جانبی عالی یا حتی یک وعده غذایی کامل است.  این شیرینی، خامه ای است و بچه ها دیوانه آن هستند.  در 15 دقیقه آماده می شود!

این اورزو اسفناج یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که تا به حال درست کرده ام. به طور جدی. این در یک کاسه ساخته شده است، بنابراین عملاً نیازی به تمیز کردن نیست، و جدا از خرد کردن تقریباً اسفناج، کار آماده سازی نیز وجود ندارد. بله شما در زندگی خود به این نیاز دارید!

بیایید ابتدا به اصول اولیه بپردازیم و کمی در مورد پاستا ارزو یاد بگیریم.

فیلم آموزشی این اسفناج اورزو

Orzo چیست؟

Orzo نام ماکارونی است که شبیه برنج است. از آرد سمولینا تهیه می شود که به نوبه خود از گندم دوروم تهیه می شود. Orzo یک ماکارونی همه کاره است که به خوبی با سوپ، سالاد، خورش و مخلفات خوش طعم کار می کند، مانند آنچه امروز با شما به اشتراک می گذارم. سریعتر از برنج پخته می شود، به همین دلیل است که من دوست دارم از آن در بسیاری از دستور العمل ها استفاده کنم. اگر هنوز آن را امتحان نکرده اید، از دست داده اید.

اگر می خواهید در مورد پاستا Orzo اطلاعات بیشتری کسب کنید، در اینجا یک مقاله مفید وجود دارد: Orzo: چیست و چگونه آن را بپزیم.

اسفناج خامه ای Orzo Mekonot Ingredients

لیست مواد بسیار کوتاه و ساده است:

  • آب سبزیجات. از آبگوشت سبزیجات خانگی یا فروشگاهی استفاده کنید. اگر از فروشگاه خریداری شده استفاده می کنید، به میزان سدیم آن توجه کنید تا در صورت لزوم، میزان نمک اضافی را که اضافه می کنید تنظیم کنید.
  • لبن. شیر کامل راهی برای رفتن است. شیر کم چرب و شیر بدون چربی آن را خامه ای نمی کند.
  • ماکارونی جو.
  • پنیر پارمسان. ریز رنده شده.
  • اسفناج اسفناج تازه را بیشتر دوست دارم چون ساقه های سفت ندارد و طعم تازه خوبی دارد.
  • نمک و فلفل. اگر لازم است. بسته به میزان چاشنی آب سبزیجات، ممکن است لازم باشد کمی نمک و فلفل بیشتر اضافه کنید یا به طور کلی از آنها صرفنظر کنید.

طرز تهیه این اورزو خامه ای

1. آب سبزیجات و شیر را در یک قابلمه متوسط ​​مخلوط کنید و بگذارید بجوشد.

شیر را به آب سبزیجات اضافه کنید

2. اورزو را اضافه کنید و 8-10 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید.

اورزو پخته شده در شیر و آب سبزیجات

3. حرارت را کم کرده و پنیر پارمزان و اسفناج را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه به پخت ادامه دهید تا اسفناج پژمرده شود.

اسفناج و پارمزان را به پاستا ارزو اضافه کنید

4. Orzo را میل کنید. نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. هم بزنید سپس از روی آتش بردارید. خدمت.

اورزو اسفناج در یک ماهیتابه

نکات و ترفندهای مفید

از تابه نچسب استفاده کنید. از آنجایی که این دستور به شیر نیاز دارد، پاستا اورزو ممکن است به ته ظرف بچسبد اگر مرتب هم نزنید.

ادویه ها را با سلیقه تنظیم کنید. چون نمی دونم آب سبزیجات چقدر شوره، توصیه می کنم در مرحله آخر، بعد از مزه کردن غذا، نمک اضافه کنید. به این ترتیب، شما با یک اورزو بیش از حد نمک نخواهید خورد.

سبزیجات بیشتری اضافه کنید. همچنین می توانید مقداری نخود، هویج، مارچوبه، کلم بروکلی، گل کلم و قارچ نیز به این غذا اضافه کنید.

از گیاهان تازه استفاده کنید. جعفری تازه، شوید یا گشنیز به غذا طعم دلپذیر و مواد مغذی اضافه می کنند.

نحوه نگهداری و گرم کردن این اسفناج Orzo

این پاستا را تا 4 روز در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید. هنگام گرم کردن مجدد، می خواهید این کار را در یک ماهیتابه با کمی آب، شیر یا آب سبزیجات انجام دهید تا پاستا خشک نشود یا ته نشین نشود.

چگونه خدمت می کنید

به عنوان غذای جانبی. این ارزو خوشمزه را می توانید در کنار گوشت، غذاهای دریایی یا سبزیجات سرو کنید. به خوبی با آن جفت خواهد شد برگر سالمونو توفو سرخ شدهو ماهی قزل آلا سیاهوآیا این استیک ماهی تن است؟و نان ماهی، دارای امتیاز بالا مرغ شکم پر اسفناجو ماهیتابه میگو و سبزیجات، یا سبزیجات پخته شده در فر.

به عنوان غذای اصلی بسیار سیر کننده است و یک غذای گیاهی عالی را درست می کند. سالاد جانبی خوب، مانند سالاد خیار آلمانیو سالاد آووکادو و گوجه فرنگی، یا سالاد گوجه فرنگی عالیو این یک افزونه عالی خواهد بود.

اورزو اسفناج در یک کاسه با قاشق

پرسش و پاسخ متداول

آیا ماکارونی جو فاقد گلوتن است؟

از آنجایی که اورزو شبیه برنج است، این یک تصور غلط رایج است که Orzo فاقد گلوتن است. اما اینطور نیست. اورزو نوعی پاستا است که از آرد گندم تهیه می شود و گندم حاوی گلوتن است. با این حال، این روزها می توانید Orzo بدون گلوتن را به راحتی پیدا کنید. در اکثر سوپرمارکت های بزرگ (معمولاً در راهروی پاستا) و به صورت آنلاین فروخته می شود. این دلالو ذرت و برنج اورزو را ببینید. بررسی های عالی دارد!

آیا می توانم این اسفناج خامه ای Orzo را فریز کنم؟

متأسفانه این ماکارونی حاوی شیر پس از انجماد به خوبی ذوب نمی شود، بنابراین توصیه نمی کنم آن را در فریزر نگهداری کنید.

چگونه این غذا را وگان درست می کنید؟

از شیر آجیل شیرین نشده به انتخاب خود یا ½ فنجان شیر نارگیل خامه ای کامل استفاده کنید. از یک جایگزین برای پنیر پارمزان گیاهی استفاده کنید. این پارما است! پارمزان وگان طعم بسیار خوبی دارد و شما فقط به یک یا دو قاشق غذاخوری نیاز دارید.

آیا می توان از انواع دیگر پاستا در این دستور استفاده کرد؟

آره. انواع ماکارونی کوچکتر مانند acini de pepe، مدولین، ماکارونی الفبا، آنل، ویدئو یا پاستا می توانند جایگزین های عالی باشند.

آیا می توان از اسفناج منجمد به جای تازه استفاده کرد؟

اگرچه من ترجیح می دهم از اسفناج تازه استفاده کنم، اما اسفناج یخ زده به همان اندازه کار می کند. شما حدود 3 اونس نیاز دارید. اسفناج ذوب شده در این دستور پخت.

اورزو اسفناج در یک کاسه

دستور پخت ماکارونی خوشمزه تر:

اورزو اسفناج خامه ای

تانیا سرآشپز

این هست اورزو اسفناج خامه ای این غذای جانبی کامل یا حتی یک وعده غذایی کامل را می سازد. این شیرینی، خامه ای است و بچه ها دیوانه آن هستند. در 15 دقیقه آماده می شود!

زمان آماده سازی 5 دقیق

زمان پخت و پز 15 دقیق

کل زمان 20 دقیق

یک مسیر صفحه جانبی

ظرف ها آمریکایی

سهمیه ها 4 سهمیه ها

کالری 288 کالری

عناصر

  • 2 فنجان ها آب سبزیجات
  • 1 فنجان شیر خالص
  • 1 فنجان ماکارونی جو
  • 1 فنجان پنیر پارمسان
  • 4 اونس. اسفناج بچه درشت خرد شده
  • ½ قاشق چایخوری. نمک یا طبق سلیقه
  • ½ قاشق چایخوری. فلفل یا طبق سلیقه

دستورالعمل ها

  • آب سبزیجات و شیر را در یک قابلمه متوسط ​​مخلوط کنید و بگذارید بجوشد.

  • زبان نارنجی را اضافه کنید و 8 تا 10 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید.

  • حرارت را کم کرده و پنیر پارمزان و اسفناج را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه به پخت ادامه دهید تا اسفناج پژمرده شود.

  • اورزو را بچشید. نمک و فلفل را به مزه اضافه کنید. هم بزنید سپس از روی آتش بردارید. خدمت.

یادداشت

نکات و ترفندهای مفید

از تابه نچسب استفاده کنید. از آنجایی که این دستور به شیر نیاز دارد، پاستا اورزو ممکن است به ته ظرف بچسبد اگر مرتب هم نزنید.
ادویه ها را با سلیقه تنظیم کنید. چون نمی دونم آب سبزیجات چقدر شوره، توصیه می کنم در مرحله آخر، بعد از مزه کردن غذا، نمک اضافه کنید. به این ترتیب، شما با یک اورزو بیش از حد نمک نخواهید خورد.
سبزیجات بیشتری اضافه کنید. همچنین می توانید مقداری نخود، هویج، مارچوبه، کلم بروکلی، گل کلم و قارچ نیز به این غذا اضافه کنید.
از گیاهان تازه استفاده کنید. جعفری تازه، شوید یا گشنیز به غذا طعم دلپذیر و مواد مغذی اضافه می کنند.

نحوه نگهداری و گرم کردن این اورزو اسفناج

این پاستا را تا 4 روز در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید. هنگام گرم کردن مجدد، می خواهید این کار را در یک ماهیتابه با کمی آب، شیر یا آب سبزیجات انجام دهید تا پاستا خشک نشود یا ته نشین نشود.

خوراک

کالری: 288کالریکربوهیدرات ها: 35gپروتئین: 17gچربی: 9gچربی های اشباع شده: 5gکلسترول: 23میلی گرمسدیم: 1160میلی گرمپتاسیم: 345میلی گرماساسی: 2gقند: 5gویتامین A: 3203IUویتامین سی: 8میلی گرمکلسیم: 404میلی گرماهن: 2میلی گرم

آیا این دستورالعمل را امتحان کرده اید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!

تشنه بیشتر؟ در خبرنامه من مشترک شوید و Cooktoria را دنبال کنید پینترستو سایت شبکه اجتماعی فیس بوک، یا اینستاگرام برای همه آخرین به روز رسانی ها!